Inlägg

Inlägg som Nosniwle har skrivit i forumet
Av Nosniwle

Vad för sorts fiber är detta? Är det ens fiber? Hjälp.

Hej Sweclockers! Nu är det så att jag alldeles nyss har flyttat till ny lägenhet, och vad jag tycker det ser ut som så ser det ut som fiberuttag, men söker jag på denna adress på t.ex telia vad jag kan få ut och halmstad stadsnät så står det att jag inte kan få det, Så tänkte att jag kan langa upp en bild så kanske någon kan ge mig ett svar vad det kan vara?

Mvh Mackan

http://www.bilddump.se/bilder/20150309235522-83.179.34.181.JPG

Av Nosniwle

Problem med router Airlink 89300

Tjena har nu lite problem med denna router Airlink 89300, när jag kopplar i internetsladden så är det ingenting som reagerar, varken routern eller datorn, står bara att där inte är nån kabel i, Det är precis som om routern inte reagerar överhuvudtaget, någon som vet hur detta kan lösas? Satt i den i WAn då reagera den, men när man kopplar in dem i de andra så är det ingenting som reagera, behöver verkligen hjälp

Av Nosniwle

tack som fan för svaren! Det jag också hade sökt är att den spelar in ljud också, men tackf ör svaren!

Av Nosniwle

Spela in i 4 dagar med webcam?

tjena sweclockers! Nu har jag ju frågan, jag ska vara borta i 3 dagar och vill spela in med min webcam i lägenheten i 4 dagar. så när jag varit borta och kommer hem så vill jag kunna kolla om någon varit här, av någon speciell orsak som jag ej delar med mig om. Frågar då er, finns det möjlighet till det & isåfall vilket program?

Mvh Marcus

Av Nosniwle

Jag har testat någon annan Iphone 5 också och det funkar ej...

Det är verkligen inte hörlurarna det är fel på!

Av Nosniwle

Lågt ljud med beatsen i Iphone5 ? Hjälp/tips sökes.

Hej Sweclockers. Jag kör detta kortfattat. Ljudet är lägre i iphone 5 än i andra iphones! Jag kör alltid med mina Beats by dre. ÄKTA. När jag kör igenom min gamla 3GS eller brorsans 4S så känner jag basen vibrera som fan och ljudet är sjukt gott o högt. Men sedan när jag kör i min iphone 5 och maxar så känner jag knappt basen, jag behöver verkligen hjälp för att jag köpte mina beats av en anledning. Av att känna basen studsa mot skallen, TIPS och hjälp uppskattas något enormt

MVH MARCUS

Av Nosniwle
Skrivet av Davidstl:

Ta bort den högra antennen och se om det blir någon skillnad

EDIT: Prova även att ändra sessions limit till 4096

Hände ingenting!

Av Nosniwle

vart hittar jag sessions limit?

Av Nosniwle

Telenor 4G nät, D-link DWR-923. Hjälp!

Tjena sweclockers! Nu är det så att man nyss flyttat och var tvungen att fixa ett 4g nät! Jag började med att testa Telias. Jag tyckte det var värdelöst medtanke på att man fick så lite att göra av med... Jag har nu nyss fått hem mitt telenor 4g nät. Eller routern, har den uppkopplad och allting, ikopplad direkt och ingen förlänging, kör med sladd in till datorn! När jag checkar administration sidan så ligger jag på 60-80% signalstyrka.

Men när jag kör bredbandskollen så får jag max ut 8 mb/s och tycker att det är lite lågt? Jag får fin MS så det är inga problem men, lite tråkigt om den inte kommer högre. Undrar om någon vet vad som kan vara problemet? Eller om någon har denna router/telenor och vet vad som är ganska normalt hos deras? Får dock bara in ca 70-80% signalstyrka men tycker att man borde få ut mer än 8 mb/s på det? tacksam för svar!

Mvh marcus

Av Nosniwle

Tack för svar, nu undrar jag om ni har svar på det andra. Hur fixar man så den bara ställer in sig på 4g och inget annat? Telia är ju efterblivna med sina svar osv

Av Nosniwle

Hittar inte homerun TELIA internet, hjälp mig!

