Inlägg

Inlägg som jensen. har skrivit i forumet
Av jensen.
Skrivet av Neon:

Hej,

Jag och dottern(15 år) söker samarbetsspel som även kan hålla i längden. Vi har sen tidigare spelat "couch games" som It Takes Two, A Way Out, Moving Out, PlateUp, Unrailed och många andra. Nu vill vi dock ta ett steg upp och spela något mer actionfyllt och gärna något mellan 2 datorer. Vi vill dock fortfarande spela ensama mot ex AI utan random random folk online. Vi är lite inne på Helldivers 2, det kommer såfall kosta oss runt 800 kr för 2 "licenser".

Kanske har ni några bra förslag?

Hej,

Inte super mycket action (men ändå lite) är ju att spela Raft tillsammans.
Spelade igenom det med min bror och tyckte det var väldigt roligt (då är jag mestadels ingen som spelar Co-op spel utan endast MMO-RPG spel med andra).

https://store.steampowered.com/app/648800/Raft/

Kanske lite dyrt då man måste köpa x2 men vet inte om man kan fynda det på en rea, helt klart värt pengarna tycker jag även om det inte köps på rea.

Lycka till!

MVH
jensen.

Av jensen.
Skrivet av alexander_e_b:

Blev LG UltraGear 27GP850P. Prismatchning på Elgiganten mot Amazon så gav 2944kr

Den kommer han/ni vara nöjda med! Min bror har 2st av dessa och är supernöjd!

Av jensen.

Skulle själv tagit en titt på ASUS TUF Gaming VG27AQZ – 27 tums WQHD-skärm – 165 Hz, 1 ms.
Sen stabil skärm för ett bra pris. Brukar hamna på reor i del också så du kan nog få den för runt 3k om du har lite flyt.

Höj och sänkbar, IPS panel, 165hz.

MVH
jensen.

Av jensen.
Skrivet av fossegrim:

Är det någon som har hittat ett bra erbjudande på tvättmaskin och/eller torktumlare? Känns som jag letat överallt utan lycka än så länge. Kanske kommer närmare fredag förhoppningsvis. Power hade ju en del bra erbjudanden när de öppnade men tror inte något matchat det vilket jag hoppades på.

Sett lite på tretti.se men finns inget jag kan rekommendera dig utan du får nog följa upp sälj på hemsidan.

https://www.tretti.se/bast-i-test/tvattmaskin/#/
https://www.tretti.se/pb/blackfriday/

Men ser ut som att vara rätt så bra rabatter på några maskiner där i alla fall .

MVH
jensen.

Av jensen.
Skrivet av ToxicMonkey:

Hur kan man vilja köpa en elektrisk tandborste för över tusenlappen? Alltså Oral-B iO Series 8 i "Övrigt". Galet. Det är bara en tandborste som roterar i olika hastigheter.

Tänker inte starta någon dialog gällande det men kan bara ge min input på det hela.
Jag köpte Philips Sonicare får ca 2 år sedan, den kostade drygt över 1000:- och är nog ett av dom bättre köpen jag har gjort på väldigt länge.

Anledningen till detta är för att den borsten hjälper mig när jag trycker tex för hårt och många olika lägen som gör att jag kunnat hitta den bästa för just mig, mina tänder har aldrig mått så bra som dom faktiskt gör idag.
Tidigare när jag körde med billigare versioner av eltandborstar och vanliga tandborstar så borstade jag oftast för hårt mot tandkött m.m. och fick alltid klagomål från tandläkaren gällande detta (även om jag själv aldrig tyckte att jag gjorde det).

Men nu två år senare och bättre tänder, mindre kostnad hos tandläkaren, kunnat gå ner i kostnad på min tandförsäkring så har jag sparat in denna tusenlappen på långa vägar.

Att ha rena och bra tänder med hjälp av rätt verktyg, tandtråd och flour är en av dom billigare försäkringarna du kan ha i livet istället för att lägga flera tusenlappar per år för att laga dina tänder och senare i livet kanske måste byta ut dina tänder.

Min käre farfar brände 100 000:- i slutet av sitt liv för nya tänder, något han (kanske) inte hade behövt lägga ifall han hade vårdat dom bättre tidigare i livet.

Just my two cents.

Av jensen.
Skrivet av Zapa:

Står det <Uppladdad bildlänk> på ordern eller ett datum?

Så här ser det ut för mig i portalen när jag följer upp varan:

Det står nu i och för sig "Kommer fredag" ser det ut som enligt dom men framgår verkligen inte vilken fredag om det är denna eller en fredag om 365 dagar

Men håller mig lite lugn under denna veckan innan jag petar på björnen.

Skrivet av pacc:

Den går ju fortfarande att beställa med Amazon som säljare, då brukar det sällan dröja innan det skickas.

Tar det slut i lager och de upptäcker att de inte kan beställa det lika billigt så brukar de däremot förhala tills du går med på att avbeställa samtidigts som produkten läggs upp dyrare under ett annat ASIN.

