Inlägg

Inlägg som Bit010 har skrivit i forumet
Av Bit010

XTX har fått så dåligt benchmark i Blender (hälften av vad 3090 ger) så det är helt uteslutet för mig i alla fall köpa det. Om man bara spelar är det säkert ett bra kort men sysslar man med Blender ska man nog fortsätta med Nvidia tills vidare.

Av Bit010

Ser riktigt fina ut de där korten. Tycker det är bra att AMD lyckats hålla nere storleken lite åtminstone på deras egna referenskort. Jag skulle få plats med det kortet i min burk men osäker när det gäller de andra korten.

Av Bit010
Skrivet av JohanFlodqvist:

Om inte tangentbordet blev sålt så köper jag det gärna för 500kr med upphämtning

Mvh
Johan

Inte hört nåt från förra så då får du köpa det istället. Jag skickar PM senare 🙂

Av Bit010

Kör med Mini ITX nu (faktiskt mitt första Mini ITX-moderkort). Har börjat gilla liten formfaktor mer och mer och skulle gärna vilja ha en dator som är ännu mindre än den jag har så nästa moderkort lär också bli ett Mini ITX.

Av Bit010
Skrivet av ibland:

? Intressant

Sorry, har på nåt sätt glömt/missat läsa i denna tråd. Jag kan sälja det till dig för 500 kr, så om du fortfarande skulle vara intresserad så är det bara skicka ett PM

Av Bit010

Börjat spela Battlefield 4 igen då jag aldrig spelat klart storyn.

Av Bit010

Har inte köpt nåt än men då jag funderar på bygga ny dator så ska jag nog kika runt lite mer. Såg att inet hade sänkt pris på en del chassin, säkert fler som har, kanske man slår till på nåt.

Tycker inte Black Friday är så värst speciellt, man hade velat ha reapriser utöver det vanliga.

Av Bit010
Av Bit010

Är lite sugen ibland på köpa detta kort och använda i ett nytt datorbygge.

Av Bit010
Skrivet av cosplay:

Det enda som hindrar mig från att köpa ett AMD-kort är att de har så extremt dålig prestanda i t.ex Blender. Om de fixade det och blev likvärdiga med optix och cuda så hade jag gärna bytt till AMD.

Är p.g.a. just detta som jag mest troligt inte kommer köpa det nya kortet. Jag hoppas de blir bättre på de området.

Av Bit010

Hmm man kanske skulle ha väntat med köp av 3090. Som jag förstått kommer 7900 xtx att kosta ungefär som ett 3090. Ska bli intressant att se sen hur mkt bättre 7900 xtx är. Nåja jag är väldigt nöjd med mitt kort men klart man blir lite småsugen på det här nya..

Av Bit010

Var och köpte mig ett nytt tangentbord idag. Den här gången blev det ett Razer Cynosa V2. På detta tangentbord kan man välja att ha på belysningen hela tiden om man vill. Inga dumheter alltså där det slocknar av sig själv såvida man inte ställer in det i mjukvaran Razer Synapse.

Det här tangentbordet har membranbrytare istället för mekaniska brytare. Då jag har så lite erfarenhet av mekaniska tangentbord kan jag inte uttala mig direkt om vad jag tycker om skillnaden. Men jag kan säga att det är en fröjd att skriva på det här tangentbordet. Riktigt bekvämt skriva på. Låter lagom mycket när man skriver också tycker jag.

RGBn är klart bättre än på mitt gamla Deltaco Gaming RGB-tangentbord; mycket klarare/skarpare RGB.

https://i.imgur.com/7uxokdw.jpg

Av Bit010

Logitech MX Keys Wireless

Halloj!

Köpte ett Logitech MX Keys för några dagar sen som jag tänkte kolla om någon vill köpa. Jag stör mig för mycket på att belysningen inte kan vara igång hela tiden så har nu gått tillbaks till mitt Deltaco RGB tangentbord istället...

Funkar felfritt så länge man använder receivern som medföljde.

Betalning med Swish.

Mvh
Andreas

Läs hela annonsen här

Av Bit010

Eftersom det där Acer ConceptD-tangentbordet jag köpte tidigare faktiskt var så värdelöst som andra skrivit, fick det bli att köpa ett Logitech MX Keys. Tycker det är riktigt snyggt. Låg profil och väldigt bekvämt skriva på. Det enda jag tycker är lite dumt är att man inte kan igång belysningen hela tiden. Nu tänds den väldigt snabbt då man för handen över tangentbordet så det är väl inte hela världen men det stör mig lite ändå att så många tangentbord idag fått denna feature att släcka belysningen vid inaktivitet. Men annars är jag nöjd, ger det 9/10

https://i.imgur.com/p1VDtGV.jpg

Av Bit010
Skrivet av Hasson39:

Hur mycket fick du ge för den? Den skärmen kommer ju åka på rea snart under black friday för ca 9000kr annars.

Gav 9990 kr för den på power.se vilket jag tycker var ett okej pris.

Av Bit010

Användare: @iLilly182
Typ av affär: Jag sålde
Tillvägagångssätt: Upphämtning
Produkt: MSI 34" Optix MAG342CQR VA WQHD Curved 144 Hz

Positivt:

Trevlig, bra kommunikation, snabb & smidig affär

Negativt:

Ingenting!

Betyg: 5/5

Av Bit010

Skaffade en ny skärm för några dagar sen. En PHILIPS MOMENTUM 329M1RV/00. Mycket nöjd med den så här långt. Tycker den har fina färger och trevligt med Ambiglow också för att få lite mysstämning

https://i.imgur.com/1504OJF.jpg

Av Bit010

Annonsen är avslutad

Av Bit010

Då är budgivning över!

Av Bit010

Tack för era bud så här långt
Jag låter budgivningen pågå fram till kl. 12.00 imorgon.