Inlägg

Inlägg som Eggi8finger har skrivit i forumet
Av Eggi8finger
Skrivet av zisekoz:

Har du funderat på att köpa deras 3pedalset och Växelspakset senare eller?

Ja har funderat på det men först blir det nog att bygga en diy rigg. Kan tillägga att orginal Ferrari ratt är väldigt plastig men helt ok ändå bättre än jag förväntade mig. F1 ratten är mycket mer som en riktig ratt den är i aluminium och har en tyngd i som en riktig ratt skulle ha. Förnärvarende består min "rigg" av en pall från Ikea och en sackosäck. Haha

http://i59.tinypic.com/b7co5v.jpg

Av Eggi8finger

Otroligt nöjd helt sjukt vilken skillnad FFB är helt sjukt häftigt. Man liksom känner bilens vikt i ratten. Jag har bara kört med gamepad förut men nu kan man verkligen inte åka med plattan i mattan då om man gör det tappar man kontrollen direkt och så är det kört! Man kör mycket mer med gasen nu. Om ni skall köpa så kan jag tipsa om caseking.de gick på 310eur med en f1 addon ratt dessutom. Riktigt bra pris då de felsöka svenska butiker tar 3500kr för bara ratten.

Av Eggi8finger
Skrivet av Eggi8finger:

Fick hem en ratt idag! Tom flickvännen tyckte att det var roligt att spela

http://i58.tinypic.com/vy2rur.jpg

Edit: ursäkta den snea bilden sitter på mobilen just nu

Av Eggi8finger

Fick hem en ratt idag! Tom flickvännen tyckte att det var roligt att spela

http://i58.tinypic.com/vy2rur.jpg

Av Eggi8finger
Skrivet av zisekoz:

De är 6 timmar tidsskillnad. Och har kunnat spela sen kl 18.

Skickades från m.sweclockers.com

Oj skrev fel

Av Eggi8finger

Ni med versionen från hong Kong borde kunna spela nu då de är 8 timmar före oss

Av Eggi8finger
Skrivet av Zisid:

Vad händer om ni som bokat spelet ifrån Hong Kong byter till engelska och försöker starta spelet? Vore intressant att veta inför kommande släpp.

Det står bara preordered. Kan ej starta

Av Eggi8finger
Skrivet av Oggmeiler:

Att dra ut sladdarna är lösningen 9 av 10 gånger haha

Ni vet att ni inte behöver dra ut sladdarna? Ni kan bara hålla på "på" knappen på xboxet i 5 sek så resettar ni konsolen.

Av Eggi8finger
Skrivet av Sjodden:

Vad kör folk med för headset till era Xbox?

Går i tankarna på nytt headset till Pc'n men som även skall funka till Xbox One. Har kikat på Asus Vulcan Pro och Qpad QH-90 men har en fråga kring om dessa funkar med Xboxet? Jag har i dagsläget "chat-adaptern" så att jag fysiskt kommer kunna koppla in lurarna till Xboxkontrollen mha. en Y-kabel, men frågan är om ljud + mic att fungera korrekt? Vet att t.ex. Razer Kraken Pro inte funkar trotts att det är inkopplat korrekt pga. två resistorer i headsetet vilket leder till att "signalen" från micken blir allt för låg för att Xboxet skall kunna uppfatta den (dvs. endast ljudet fungerar, ej micken).

Enligt Asus har Vulcan inte officiellt stöd för Xbox men funkar till PS4 så misstänker att det kan gå. Inväntar svar får QPad.

Har kört med qpad lurarna funkade utmärkt.

Av Eggi8finger

Har NHL 15 till Xbox One. Pucken känns mera realistisk då den studsar väldigt mycket känns mera verkligt och inte fastlimmat på isen.

Av Eggi8finger
Skrivet av Zisid:

En liten fundering jag hade med det bara. Då måste man ändra kontots region eller hur var det? Har mitt konto inställt på USA och då var jag tvungen att slå in en amerikansk adress. Någon skatt på digitala varor i Hong Kong? Och där släpps spelet den 2/10 men 30/9 i USA, kan man då byta tillbaka till USA som region och kunna spela den 30:e?

