Inlägg

Inlägg som hannesboey har skrivit i forumet
Av hannesboey
Skrivet av tcntad:

Medal of honor Digital Deluxe har jag. Kanske spelar roll?

Där fick jag tillgång till betan vad jag vet men ser jag i BF3 LE så har jag också tillgång där, är det "samma" eller har jag två tillgångar?

Vi har samma men det var väl random. Lycka till!

Av hannesboey
Skrivet av Homer_S1:

Samma här.

/Homer_S

Jag fick inte. Har bf3 limited + premium och Medal of honor limited eller vad de heter. och har kryssat i alternativ kontakta mig från origin.

Av hannesboey
Skrivet av era909:

Jag fick inga tullhandlingar men väntar mig att det kommer något om moms snart, det står 258:- på varudeklarationspappret eller vad det är. Fanns inga papper jag skulle skriva på med paketet iaf. hulustar hade skrivit 160 USD som värde. Skickades med DHL.

Fick du papper direkt när du fick paketet eller kom de med posten efter?

Jag fick pappret av DHL för de betalade in till Tullverket eftersom jag inte har kredit eller vad de var hos Tullverket. Alltså betalar man in till DHL

Av hannesboey

Till min Nexus 10 så fick jag en 2A laddare :S Ska fungera utan problem, jag laddar till exempel mina g930 med antagligen min Galaxy S4 laddare eller min Nexus laddare som båda är på 2A.

https://photos-6.dropbox.com/t/0/AAB-KKZPOrsEnCZvhs43pRt55VE9...

Input är på 0.35 Ampere med output är på 2A

Av hannesboey
Av hannesboey
Skrivet av Theshawty:

Jag gillar inte Apple för vad de gör. De är giriga, de drar sig inte för något och de tror verkligen de var först med saker de var långt ifrån först med - bara för de har USA's patentverk på sin lönelista. Samsung gillar jag inte för de bättrar sig aldrig. De håller på en konstig jävla plastkonstruktion som är ful, glattig och långt ifrån rigid. För varje ny mobil i en S-serie skapar de hundra andra lurar som alla liknar varandra och har liknande hårdvara, och S4an ser i stort sett ut som en stor S3. De börjar alltmer likna Apple, faktiskt.

TouchWiz är fult. Fult, klumpigt och totalt opraktiskt. Slött, kass minneshantering och väldigt bloatat. Hemskt, kort och gott.

Men jag förstår inte hur det gör mig till hipster? Förut kunde jag inte direkt ha en åsikt om Samsung då min tidigare lur var en Galaxy Nexus. Det är ju Google som styrde och ställde med den luren, men att Samsung byggde den.

"de tror verkligen de var först med saker de var långt ifrån först med - bara för de har USA's patentverk på sin lönelista"

Vad har det tagit?

Angående konstruktionen kan jag hålla med om, den är långt ifrån byggkvalitén på en One eller Iphone men du kan byta minne och byta batteri vilket jag tycker är ett jättebra plus även fast man kan ha en Powerbank så tycker jag det är smidigt att kunna byta ut batteriet.

Angående minne så har du ju 2 gig minne och funktionerna som Samsung lagt in är rätt användbara och innovativa såsom när man håller fingret ovanför
skärmen (hover) och när telefonen ligger på bordet så kan man röra handet ovanför skärmen så ser man om man fått några mail eller sms, och en annan smart Samsung "bloatat" funktion är när man tar upp telefonen så känner man av genom vibrationer om man fått något sms eller dylikt, även lampan som lyser när man fått ett sms är ett plus.
Så jag tycker inte att den är fylld med skräp.

Av hannesboey
Skrivet av Theshawty:

Menar du att jag är en hipster? I så fall, vad grundar du det på?

Läs igenom ditt inlägg så kanske du förstår. Du gillar inte Apple för de stämmer skiten ur alla och nu när Samsung gör samma sak så hatar du plötsligen dem, så tolkar jag ditt inlägg.

Av hannesboey
Skrivet av tcntad:

Hur varm är "väldigt varm" ?

Jo min blev bra varm ett tag, har inte märkt av nåt (Vad jag vet) sen jag flashade om mjukvaran (Tysk, DBT)

Alltså den blir inte skållhett men ungefär varm som i 30-40 grader. Har beställt ett skal så kanske det löser problemet.

Av hannesboey

Någon som upplever att mobilen blir väldigt varm? Min blir det när jag streamar musik via 4g och 3g.

Av hannesboey
Skrivet av era909:

Nja, eldriven är lite overkill för något som endast skall ställas in på en passande höjd. Helt fast fot skulle givetvis också fungera förutsatt att den ger rätt höjd (överkanten på skärmen inte högre än 45 cm över bordsytan).

Visste inte att den var eldriven. Sökte på "Vesa deskmount" Finns ju massor av alternativ. Jag kommer nog köpa ett väggfäste till min.

Av hannesboey
Skrivet av era909:

Sugen på att beställa en men skulle behöva en höj och sänkbar fot för placering på bord, helst inte en som behöver skruvas fast i bordet. Den medföljande gör att skärmen är för hög för att passa på mitt datorbord. Någon som har något bra tips?

http://www.venset.com/Files/Products/Large/DF019_FB000_FBCGSF...

Typ en sådan?

Av hannesboey

Öppnat min nu. Inga döda pixlar och allt är intakt. STOR skillnad från min 20 tummare. känns som en tv.

Av hannesboey
Skrivet av Gilgamesh:

Har precis fått skärmen, fick betala 275kr totalt, 225kr för införselmoms samt 50kr utläggsersättning, skickades med DHL, total kostnad för skärmen 2775kr, helt ok, nu ska vi se om skärmen fungerar

Skrev han ner skärmen till 150 usd?

Av hannesboey

Min är i tyskland nu

Av hannesboey
Skrivet av djlasseman:

Min ligger på samma ställe, så vi får säkert skärmarna samtidigt

Samma här

Av hannesboey

Jag sitter på en Samsung LCD 1680*1050 20 tum från 2006 eller nått. Min Nexus 10 och min galaxy s4 har högre upplösning haha. Det är då man vet att man behöver ny skärm.

Av hannesboey

Beställt en qnix. Kan lägga upp bilder när den kommer.

Av hannesboey

För er som undrar jag beställde en http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1308683125...

vid beställning så kostade det 2500 kr och Hulustar sänkte "paketkostnaden" till 150 USD för mindre moms om de tar in den i tullen.

Skulle tydligen vara något extra grej där de kollar kvalitén på skärmen, max 2 döda pixlar samt att de kollar blödning på skärmen.

Av hannesboey
Skrivet av Gilgamesh:

mailade med honom innan jag köpte ifall jag skulle få en pixel perfect samt att han skulle kolla efter backlight bleeding, sedan frågade jag bara ifall han sänker värdet så han frågade hur mycket och jag sa 150USD..

Okej tack!

Av hannesboey
Skrivet av Gilgamesh:

blev denna av hulustar istället, fick ta del av det så kallade erbjudandet "Limited EVENT" där det erbjuds max 2 defekta pixlar, samt hårdare kontroll av backlight bleeding osv, vet inte om det bara är snack men iaf.. kostar lite mer men kan vara värt.

http://www.ebay.com/itm/130868312541?ssPageName=STRK:MEWNX:IT...

han skrev även ner värdet till 150USD.

Beställde precis en sådan. Men hur skrev han ner värdet? Kontaktade han dig eller hur gjorde du?