Inlägg

Inlägg som Skater93 har skrivit i forumet
Av Skater93

Cola Zero i tangentbordet (Qpad MK-85).

Hej!

Igår så lyckades jag välta ett glas med Coca Cola Zero så att en väldigt liten mängd kom ned under space-tangenten i mitt Qpad MK-85. Drickan spred sig dock i tangentbordet så att flera knappar på olika ställen slutade fungera (space, B, N, minustecknet på numpaden, etc). Jag torkade med papper så mycket som möjligt men tänkte inte på att koppla ut tangentbordet förrän cirka en halvtimme senare. Efter jag hade kopplat ur tangentbordet så skruvade jag isär det och torkade väldigt försiktigt med papper på kretskortet och la det sedan för att torka.

Då Coca Cola Zero inte innehåller något socker så borde det väl inte vara helt kört då allting förr eller senare kommer att torka och försvinna? Hur länge rekommenderar ni att jag ska låta tangentbordet ligga och torka, jag hade tänkt att testa det ikväll då det har gått cirka 24 timmar?

Av Skater93

Gör backup på saker som du inte vill förlora och kör på disken tills den går sönder.

Av Skater93
Skrivet av malacai:

youtube har inte så mkt med hastigheten att göra, mer om routingen.. dvs spelar ingen roll om du har 1gigabit eller 10mbit. allt beror på routingen från din leverantör, då all data inte ligger i sverige.

nej 8mbit = 1megabyte.. dvs 10mbit=1.2meg/sek, 100mbit=12 meg/sek..

10 Mb = 1,25 MB. 100 Mb = 12,5 MB.

För att konvertera b till B så dividerar du med 8 och för att konvertera B till b så multiplicerar du med 8.

Av Skater93

Då jag själv ännu inte har hittat något som min Galaxy S2 inte kan köra så hade jag helt klart valt grafikkortet. Jag är dock inte en sådan person som spenderar 38 timmar om dygnet med sin mobiltelefon och kommer därför att ha kvar min Galaxy S2 tills den går sönder.

Frågor som dessa är det bara du som kan svara på då valet beror på vad du använder mest, vilken av produkterna som du får ut mest underhållning av, osv. Det enda vi andra kan göra är att berätta om våra egna erfarenheter med produkterna och vilken som vi får ut mest utav.

Av Skater93

Jag vet inte hur det ser ut i resten av Sverige men i Stockholm så är Tele2 helt värdelöst, både när det gäller att ringa och att surfa på Internet.

Av Skater93

Det borde inte finnas någon gräns överhuvudtaget. Folk måste lära sig att spel inte är på riktigt, det är på låtsas.

Av Skater93

http://jysk.se/kontor/kontorsstolar/gold/kontorsstol-fred-lad...

Köpte denna för några månader sedan och är väldigt nöjd.

+ Riktigt mjuk och skön.
+ Gungmekanism som du också kan låsa högst upp.
+ Nackstöd.

- Ett par skruvar skruvade ut sig av sig självt.
- Armstöden är för höga för mitt skrivbord (detta behöver som sagt inte vara ett minus för alla).

EDIT: Vet som sagt inte om du anser att 1000 kr är dyrt eller billigt för en stol, har du en budget?

Av Skater93

Att ni kan säga att Vengeance 2000 har bra ljud förstår jag mig inte på. Corsairs ljuddrivrutiner gör att allting låter förjävligt. Ni som har dessa lurar kan testa detta genom att avinstallera Corsairs drivare och använda Windows ljuddrivrutiner istället, det låter 10 gånger bättre med dessa och surroundljudet blir enormt mycket bättre (ljudet är alltså fortfarande väldigt dåligt med Windows drivare men det är som sagt mycket bättre).

Av Skater93

När jag gjorde ett fönster i mitt Fractal Design Arc så använde jag mig av 1,5 mm tjockt plexiglas som jag fäste med superlim på insidan, fungerade hur bra som helst.

