Inlägg

Inlägg som anon182011 har skrivit i forumet
Av anon182011

Jag har ett G35 vilket är på ett ungefär samma headset. Jag upplever att det sitter väldigt obekvämt, det är hårt mot huvudet och plattar till frisyren något fruktansvärt. Varm blir man om öronen också. Varierar nog dock från person till person. Jag har ett rätt avlångt huvud om det nu har någon betydelse.

Ljudkvaliten är dock så bra som den kan bli. Rekommenderar definitivt om du testat det och vet att du inte kommer få problem med ergonomin.

Av anon182011

Någon mer än mig som upplever att kvaliten på ljudet är av låg kvalite på npcer man går förbi och vissa djur etc? Känns som att det blivit inspelat av en brödrost. Vapen och fordon låter annars sjukt bra, vet inte vad som kan vara felet.

Av anon182011

Måste inte alla anpassa sig, tex kameror som gör program och filmer etc etc. Måste kosta rätt mycket att byta ut allt antar jag. Jag är för 4k, men kommer ta lång tid innan det blir vanligt + att större nödvändigtvis inte är bättre! ;p

Ge mig datorskärmar med hög upplösning!

Av anon182011

Riktigt kul sätt att pynta upp ett chassi. Bra jobbat!

Av anon182011

Joinar så fort den är uppe igen, verkar intressant!

Av anon182011

Läste hela tråden och det är sjukt bra av dig att du orkat gå igenom hela processen och äntligen satt dit killen. Bra jobbat!

Av anon182011

EDIT: Såg att det låg i forumet WoW och inte allmäna streamers. Lol. NvM.

Av anon182011

Slår vad om att de flesta har sätt Frankieonpc's nya video och har helt ändrat uppfattning om spelet. ;p

Av anon182011

Datorn gör ju alltid backupfiler om vad som gick fel när en blåskärm utlöses. Ladda ner programmet Bluescreen viewer och välj den senaste filen, googla meddelandet och sök efter lösningar online. Funkade för mig när jag senaste hade bluescreen.

Av anon182011

Home premium stödjer inte mer än 8 gig. Du behöver ultimate för att kunna ha mer.

EDIT: Nvm, såg posten innan mig. Tänkte på Home basic.

Av anon182011

Hade tänkt börja streama detta spel imorrn, vänja sig lite vid spelet gentemot Source och experimentera med olika vapen etc. Häng gärna på imorrn! http://sv.twitch.tv/paikzz#

Av anon182011
Skrivet av KKay:

Fuskaren nickade nog bara Admin. Det där hände mig med för några veckor sedan, riktigt irriterande!
Vilker server var det?

Ru 31 skulle jag tro att det var. Får försöka dra till en storstad och skaffa ett någorlunda bra vapen. Springer runt som en yr höna med en hatchet på kustlinjen. Men jaja, kan vara roligt att börja om igen.

Av anon182011
Skrivet av KKay:

Admin? Det är fuskare som ställer till med sådant helvete tråkigt nog

Det stod Admin killed blablabla by friendly fire. Men ja, det är väl samma sak. Alla dog och förlorade sina saker. -.-

Av anon182011

Värsta scenariot va? Hmmm, måste varit för runt 5 minuter sen då en admin på servern bestämde sig för att döda alla med ett command eller liknande. Min gubbe jag spelat på i över 2 veckor borta på ett kick. Jävla skitspel.

Av anon182011

Har haft exakt samma problem och Weirdos lösning funkade för mig med. Tackar!

Av anon182011

Sniper ghost warrior 2 blev faktiskt försenat till 2013.

Annars är väl Borderlands 2 det jag är mest taggad över.

Av anon182011
Skrivet av iFraja:

Ja, börja med fläkt bak och vid grafikkortet eftersom det var grafikkortet du ville få svalare. Varm luft stiger, så bara du har öppet i taket så kommer viss luft ventileras där.

Låter bra, tack så mycket för hjälpen!

Av anon182011
Skrivet av iFraja:

Sätt utsug i taket samt bak (över I/O-plåten), insug fram och i sidan bredvid grafikkortet.

Se bara till att CPU-fläkten blåser bakåt.

Har beställt 2 fläktar nu, vet dock inte vilka platser jag ska börja med. Har redan en front insug. Ska jag ta en på sidopanelen insug och bakdelen utåt och vänta med toppen tills jag köper fler fläktar?

Intel stockkylare till cpu btw.

Av anon182011

Hjälp med var fläktarna ska sitta för optimalt luftflöde

Hej jag sitter på en burk med ett Cooler master 430 till chassi. Sitter en 120mm fläkt i fronten, annars inget mer. Hade tänkt införskaffa 2-3 scythe typhoon 1800 rpm 120mm fläktar men vet inte var jag ska sätta dem.

Notera att det är grafikkortet som låter, det är det jag vill varva ner. Luftflödet är kasst i burken med bara en fläkt så skulle behöva hjälp med var jag ska montera dem.

Ska man ha fler inblås än utblås eller tvärtom? Ska jag sätta en fläkt i sidpanelen/plastfönstret för att kyla grafikkortet extra noga och sedan ha en utblås där bak?

Hjälp uppskattas mvh Philip!

Chassit: http://www.inet.se/produkt/6901303/cooler-master-elite-430-sv...

Av anon182011

Legoknekt, lönnmördare, magiker