Inlägg

Inlägg som Emre_114 har skrivit i forumet
Av Emre_114

vi kan ta affären över PM

Av Emre_114

2800:- för rubbet +frakt

Av Emre_114

2600:- för rubbet +frakt

Av Emre_114

2000:- kan också hämta.

Av Emre_114

1700kr bjudet för block och backplate + frakt

Av Emre_114

http://www.youtube.com/watch?v=sIvpiq9Ba0I

Jordens tråkigaste männsika bakom miken men får hoppas att det fungerar!

Av Emre_114

väcker liv i denna igen,
Jag har samma problem, ingen som har lösning på detta?

Av Emre_114

omg! vilken stor grej det här blev då! dem har i princip tillverkat en usb kabel (utan signal kablar) som bara matar ström. När man nämner säkerhet och kapningar så blir det plötsligt en viktig sak att ha med sig, hur svårt är det att skala av en av 20 micro usb kablar man har och klippa data kablarna i den? så jävla löjligt!

Av Emre_114

Släng in reklam på skitkanalerna så är problemet löst!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Emre_114
Skrivet av AndersBlomdahl:

Sitter själv med en Eizo Foris FS2333 å är sjukt nöjd. http://www.inet.se/produkt/2205046/eizo-23-foris-fs2333-bk

Är inte det lite litet?

sitter själv på en 27" atm och känner att jag absolut inte kan ha nå mindre, sneglar tom på 29" som jag nämnde tidigare.

Alla har sin åsikt så kul att höra din

Av Emre_114

Jag är i samma köp spår som dig putte!

Har haft en syncmaster 244T med S-pva panel, helt sjukt bra färgåtergivning. haft denna sedan 2007 men kände att jag ville byta till nå större.

Köpte på netonnet en Asus VE278Q, jag fick en grön död pixel, var och bytte och fick en ny skärm med samma fel.
Jag har massor med läckande ljus på alla kanter, bytet från S-pva till TN var ingen höjdare, då jag får ont i huvudet av färgerna och den tid jag lagt ner för att hitta rätt inställning.

blir att jag lämnar tillbaka denna och sätter upp min gamla trotjänare igen.

Det jag lärt mig av detta är att TN är bra om du spelar mycket då dessa är snabba och billiga. men är man lite kräsen så passa dig för TN. Dock så är IPS lite långsammare med reaktion samt input lag, jag spelar rätt mycket BF3 men jag kommer nog ändå att köpa en IPS och gå med på att den är långsammare, min gamla är trotsallt väldigt mycket långsammare än det som finns ute idag.

Lutar nog åt LGs nya 29" 29EA93-p som kommer ut i mars här i Sverige.
långsam, jag vet, men jag tror denna är vad just jag söker. Jag spelar trots allt inte BARA på datorn.

Av Emre_114

Betalar för 100/100 Bahnhof fiber.

http://speedtest.net/result/2439319255.png

http://i50.tinypic.com/1zqyrtk.jpg

Känns rätt prisvärt.

Nämnvärt är oxå att det sitter en Router mellan, gissar på att den säckar ihop vid ca700mbit

Av Emre_114

haft min ocz vertex 2 snart 3 år, fungerat hur bra som helst utan FW update(1.11). jag köpte en till vertex 2 igår och fick en DOA

Av Emre_114

OCZ Vertex 2 DOA

Som rubriken lyder så fick jag en vertex 2 igår som inte fungerar,

Det jag är nyfiken på är hur vanligt detta är?

Har jag dragit 100 000kr i mån i 10år triss chansen eller pratar vi var tionde disk?

vore intressant då jag vet att felmarginalen på Sandisk usb minnen ligger extremt lågt, lättare att vinna miljonen på triss än att få en DOA på Sandisk

Av Emre_114

skulle väl inte rekomendera denna somsystemdisk till den kräsne men som speldisk är den absolut prisvärd! heltklart! bättre att slösa spel gigabyten på denna än systemdisken.

