Inlägg

Inlägg som Wastafari har skrivit i forumet
Av Wastafari
Skrivet av Rydisen:

Fast det kan ju gå bra också. Köpte min Agility 3 som borde vara bland diskarna med flest problem, kom med nyaste firmware direkt och inga problem alls. Bra hastigheter.
Tror mycket av problemen (med dåliga hastigheter etc) har med användaren som satte in den att göra. Att allt inte gjordes grundligt helt enkelt.

Skrivet av Kacke:

Har också agility 3, inte haft några problem

same here!

Av Wastafari
Skrivet av TheQuo:

Hej, jag har söker ett databord som påminner om Ikea Mikael (databord). Jag har har ett Mikael databord men behöver ett bord i något massivt träslag, Ikea mikael är ju gjord av någon av typ av kartong och klarar inte tyngden som mitt stativ med två 24" monitorer kräver. Någon som vet något liknande bord fast i trä? Helst i svart.

lägg dit en MDF-skiva på toppen som sprider ut vikten jämt över hela bordet? Då kan du fräsa ut kabelkanaler under hela skivan och även måla den precis som du vill.

Av Wastafari
Skrivet av kvnwpts:

Mitt internet från Universal Telecom är på 28 Mbit/s men på bredbandskollen 20, men är det segt att ha 20?

själv har jag 100/100 och brukar ligga på 98-98/70-97 vilket är bra enligt mig.. men att ha nästan en tredjedel av det du borde så är det ganska dåligt..

Av Wastafari
Skrivet av KsKz_91:

Bara för paracorden då eller?
Tog det mer än 1-2 veckor att få paracorden ?
Vart ju ganska billigt ändå

paracord? fallskärmslina? går det sleeva med de?

Av Wastafari
Skrivet av InTrance:

Avast. Gratis o bra

nod32

ESET smat security 5

***

Av Wastafari

black and white

Av Wastafari
Skrivet av Xcym:

...letar just nu efter en sleevning "skola" då jag är riktigt sugen på att sleeva min nya dator någon som vet någon tråd får gärna länka ^^ om inte annat så kan ni skriva hör så lite NoObs lär sig någon gång

Skrivet av C4B12:

Det finns ju faktiskt en sökfunktion på detta forum.

Läs mitt inlägg.. har kollat runt men hittar inget, länka om du håller inne på något.

Skrivet av KsKz_91:

Jag håller på med att göra en stor sleeving guide, när den kommer ut vet jag inte...har inte hunnit göra klart allt ännu

Säg gärna till när den är ute

Av Wastafari

fick min idag också RIKTIGT snygg! bra glid med min razer deathadder och glidz som man fick med mattan 5p

Av Wastafari
Skrivet av LunatiXXX:

Dogge-e>> Jo prisett är såklart om det skulle vart en som beställde den från företagett Arbetstid och materialkostnad så skulle det bli den summan.
Jag gjorde den på kvällstid

Vi har gjort 2st skivtallrikar till en DJ i 40mm tjock granit dom skulle bara skäras ut runda med centreratt hål det gick på 3000kr då va det inge handarbete. Han måste haft kraftig drivning på skivspelarna, vägde säkert 6-7kg styck hehe
-----------

Det kan vara som ni säger att det inte är några 17-18grader. mitt program kanske visar fel (många givare visar felaktigt) men iannan visa det runt 45grader och nu 17-18 upp till 23-24grader om jag har mycke igång.
så skillnaden är iallafall stor. mot va det va inann. Och det va sommar när det kollades. inte vinter med öppen balkong dörr

Stenen är kall när det blåser hela tiden genom den och drar med den svala luften från stenenn. låter inte mycke, hörsknappt.

Är ni i skugga ute fast det är 28-29grader varm i skuggan så tar ni på en stor sten så är den kall. fast det är varmt ute. Men ligger solen på så är den varm. Samma i rummet solen ligger inte på kylaren utan det blåser hela tiden så den är kall fast det är varmt i rummet.

väger kanske 10kg

awesome, min laptop blir upp mot 80-90 grader, ligger på 50-60 i idle.. har ändå en kylare till den men den fungerar nog inte så bra?.. helt klar full pott från mig

Av Wastafari
Skrivet av Geforce9500gt:

Hejsan. Har precis fått hem ett Corsair TX650W nätagg hem. Och hade tänkt att ge mig in i Sleeving träsket. Så har lite snabba frågor som kanske någon kan besvara
1: Hur många M sleev behöver man ungefär? Det är ju ett X antal kablar som ska sleevas i 3 olika färger ( Svart, Rött, Vit)
2: Vilka verktyg behöver man? Har den där Molex verktyget eller vad det heter nu
3: Finns det någon snäll själ runt om Kronoberg som kanske skulle ha lust att komma över och hjälpa mig lite? PM i så fall Så diskuterar vi det vidare

bor i växjö och intresserad av att sleeva ett eget näragg. haha

Av Wastafari
Skrivet av Foolsidol:

Hej

Jag vet att det redan finns några trådar om sleeving och lödning men inga som jag direkt hittade det jag behövde svar på.

