Inlägg

Inlägg som Theposjo har skrivit i forumet
Av Theposjo
Skrivet av thesecret89:

Hej undrade om husbilarna i Gta V går att använda som safehouse, började undra efter att ha tittat på Robbaz video på Gta V när han går ut och jagar och tar med sig en husbil med Trevor och går in och byter kläder har försökt själv med att stjäla en husbil och gå in i den men det har inte funkat

Skickades från m.sweclockers.com

Nej det går inte. När du går in i husbilen så startar du jakt uppdrag har jag för mig.

Av Theposjo

25 gånger på 44h

Skrivet av Alexander7938:

Något jag har märkt mellan mig och min kompis är att hans krachar bra mycket oftare. Börjar tro att det har något att göra med att han kör Nvidia.

Nja har en polare som crashar i varenda loading screen och lite då och då när han spelar , och han har AMD Men han har bara 4gb ramminne så jag tror att det kan ha något med det att göra?

Av Theposjo

Rätt schysst asså , den får 4 Kenta av 5

Av Theposjo
Skrivet av Andyah:

o jag stör mig på när jag använder lasermarkören att ingen skjuter^^ finns aldrig några med raketer när det behövs hehe

Hehe ja så kan det också va Men ändå så finns det oftast rätt många som kör recon och engineer men inte många som samarbetar på det sättet

Av Theposjo

Råkade rösta på ja istället för nej...

Jag tycker inte att snipers är OP, inte när man kör på normal som jag oftast gör. Har jag 1 sniper imot mig så är det oftast inga problem att springa ifrån han. Men är det flera stycken som ligger någonstans uppe på ett tak då har jag ingen chans och det är irriterande. Sen så tycker jag att det är för få recons som använder sin laser mojäng till att locka fiendes fordon.

Av Theposjo

Jag är väldigt ren av mig så mitt tangentbord och mus blir typ aldrig smutsigt. Fast dom få gånger det behövs torka av så gör jag det med en mikrofiberduk med lite vatten

Av Theposjo
Skrivet av Schlaban:

Med dom siffrorna behöver du inte oroa dig.

Är 36-39 i idle något att oroa sig för? Har för mig att den ligger på runt 50-60 när jag spelar. Klockad till 4,2GHz

Av Theposjo

Mitt första intryck av QH-90

Hallå! Nu har jag äntligen har fått och testat mitt svarta QH-90 så tänkte jag berätta för er vad jag tycker om dom.

Börjar med det positiva:

  • Väldigt snygga.

  • Ljudet är riktigt bra! Inte för mycket bas men inte heller för lite. Och allt ljud hörs klart och tydligt.

  • Sköna, känns knappt att jag har dom på mig. ( Hade dom på mig i nästan 12 timmar i sträck utan att att det kändes jobbigt )

  • Man kan ta bort micken, bra eftersom jag inte ska använda den.

Nu till det negativa då , och det enda negativa som jag har märkt än så länge:

  • Micken är dålig, den är låg och brusar en del. Höjer jag Microphone Boost inställningen i Windows så hör man mig bättre fast då brusar det för mycket och blir jobbigt.

Ett par frågor:

  • Tycker att det är dåligt att ha en sån mick på ett så bra headset som det är, hur blev det så?

  • Jag använder mitt integrerade ljudkort i moderkortet , skulle ett nytt ljudkort göra skillnad i ljud eller mick?

Det var allt jag hade att säga om QH-90

Av Theposjo
Skrivet av Cubiz:

Priset ändrades timmar efter registreringen, antar att det tar en viss tid innan man får rabatterna!
Köpte mitt headset igår och är grymt nöjd!

Okej. Jag orkade inte vänta så jag beställde det från Dustin istället för dom var dom ända som hade svarta qh-90 i lager, men det ångrar jag.
Beställde den sjunde och det skulle komma fram den femtonde men nu ändrade dom det till den trettionde så får väl se när dom dyker upp...

Av Theposjo
Skrivet av Cubiz:

Har precis blivit medlem på Webhallen, hur fungerar rabatten? Priset kvarstår på 749:- vet du varför?

Hm jag undrar det med. Får det inte att funka, ser fortfarande samma pris

Av Theposjo
Skrivet av iaken:

Det är jättevanligt att micen boostas för mycket. Micen brusar inte nämnvärt om man vet hur man ska kalibrera/ställa den i TS, Mumble eller Ventrilo. Skype har en tendens att förstöra ens setup för micvolymerna. Röster som spricker, distortion, brus m.m. Därför använder jag inte skype för gaming-sessioner. Sikta alltid mot 0db -+ 2 så kommer alla vara nöjda. Blir det för lågt eller för högt hos någon klient så kan åhöraren justera volymen istället.

Okej tack för svaret! Letar efter ett headset som har bra ljud och mick som ska ersätta mitt sketna G35. Men dom flesta headset som jag har kollat på har antingen haft halv bra ljud eller halvbra mick, men med QH-90 så borde jag få både bra ljud och mick med rätt inställningar då?

Jag tycker det här med headset är svårt att hitta rätt. Det ska inte vara för mycket bas så att det ``överröstar´´ allt annat ljud ( Som mitt G35, allt eller inget) men det ska inte heller vara för lite så att det låter klent. Sen att på det ha en mick som inte brusar eller är för låg Men det verkar som QH-90 stämmer in rätt så bra på allt detta ^^

Av Theposjo

Alla ni som har QH-90 eller QH-85 , hur är micken? Har läst att den ska brusa massa?

Av Theposjo

Funkar rätt bra för mig bara att det hackar till lite då och då. Men det var ännu värre innan jag bytte från Nvidias beta drivers till 320,49.

Förresten , jag förstår inte riktigt vilka det är som kommer kunna spela den öppna betan nu den fjärde. Är det alla som har Bf3 premium + dom har har förbokat?

Av Theposjo

Jag har inga tips på chassin eller moderkort men tänkte bara länka detta: http://cdon.se/hemelektronik/cdon_%2B_sweclockers/#227443-dis... . 15% rabbat på en del chassin

Av Theposjo

Jo det laggar på mitt xbox 360 med

Av Theposjo
Skrivet av FoxOne:

Jag skulle undvika FD varje dag i veckan. De ha haft grova QC-problem med så gott som alla sina chassin. Samt att det nu senast visade sig att trots att de står på nätaggets kartong att det ska vara japan-kondingar så är det lite blandat.. det har tydligen varit så i flera år (när man ser recensioner) och FD's kommentar var något i stil med "Oj, det har vi inte upptäckt".. Mao absolut inget QC där heller.
Hellre ett mediokert nätagg som man vet är medioker än ett som kan innehålla vad tusan som helst och helt utan QC..

Vad menar du med Mao och QC?

Av Theposjo

Någon av dessa kanske http://www.inet.se/jamfor?compare=6909737&compare=6909734&com... ? Mitt 600W är väldigt tyst , semi passivt

Av Theposjo

Laddar ner nu med stadiga 2,5MB/sek Kom precis på att jag har studiedag på tisdag!

Av Theposjo

Jo det kan vara lite svårt ibland men då kör jag alltid offroad och kommer undan lätt.

Passa dig för att cykla på någon , då kommer polisen och skjuter ner dig

Av Theposjo

Schysst dator