Tjena Sweclockers! Jag har nyss köpt ett 4G nät av Telia, har köpt det stora med 20gb och testar om det räcker.. Det sägs ju då att man kan connecta till homerun för hög hastighet men jag har ett problem då jag inte hittar homerun när jag söker efter nät.. ändå har jag en sådan "mast" 90m från där jag bor. Jag använder en TP-LINK TL-WN822N. Någon som vet varför jag ej hittar telias homerun internet? Sjukt tacksam för svar. Undrar även om någon vet hur man ställer in HUAWEI E589 så att den bara kör 4G internet och inte switchar till 3G osv, SJUKT TACKSAM FÖR SVAR!

Av Nosniwle

Spela på 4g nät? Hjälp tack!

Tjenare sweclockers, nu är det såhär att jag nog antagligen ska flytta till ny lägenhet! Allt var awesome förutom 1 grej, där fanns inget internet... Så nu frågar jag er, om jag hade köpt ett mobilt bredband 4g nät för 399:- kr i månaden med 40gb surf, och upp till 80 Mbit/s, skulle det funka bra att spela på ett sådant?

Jag har kollat lite och jag såg att jag har en sådan "sändare" precis jämte där jag skulle bo isåfall. Skulle verkligen behöva lite svar på om detta hade funkat fint! tack på förhand!

Av Nosniwle

Datorn fastnar/Grafikkortet slutar fungera - Hjälp

Hallå Sweclockers, nu har jag levt med mitt problem i 2 månader och det känns som att det blir värre, och behöver verkligen hjälp.

Jag har ett Nvidia GTS 450 Geforce kort, och använde de senaste drivrutinerna.

När jag spelar/kollar youtube etc, så kan helt plötsligt skärmen fastna till/slockna, och har jag tur så kommer det tillbaks, och står då att Drivrutinerna har slutat fungera.
Jag har testat olika drivrutiner, olika versioner och det är inte problemet, och jag vet att fler haft problemet men har ingen aning om det finns en lösning.

Så jag vänder mig nu till er för att hoppas på tur, att ni vet någon lösning, belöning finns!

MVH Marcus

Av Nosniwle

Tycker de är grymt bra ljud faktiskt & jag tycker de är extremt stilrena/fräna/snygga!

Av Nosniwle

Varför är röda beats studio billiga hos siba?

tjena swclockers, hade tänkt köpa mig ett par grymma beats studio lurar, kollade runder lite och såg att siba hade ett par röda för endast 1590:-, Jag förstår fortfarande inte varför de kostar 1590 medans de andra kostar 2290:-?

har ni ett bra svar på detta så hade det varit grymt! Är det sämre ljud eller vad är skillnaden?

Tacksam för svar. Mvh Marcus!

Av Nosniwle

Jadu de är precis jämte varandra...

Av Nosniwle

Trådlöst till stationär värdelöst? Hjälp uppskattas!!!

tjena sweclockers, jo nu är det såhär. Jag har nyss flyttat in i en 1:a lägenhet och glider runt på ett trådlöst internet, jag hade inget nätverkskort till min stationära så jag har inte kunnat sitta på den med internet. När jag har kopplat upp min bärbara skoldator till ett trådlöst internet så får jag stabila 20mb på bredbandskollen hela tiden.

Idag så sprang jag inom kjell & company och köpte ett nätverkskort kallat: D-link DWA-547 med 3 antenner. Koppla in det i min dator och installerade drivrutiner. Sedan så testade jag bredbandskollen med det på samma nätverk då fick jag ut 0.5 mb?? .... Det är helt sjukligt söligt & ibland så tappar det anslutningen osv, medans min bärbar ligger på stabila 20mb hela tiden på bredbandskollen... Bör jag lämna tillbaka kortet, är det något fel på kortet ? Behöver verkligen hjälp väldigt snabbt! Det uppskattas som bara den!

Mvh MARCUS!

Av Nosniwle

Börjar även tro att det är Speedfan som suger, för att processorgraderna är helt annorlunda i bios.

Av Nosniwle

För höga grader på 6950?

Tjena, jag har ett XFX radeon hd 6950 1GB, tittade nu och ser att det ligger på ungefär 70grader och undrar om det är normalt? Även min processor ligger på runt 45-50 när dne låg på 35 förra veckan.

Av Nosniwle

Det var väldigt skönt att höra.