Du byter bara region på xboxet och efter att den har startats om lägger du bara till ett kort med en adress i Hong Kong. Det är 489kr för ultimate edition inklusive skatt. Jag vet inte när man kommer kunna spela men hoppas på den 30e

Av Eggi8finger
Skrivet av Oggmeiler:

Billigaste är det väl att köpa det ifrån Amerikanska butiken, är inte riktigt insatt i det så någon som har gjort det innan kan väl berätta hur det går till.

Det allra billigaste är att byta boxens region till Hong Kong och köpa där. Om du är Forza 5 VIP medlem så kostar Ultimate edition 489kr. Då ingår Carpass + VIP. Har själv förbokat och det har funkat utan problem 489kr drogs och spelet är klart och nedladdat.

Av Eggi8finger
Skrivet av issue:

jag har ett störigt problem med NHL 15, matchlängden ställs om helt sporadiskt väldigt ofta. har default inställt på att en period är 5min, sen helt plöstligt mellan matcher så är den på 20min. ställer jag om till 5min, sparar och stänger av så ibland när jag startar boxen så är periodlängden på 20min, ibland på 5min men sen ställer den om sig till 20min igen.

någon som varit med om det?

Jag stör mig på att man måste byta kamera inställningen varje gång matchen börjar. Känns som spelet är inte klart för fem öre.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Eggi8finger

Tänkte bara tipsa er som är sugna på Forza Horizon 2. Ultimate edition finns tillgängligt för förbokning på Hong Kong marketplace för 480kr om du är VIP på Forza 5. Annars runt 550 kr riktigt schysst pris med tanke på att carpass och Forza Horizon 2 VIP ingår!

Av Eggi8finger

Värdering av min dator

Som rubriken lyder undrar vad jag kan få för min PC.

2ST GTX 570
1.5 TB Seagate Green
60GB Intel SSD
Ripjaws 8gb 2133mhz
MSI Z68-GD55 ATX
Corsair TX 750W
Core i5 2500k
Fractal Design Define XL Case
Arctic Cooler Freezer Rev7
Nzxt Sentry 2 FanContoll
3 Fractal Design Fläktar

Av Eggi8finger
Skrivet av krrjon:

Nej kör bara med TV'n inget "lull lull"

Verkar som om jag förlorade dom innestående dryga 200:- som jag hade när jag bytte region till USA.

EDIT: Jupp den drog hela summan för VIP i Forza 5 från kreditkortet, fan

Du vet att pengar på kontot översätts inte till någon annan valuta. Så lägger du till pengar i kr kommer de bara kunna användas i svenska store osv.

Av Eggi8finger
Skrivet av zEBBiE:

Det här med att köpa spel från en utländsk Xbox store. Jag har ett svenskt konto sen gammalt. Går det att helt enkelt byta store med sin nuvarande gamertag (byta språk på Xboxen), registrera nya betaluppgifter med adress från t.ex. USA och fortsätta som vanligt? Är spelen man laddat ner sen spelbara även om man skulle byta tillbaka till svensk locale?

Du byter bara region på boxen! Och sen kan du byta till vilken du vill ha. Har köpt diablo på market i Hong Kong men kör USA vanligtvis så det funkar.

Detta svar borde bli "klistrat" då samma frågor kommer med jämna mellanrum så man slipper skriva samma sak om och om igen..

Av Eggi8finger
Skrivet av Butterfinger:

Earpill: Forza 5, Destiny än så länge

Någon som älskar att drifta runt lite? Vore ball o vara med ett gäng o köra!

Sedan om någon har en preview invite, så säger jag inte nej <3

Lägg till mig om du vill drifta! Kan även skicka en invite till preview! GT: Fariko Eggzje

Av Eggi8finger

Felet verkar vara på hårdvaran som inte kan lösas med en mjukvaruuppdatering. Tyvärr ni som stör er på det så mycket kan ju försöka byta xbox men du får ju en "fixad" ny så det är inte säkert att problemet är löst. Om inte ni kan DOA, Bara vänta på senare batches som kanske har löst problemet.

http://www.reddit.com/r/xboxone/comments/2fwtx7/technoise_fro...

Av Eggi8finger
Skrivet av zisekoz:

Har du kollar priserna i Hong Kong? Tyckte det va nån som skrev 270 kr för ett spel där. Och det är löjligt billigt.

Skickades från m.sweclockers.com

Priserna på market i Hong Kong varierar från spel till spel men Diablo 3 kostar 260kr.