Inlägg

Inlägg som fiskebulle har skrivit i forumet
Av fiskebulle

Någon som har erfarenhet av Inno3D's grafikkort? Caseking säljer för tillfället ett 970 från dom som mäter in på pyttelilla 215mm. Personligen har jag inte ens hört talas om Inno3D innan.

Av fiskebulle

#logitech strikes again

Skickades från m.sweclockers.com

Av fiskebulle

Testade på engelska med min lilla laptop...

http://img.10fastfingers.com/badge/typing-test_1_CG.png

Av fiskebulle

Ar valdigt sugen pa att bygga nytt system i ett Jonsbo U2 eller U3, men ar lite fundersam pa hur PSU't kommer fungera temperaturmassigt. Om jag forstar ratt sa finns det inget insug for PSU't, det kanske ar lattmoddat, men hade varit intressant att høra om nagon har erfarenhet med burkarna i fraga.

Av fiskebulle

Har du redan en vanlig HDD som funkar så låter det ju som en utmärkt idé att lägga de pengarna på en ssd i 120gb eller dylikt. Är ju ett väldigt lyft om man jämför med en hdd.

Skickades från m.sweclockers.com

Av fiskebulle

Jag letar efter ett nytt tangentbord, de funktioner jag ar ute efter ar:

*Red/Black cherrybrytare
*Tenkeyless
*Bakgrundsbelysning
(Foljande tva ar inte 100% nodvandiga, men gar det sa gar det)
*USB-hubb
*Silverfargat

Existerar detta tangetbord? Jag har hittat nagra som verkar OK, men faller kort pa vissa punkter(Corsair k65, Coolermaster Quickfire Rapid)

Av fiskebulle

Sommardatorn ar ett utmarkt paket, mycket val genomtankt. Det enda ar val kanske vanta och se vad som hander med priser pa grafikkort nar 900-serien landar, eventuellt kopa ett kort ur den nya serien.

Av fiskebulle

http://www.inet.se/files/img/cart\kundvagn-7131832-00.png

Kanske kunde vara nagot? Integrerad grafik for att halla nere kostnaderna samt ett guldagg for livslangden.

Av fiskebulle
Skrivet av Mars SSX:

Är det någon som kanske vill köpa en Ncase M1 V2 i silver färg utan hål för optisk läsare (alltså, en M1S2V2)? Jag kommer kanske inte behöva den ändå så vore rätt bra om någon vore intresserad att köpa.

Hur blev det med det här? Jag är intresserad i vilket fall.

Skickades från m.sweclockers.com

Av fiskebulle

Ytterligare en bubblare på chassi-fronten... Jag gör det inte direkt lättare för mig själv -.-
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2624841 Någon som har åsikter eller erfarenheter?

Av fiskebulle

228mm>260mm?

Du kan behålla båda HDD-burarna om du vill.

Av fiskebulle
Skrivet av INCSlayer:

väntar på att det ska släppas inte att det ska komma

Jag insåg det ungefär 2 sekunder efter att jag skrev det : ) Hur som helst, vad har du för plan om det möter dina förväntningar?

Av fiskebulle
Skrivet av INCSlayer:

jag sitter och väntar på silverstones SFX-L (SX500-LG) nätagg som enligt deras egen utsago ska passa i raven och ha 120mm fläkt och därför borde vara tyst

Trevligt! Var ska du använda det? Återkom gärna med en recension när du testat det!

Av fiskebulle
Av fiskebulle

Tyvärr kräver ju Raven en SFX-nätdel. Är väl kanske inte hela världen, men jag är inte sugen på att sitta och löda ihop agg för att få en någorlunda schysst/tyst fläkt.

Av fiskebulle
Av fiskebulle

Alright, har du hittat det perfekta ATX-agget ännu? : ) Stötte precis på Cougar A500 - Känns som ett rimligt alternativ om det går att få tag i.
Vad gäller prodigy så tycker jag helt enkelt att det ser förjäkligt ut.. Just nu känns det som att FD ligger i framkant, för mig personligen.

Av fiskebulle
Skrivet av Aktsu:

De lär nog köra en någon gång, men eftersom den andra just avslutades och inte börjat levereras ännu lär det nog dröja. Jag skaffade just ett mITX chassi i väntan på att de börjar sälja NCASE M1 igen.

Jo, det är ju inte hela världen att köpa ett "placeholder"-chassi. Finns det något ATX-psu med korta kablar? Eller är det bara att satsa på ett lite mer högljudt SFX-psu? Hur är effekten på be quiet!'s SFX power2?

Av fiskebulle

Blir mer och mer sugen på ett NCASE M1, någon som vet om de har planerat en tredje produktionsrunda?

Av fiskebulle

Har kikat lite på EVGA-chassit men jag tycker helt enkelt att det är för fult. NCASE-varianten verkar ju ganska fräsig, frågan där är väl snarare om man kommer kunna få tag i ett ex, det är ju dessutom ganska mycket dyrare än de andra alternativen.

Hur är de medföljande fläktarna i Node 304? Skräniga?