Jag har iallafall några frågor ang. sleeving och lödning. Hade tänkt att sleeva min strömkabel till PC/Skärm av den simpla anledningen; för att jag vill

Sleeving

- Vad för storlek på "sleeven" bör använda om jag ska sleeva strömkabeln, eftersom den är relativt tjock så antar jag att "small" eller "sata" sleevsen från MDPC-X inte är tillräckligt stora?
- vad för diameter ska jag ha på krympslangen?
- Vad för "krympfaktor" bör det vara på krympslangen?

Lödning

- vad bör man löda med när man håller på med vanliga kablar? Som till exempel en strömkabel till PCn. Finns ju olika blandningar som till exempel 97% tenn och 3% silver, eller 60% tenn, 40% bly. Finns säkert fler men kan inga fler utantill.

Tack på förhand

Denna tråden skall följas!, letar just nu efter en sleevning "skola" då jag är riktigt sugen på att sleeva min nya dator någon som vet någon tråd får gärna länka ^^ om inte annat så kan ni skriva hör så lite NoObs lär sig någon gång

Av Wastafari
Skrivet av Snekft:

får de plats 360 + 240 radiatorer?

japp, 360 i toppen och efter tagit bort 1 hårddiskbur och skruvat bort två(?) skruvar kan du få in en 240 i botten

Av Wastafari
Skrivet av bjjb:

Enligt sweclockers test så har 7970 26 till 34 procent högre prestanda beroende på vilken av de testade upplösningarna man avser. Deras testsystem drar 20W mindre med 7970 i stället för 580. Och grafikkortet var 9 grader kallare.

Dessutom, hos de två tillverkare som har grafikkort av båda modellerna (Gigabyte och MSi enligt prisjakt (begränsat till 3GB-modeller)), så är 580 dyrare i båda fallen.

Personligen tycker jag inte att man kan säga att 580 är ens i närheten av likvärdigt då.

Men nu när EVGA har släppt sin variant av 580 så verkar kylningen vara bättre, jag är dålig på vad som är bra och vad som är prisvärt.
https://www.inet.se/produkt/1902190/evga-geforce-gtx-580-3072...

Av Wastafari
Skrivet av mrpaintballer:

Jag skulle säga 7970 för att det är väldigt kraftfult och drar inte så.mycket ström och jag har själv ett sådat och set känns roligt bra kan jag säga dig, Su ge väll redan läst swec recension om den annars gör det

Har en polare som säger "kör nvidia" är Gigabyte GeForce GTX 580 likvärdig?

Skrivet av haart:

7970. finns liksom inte så mycker mer att säga..

^

Av Wastafari

Discussion: Bästa Grafikkortet prisklass 4-6000?

Ska inom en snar framtid köpa ett monster till grafikkort, Och vill då veta vilka som är bäst? Imponera och övertala mig till något då beslutsångesten har satt in.

Tips och prestanda analyser hjälper

Pics or it did'nt happen, så att säga

Av Wastafari
Skrivet av schitzo:

45c, i Prime95? Du skojar?
Eller har du typ en magisk kylare?
Sedan har ju TS fläkten gåendes på Low.

Ehm, min hemmaserver (kolla mitt galleri) ligger mellan 25 och 30 i temp och den är ändå igång hela tiden, TS server och CS server igång.

och min laptop ligger på 60-90 grader..

Av Wastafari
Skrivet av Gulbanan:

skit vad den första tjejen är snygg

Agree!

Skrivet av pollisoong:

jag är kille 23 år
men vet inte hur jag blev intresserad av de dära
det är inte allt har serier, musik å bilder på en av diskarna

Nej, jag fattar inte häller hur du blev intresserad av det? xD

skulle aldrig gissa på att du va 23, men +1 vuxenpoäng för att du står för det sen att det blir -1 för att det va vuxenpoäng av just det är ju en annan femma.

Av Wastafari
Skrivet av p0pe:

OMG SweClockers gör 4rb17r4g3v1n573r!!!!!!

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=229134

duktiga gubbar

(kalla mig nOoB)

"arbitragevinster" ? översätt bättre?

Edit: Ops, dubbelpost

Edit2: Betald och skickad

Av Wastafari
Skrivet av Cutters:

2 stycken är beställda! Jag har redan en liten Steelseries musmatta, men självklart ska man ha en Swec-musmatta istället. Skulle vilja ha en kaffemugg också!

Nice, kaffemugg hade varit underbart!

Btw: kan man se de andra motiven någonstans?

Edit: Hittade tråden med de andra motiven ^^

Av Wastafari
Skrivet av SweCarl:

Finns inget du kan göra än att säga upp Comhem. Dem kommer inte bry sig alls om du ringer och klagar, utan dra nån lögn om att "det ska vara ordnat om några dagar" "vi skickar ut nån att titta på det genast" osv, undertiden skickar dem ut sina fakturor till dig på fullt pris.

Värdelöst.

Bahnhof 100/100 lina och man får 98/90~ med vissa nedgångar någon gång/månad, men palla bry sig? va glá att ni inte har modem från telejacket längre. Vi har blivit allt för bortskämda