Inlägg

Inlägg som Bit010 har skrivit i forumet
Av Bit010

Har köpt Ghost Recon Wildlands då det var rea så det kommer jag nog sitta en del med. Gillar spel med stora öppna världar så förhoppningsvis kommer jag gilla det spelet.

Av Bit010

Annonsen är avslutad

Av Bit010

Budgivningen är nu avslutad både för dator och gpu. Tack för visat intresse!

Av Bit010

Om ni lägger bud här i tråden, skriv gärna om det är dator, gpu eller båda ni budar på

Av Bit010
Skrivet av kishino:

7 000 kr hämtar

Är det dator eller GPU du budar på?

Av Bit010

Hmm, jag kan släppa datorn (utan GPU) för 3000 kr som lägst. Den är ju trots allt lite gammal och har en del småfel (som nämns i annons). Men inte lägre än så, då kommer jag behålla den som reservdator.

Angående GPU är jag nöjd med budet jag fått på 6000, jag kommer avsluta auktionen för GPUn kl 19 idag. Efter det blir alla bud på GPUn ogiltiga (såvida inte nuvarande budgivare drar sig ur såklart).

Av Bit010
Skrivet av spykie:

600 kr Vill gärna att datorn skickas om möjligt.Betalar frakten inga problem.

Tack för budet men datorn skickas inte (som redan nämnts i beskrivningen). Ingen idé att någon budar på datorn om ni inte kan hämta med andra ord.

Av Bit010
Skrivet av Mobilemob:

Hej. Har du något utgångsbud du kan tänka dig som start för datorn?

Hej,
Jag vill ha som lägst 3500 kr för datorn (utan GPUn).

Av Bit010
Skrivet av Henrik_g_85:

Budar 6000:- för GPU kan hämta. Det ända som är en upgrade för mig så

Bud noterat.

Av Bit010

Om jag hittar nån trådlös mus till bra pris kanske det blir ett köp.

Av Bit010
Skrivet av HamTheHammer:

Vad är det för modeller?

Jag uppdaterade beskrivningen med info om vad det är för komponenter, hade glömt lägga in den infon tidigare.

Av Bit010

Stationär dator utan SSD (GPU kan säljas separat)

Hej,

Säljer en hel dator (utan SSD).
GPU kan säljas separat.

GPU kan skickas men inte datorn.

---
SSUPD Meshlicious | ASUS ROG STRIX B550-I GAMING | AMD Ryzen 7 5700G | Team Group 32 GB CL16 Xtreem ARGB | ASUS GeForce RTX 3090 TUF OC GAMING | Corsair RM850
---

På det stora hela funkar datorn bra, men det finns en del skavanker som nämns nedan.

Chassit:
========
USB-A-porten i fronten fungerar inte.
Den lilla "plastklämman" i chassit man spänner fast GPU med saknas. Inget som egentligen påverkar då man ändå skruvar fast kortet.
En fönstersida medföljer också.

Moderkortet:
============
Det förekommer flimmer när man har kopplat in skärmen till Displayporten på moderkortet. Osäker på om det faktiskt är nåt hårdvarufel eller om det bara är nåt strul i Windows men nämner det iaf så får ni ta det i beaktande. Troligtvis nåt fel med porten för när jag provat koppla skärmen till displayporten i gpun istället har jag inga problem med flimmer.

I övrigt funkar allt bra. Bra temperaturer och väldigt tyst.

Läs hela annonsen här

Av Bit010

Ser riktigt bra ut tycker jag. Det vita, orange och gråa är en bra kombo.

Av Bit010

XP Pen Innovator 16

Hej,

Jag köpte nyligen en XP Pen Innovator 16 men har insett att jag föredrar min andra ritplatta utan skärm, så tänkte se om någon här kanske är intresserad av att köpa den.

Köptes från XP Pen Official Store, mer info här:
https://www.storexppen.eu/buy/65.html

Kvitto har jag inte, fick varken via mail eller kan ladda ner något från deras sida konstigt nog så detta medföljer alltså inte.

Kan även skickas med Postnord, i så fall tillkommer frakt.

Vi kör budgivning får vi se vart vi landar

Mvh
Andreas

Läs hela annonsen här

Av Bit010

Köpt nytt headset då mitt gamla lade av nyligen. Blev ett Razer Barracuda som jag är väldigt nöjd med. Väldigt bekvämt ha på sig och bra ljud. Det är faktiskt första gången någonsin jag har ett trådlöst headset, av nån anledning har jag alltid kört trådat tidigare men tänkte att nu är det väl på tiden man köper ett trådlöst och visst är det skönt slippa sladdarna.

https://i.imgur.com/SlvMBix.jpg

Av Bit010

Sitter framför en skärm i stort sett hela min vakna tid. Jobbar framför en skärm och övrig tid blir det koppla av med tv, dator eller mobil. Inte märkt av några bieffekter av det än i alla fall 🙂

Av Bit010

Slog till och köpte en Innovator 16 då XP Pen har sänkta priser just nu. Fick ge 3500 kr för den vilket kändes som ett rätt bra pris.

https://i.imgur.com/4tExrL8.jpg

Av Bit010

Blev några nya flanellskjortor.

https://i.imgur.com/MGlhKo4.jpg

Av Bit010

Hybrid- och distansarbete känns som en självklarhet år 2023 så jag är glad att detta arbetssätt blivit en del av det moderna arbetslivet. Att tvingas sitta på ett kontor 5 dagar i veckan (om man kan utföra sitt arbete på distans) känns gammalmodigt och något som tillhör det förgångna. Själv jobbar jag mestadels på distans och det har lett till att jag blivit mer produktiv då jag slipper en massa ljud och intryck hela tiden. Underbart att ha sin "arbetsplats" bara några meter från sängen. Då kan man sova längre också

Av Bit010
Skrivet av Pelegrino:

Intressant att köpa en 2 generationer gammal telefon men antar du går efter storleken? Har samma och du kommer inte bli besviken.

Japp, det är på grund av storleken jag valde köpa en sån. Har faktiskt haft en 12 Mini en gång som jag gillade skarpt så kommer garanterat gilla 13 mini