Av Skater93

Jag hade ett liknande problem med mitt Qpad MK-85 tangentbord där mediaknapparna inte fungerar i Winamp när Qpads mjukvara är igång. Jag löste det genom att gå in i Winamp och skapade nya hotkeys där jag använde mig av skift+F#.

Om du vill att dina mediaknappar ska fungera i alla program eller i Windows själv så finns det program där du kan programmera om tangentbordsknapparna och även skapa hotkeys, som t.ex. skift+F#. Jag kommer tyvärr inte ihåg vad dessa program heter men det borde inte vara så svårt att googla sig till.

Av Skater93
Skrivet av Superpunken:

Jag har anslutit alla kablar och cpu tempen ligger runt 30 grader idle..

Vad er CPU har för temperatur i idle spelar inte så stor roll, kolla vad den ligger på i full load istället.

Av Skater93
Skrivet av Sowz:

Tack för svar. Har kört testet nu.

http://www.3dmark.com/3dm11/5671444

Varför står det 705 MHz core clock?

Gigabyte GTX 670 ska ju ha 980 MHz core ;S

Tanka ner GPU-Z, MSI Afterburner eller liknande så kan du se vilka klockfrekvenser du har på ditt grafikkort. Det är alltid bäst att dubbelkolla saker istället för att direkt anta att något är fel.

Av Skater93

Har använt mig av Klarna minst 100 gånger och jag har aldrig haft något problem. De har till och med kunnat ta bort förseningsavgifter när det har varit strul med betalningen förut.

Man kan inte heller lita till 100% på en sida där folk skriver att något är dåligt eftersom att de som tycker att företaget är bra oftast inte går in på Internet för att skriva det.

Hur många gånger har du köpt något som du är riktigt nöjd med för att sedan tänka: "Vad nöjd jag är, jag måste fort gå in på Internet och dela med mig!"? Jämför denna siffra med antalet gånger som du har klagat på en produkt eller ett företag.

Av Skater93
Skrivet av anon200213:

Yes, ny höjd skatt på hårddiskar över 80GB som infördes någon gång i november/december.

http://technytt.se/start/2012/10/24/copyswede-dubblerar-skatt...

Läs igenom artikeln lite bättre, det gäller bara HÅRDDISKAR som är EXTERNA och USB-minnen. Det står ingenting om SSD-enheter eller INTERNA lagringsenheter.

Även om skattehöjningen skulle gälla interna SSD-enheter så skulle priset bara ha stigit 40 kr. Självklart kan ju återförsäljarna/tillverkarna utnyttja detta för att höja priserna lite extra men det tror jag inte är vad som har hänt med SSD priserna.

Av Skater93

Jag rekommenderar också Qpad MK-85, det är ju dock väldigt enkelt att rekommendera prylar som man själv har så jag skulle nog vänta på att några fler svarar i tråden innan man springer iväg och köper något.

Tolka inte ovanstående mening på fel sätt, det är ett riktigt grymt tangentbord men min poäng är att det också finns massor av andra tangentbord som också är riktigt bra.

Av Skater93

Även om jag inte har köpt produkter från AMD på flera år så är denna nyhet riktigt tråkig, man vill ju att det ska vara så mycket konkurrens som möjligt för att utvecklingen av ny teknik ska gå framåt och så att vi konsumenter får bättre priser.

Av Skater93

Jag blir riktigt glad när jag läser det här! Jag drömmer fortfarande om att Blizzard sparkar hela D3-teamet och anställer det gamla D2-teamet istället så att man kan få en värdig uppföljare till D2.

"Fuck that loser."

Dold text
Av Skater93

Annars så finns det ju moderkort med plats för flera processorer.

EDIT: Eller du kanske redan vet det men du vill kunna använda två CPU:er i en socket?

Av Skater93

Är det någon som vet den exakta tiden som man kan hålla andan när man siktar med en sniper utan att man har tagit de skillpointsen som påverkar detta?

Om ingen vet så skulle jag uppskatta om någon kan testa lite fort med en timer då jag själv inte har någon sniper ännu.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Skater93

Tack för tipset!