Inlägg

Inlägg som agitax har skrivit i forumet
Av agitax

asså har du lån, försäkringar eller krav på bonusar spelar det roll. Vill du bara ha en bank för kort ta danskebank e helt gratis tills du fyller 27.
Och ja du kan använda kort under 18 för online köp.
vanliga banker tar 300-1200 kr i årsavgift, totalt onödigt om du bara ska ha ett kort.
Tar du lån eller sparar mycket pengar eller har försäkringar eller är ute efter bonusar kan andra banker kanske ge dig bättre förmåner i framtiden men tills du har nån nytta av det så kör på det billigaste alternativet.

Av agitax

Fritös e najs om du vet att du kommer använda den minst 2ggr / vecka annars ej lönt imo. Airfryer e skit köp ej. Olja kan man dumpa i organiskt.

Av agitax

CEC heter hdmi funktionen som du startar tv eller förstärkare med automatisk när andra hdmi enheter slås på eller av. ARC är en annan funktion.

Av agitax

TBW gränserna är speccade för normal användning
Så typ överförbrukning räknas inte som normal användning och därav du inte hade fått garanti för vanvård.

dock 400 TBW på 6 månder är som att fylla och tömma över 2ggr om dagen

Av agitax
Skrivet av Jacob:

Tänker inte åka runt hela Sverige och smaka på era äckliga, eh ... menar garanterat jättegoda bakverk. Baka med trolldeg om du vill!

nu när du ser bidrag som kommit, kanske du ändå vill åka runt sverige och testa

Av agitax

@Yoshman: vad ska du använda den till ?

Av agitax
Skrivet av Chris_Kadaver:

"I5 3570k @4.0ghz med kühler 620. asus P8Z77-I delux M-ITX. 8GB VENGEANCE LP. A-DATA 120gb SSD. ZOTAC GTX 570. BITFENIX PRODIGY"

Gissar att du betalade överpris? x)

du vet inte hur många sånna han han. Han kanske köpt robotdamnsugare kameror högtalare etc. Bästa kompisen att ha till jul och födelsedagar kanske ?

Av agitax

17k sen 2009

Av agitax

Fel pris i webbutik
Om du köpt en vara i en webbutik och fått en bekräftelse på köpet kan du hävda din rätt att få köpa produkten till angivet pris, men bara så länge det inte är uppenbart att priset är felaktigt och du handlat i så kallad ”ond tro”. En webbutik är alltså inte bunden till en beställning om du insett eller borde ha insett att det angivna priset är för lågt.

Om du och butiken inte är överens om att priset varit uppenbart felaktigt kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden, ARN, för att få tvisten prövad.

skulle säga att du kommer nog ingenstans med detta hos ARN. Från 10k till 4k låter för bra för att vara sant i de flesta fall.

Av agitax

@Zoyadog kan du bygga en vattenkyld swec keps nu till sommaren ?

Av agitax
Skrivet av qwzxqwzx:

Vad har ni planerat att spela för klass när det kommer? Själv har jag fått shaman valt åt mig, men jag är en altoholic så det kommer att bli en av varje med några levels mellanrum.

Skickades från m.sweclockers.com

lycka till att levela och geara dina alts

Av agitax

Finns helt enkelt inget kvalitets material för vr. De enda spelen jag har kunnat spendera mer tid än 5 timmar på innan man tröttnat, är beat sabre och VR-chat. Inga av dessa spelen gör något speciell skillnad med bättre vr headset.

Av agitax

det är olika telefoner vad har du för preferenser

Av agitax

ska man ha "like" ska man också ha "dislike"

Av agitax
Skrivet av RVX:

Blir smuligt värre bland tangenterna om man ska inhalera rostade mackor samtidigt som man gamear.

razor släpper nog sin portabla snabb dammsugare till nästa år

Av agitax
Skrivet av Fluf:

Är inte det en god egenskap att kunna erkänna när man haft fel och rätta sig i efterhand?

självklart är det en god egenskap men om man ändrar sig veckan efter, innan man ens sett resultatet av det, visar det inte mycket mer än att man nonchalant bara röstat utan eftertanke.

Av agitax
Skrivet av Fluf:

Glad att Sveriges politiker tog förnuftet att rösta emot denna gången i alla fall. Alltid något.

jag är inte glad att de ändrat sig, visar bara på hur lite pålästa de är

Av agitax

personligen hade jag behållt dh15 i bygget och kollat på annat chassi. En dh15 är det bästa och synd att inte ta med det om man inte har begränsning i chassit. Så om annat chassi är ett alternativ hade jag nog valt den vägen. Du får kolla själv efter chassi men med dh15 så kommer fläktarna ge en höjd på 165mm

https://noctua.at/media/wysiwyg/faqs/nh_d15_clearance_2016.png

Av agitax

med tanke på att du inte kommer överklocka och det är endast ljudnivå du är ute efter tycker jag att en dh15 är overkill om du inte hade tänkt att ha den till andra byggen i framtiden hade jag valt en annan. Eller om priset är orelevant för dig kan du lika gärna köra på den du valt. Kommer ju som sagt att funka jag men på gränsen

Av agitax

tror att kylaren e lite stor för chassit, kommer nog funka men tvivlar på att du kommer kunna använda båda fläktarna på kylaren, utan bara 1. 1 fläkt kommer vara fult tillräckligt ändå