Av Emre_114

Datorerna klarar så sjukt mkt mer än man tror, sitter med 480 sli vattenkylt cpu och grafik, haft läckage 2 gånger så det sprutat ut 2liter vatten i chassit under tiden den varit på, och dammsugit datorn när den varit på, man ska ha jävligt otur om man ska råka pajja något, för mig slutade en hårddisk fungera under vattenläckaget, annars var det bara att torka rent, torka i torkskåp/ugn köra på som vanligt igen

Av Emre_114
Skrivet av Toivo83:

om du tycker att ett lan är viktigare än hälsan kan jag medge att din hiss har fastnat i källaren.

Vill du komma hem med tinitus som du får leva med resten av ditt liv för att du setat för nära ett par högtalare på DH? knappast värt det va? tänk efter...

Av Emre_114
Skrivet av _NsMs_:

90db? En gentle typhoon 1850 gör 28 db. Så 90db ger dig antagligen inte hörselskador...

Skrivet av zoorex:

Troll eller bara...? Decibel är en logaritmisk skala.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Decibel

Varje ökning med 10 dB motsvarar ungefär en fördubbling av den upplevda ljudvolymen hos ett ljud.

okunniga forum ryttare.

Av Emre_114
Skrivet av Mordarosten:

YES har 94/85 nu, bra dh! Dom är ju as kassa med att gå ut med vad felet är. Det är drygt.

Om du tycker att hörseln är viktigare än att åka på ett lan på 9000 pers så går ju inte hissen ända upp. Tänka vuxet? men kommigen nu för fan deramhack är ju inget källar-lan direkt. Sitt i C så, lika tyst som i en kyrka. B är ingen party hall utan har 1 set med PA för att få lite liv i huset. Även du borde fatta hur man sätter ut ett PA system. Det är inte 5.1 direkt. Ska dte hjälpa tror du att wina på swec?

Är det ditt första ev förstår jag att du kanske inte är nöjd. men har du vart här innan får du fan skylla dig själv. På kanterna finns det kebab hak och annat skit. Det är en typ av festival = högmusik, deal whit it.

Blir bara en massa paj kastning. ville bara höra om det var någon mer än mig som satt nära anläggningen och kände samma smärta i öronen,ska inte behöva sitta med hörselproppar då man inte ens hörde spel ljudet i hörlurarna pga det va för högt. Jag satt i samma sal förra året men inte lika nära högtalarna, då var det absolut inga problem med ljudet, men får väl skylla mig själv att jag råkade ta en plats så nära högtalarna, blir garanterat C hallen nästa år.

nu är volymen på en normal nivå så inget att klaga på. Ni som inte tycker att 90dB är att klaga på så var ni nog inte på plats och upplevde ljudet som jag gjorde, som sagt 90dB bör man ta med en nypa salt då det var mätt med en telefon kan vara högre kan mkt väl vara lägre också.

Om du vart på krogen någongång så kanske du märkt att dem inte använder sig utav 5.1 system där heller men ändå har dem fler än 2 högtalare från fler än en riktning. har aldrig haft strul med volymen när man vart ute på krogen, men nu hade jag det även fast jag hade kåpor på mig.

Av Emre_114
Skrivet av Mordarosten:

För dig är det högt, för dom längre bak är det som att lyssna på telefonen. 90 db? Ja det kan man ju mäta exakt med en iphone. Tänk på vart du sätter dig nästa event.

Musiken suger, samma låtar 24/7 och internet funkar inte som det ska. Pinsamt dh, pinsamt.

Idiot! även du måste ju fatta att det inte löser problemet att ställa ett par PA som man maxxar från ett ställe i en sån stor lokal.

Hörseln anser jag är viktigare än ett jävla LAN. har inte heller påstått att min telefon mäter exakt, nämnde bara det så den som läste skulle ha ett hum om hur jävla hög volym det var. Vill man lösa bullernivån så placerar man väl ut flera högtalare runt om så alla får en lagom ljudnivå.

Blir så irriterad på folk som inte kan tänka som en vuxen utan bara kommer med dåliga ursäkter som "du skulle satt dig någon annanstans" "detta är DH" osv
hade det stått när jag valde min plats att jag kommer ha en PA flåsa i nacken på mig hade jag väl knappast satt mig där jag sitter.

Ha lite respekt och tänk ur allas perspektiv och inte bara ditt bara för du är nöjd med din plats.