Precis lite det jag tänkte också att dom gör en klassiker och försöker hålla på det så länge som möjligt tills dom tvingar mig själv att avboka den, men sist detta hände så var dom faktiskt snälla och informerade om prisfelet direkt bara efter någon dag och cancellerade ordern istället. (Nu låter jag som att jag är någon prisfelsjägare men så är inte fallet bara råkat bli så från Amazon av någon anledning )

Av jensen.

Någon som la en beställning på: https://www.amazon.se/gp/product/B07KJT9PG2/ref=ppx_yo_dt_b_a... under förra veckan när den fanns för ett bra pris?

Jag köpte en men den ligger fortfarande som "beställd" hos Amazon och inte skickats än för mig, misstänker om dom utreder att dom har satt felpris på varan eller dylikt.

Så tänkte kolla om det är någon som har fått sin vara än, kanske man skall ta och trycka på lite hos Amazon?
(OBS att tillägga är att jag valde fri frakt så skulle ju ta ett par dagar extra men minns det som att den skulle landa under denna veckan hos mig.)

Av jensen.
Skrivet av TimMy2003:

tack för återkoppling.

Kan man följa nånstans i ledet om det blivit utbetalt? något du vet?

Fick in det direkt på mitt bankkonto där det stod "ELSTÖD" i titeln.
Har Swedbank och hade allting redan kopplat mot försäkringskassan sedan tidigare via internet banken (något som vart tvungen att vara aktiverat för att man skulle få in pengarna direkt till sitt konto).

Fick inga mer meddelanden från försäkringskassan mer än själva Beslutet som samtliga andra fick där ens förbrukning etc stod med.

Så inget meddelande om att pengarna nu var på ens konto utan man får försöka hålla koll själv.

MVH
jensen.

Av jensen.
Skrivet av TimMy2003:

Är det någon som fått något utbetalt än?

Fick mina pengar i förrgår.
Fick dock bara 345:- så vet inte om det gör någon skillnad.

Bor i Stockholm

MVH
jensen.

Av jensen.

2500:- + frakt.

MVH
jensen.

Av jensen.

Startar med ett bud på 2200:- + frakt.

MVH
jensen.

Av jensen.
Skrivet av FX9:

Hade röstat på förslag 2 som värsta om det inte varit så uppenbart iscensatt...hänger ett grafikkort i en sladd under bordet...njae...

Håller med, känns tyvärr som att förslag nummer två är för iscensatt. Blev en vote på förslag nummer 1 istället.
Men tråkigt att man väljer ut en sådan iscensatt bild att vara med i omröstningen istället för något "riktigt".

Av jensen.

Finns det någon som vet vad för roliga deals det var idag på SWEC-BONANZA tillsammans med Komplett? Allting var slut men hade varit roligt att se vad man gick miste om (ifall det ens var något av värde).

Mvh
jensen.

Av jensen.

Om du är mer intresserad av pengar så kan jag tänka mig lägga 6000:- + ASUS 27" ROG Swift PG279Q 165 Hz G-Sync (IPS) om det skulle vara av intresse.

Av jensen.
Skrivet av Kakann:

Har sett att det har dykt upp en del trådar med funderingar kring bolån och tänkte att jag kunde svara på funderingar som ni kan ha. Kanske bara för att stämma av läget innan ni går till banken eller vad som helst. Fråga på

Hej,

Har köpt en nyproduktion i Stockholms innerstad.
Denna köpte jag för ca 6 månader sedan och inte flyttat in än och funderar på att göra en nyvärdering på lägenheten innan jag tar det slutglitliga lånet från banken.

Min fråga är, då man endast får göra en nyvärdering var 5 år så måste jag ju få detta klart innan jag går till banken i så fall. Om jag nu får en mäklare att göra nyvärderingen och det visar sig att priset har ökat med x% sen köpet kan banken då neka min nyvärdering för att dom anser att priset som jag köpte lägenheten för är det fortsatta priset eller kommer det per automatik bli det nya priset man räknar efter på lånet (det vill säga att man kan räkna tillgodo dom extra % man redan har "tjänat" på lägenheten?"

Sen är jag även nyfiken (dock en mer mäklar fråga) till hur mäklare ställer sig till att göra en nyvärdering på en lägenhet som ej står klar än (det finns endast hur många m2 samt föreningsavgiften m.m) och även några få tillval (ca 40 000:-) som är gjord.

Någon som vet eller har gjort denna processen sedan tidigare?

Mvh
jensen.

Av jensen.

Jävligt synd att dom inte släppte en wireless version av Naos...
Hade köpt en direkt!

Av jensen.

@Simpleton123 du har inte länkat någon dator eller skrivit ner några delar.

Av jensen.

2700:- hämtar

MVH
jensen.

Av jensen.

Lägger bud på 2500:- samt upphämtning.
Av nyfikenhet hur länge kommer du köra budgivning?

MVH
jensen.

Av jensen.

100:- + upphämtning