Inlägg

Inlägg som sonor har skrivit i forumet
Av sonor

Intel Xeon E3-1240 v2
650kr + frakt (kan eventuellt hämta i v-ås)
Förstår om du hellre säljer båda på en gång

Av sonor

Specificera vad problemet är, startar den?
Har du byggt den själv?
Har du kollat mot moderkortets manual att allt är kopplat rätt?

Av sonor

4, 6 och 10 är jag intresserad av. Kvar?

Av sonor

Kan rekommendera en finsk kille som säljer risers från Li-Heat x16 PCI-E Gen 3.0. Han har flera variantet på dom. Handlat itx kit och riser, tillmötesgående och kan säkert hjälpa om du har frågor.
Hälsa från eisel om du handlar!

Här har du länk: https://smallformfactor.net/forum/threads/itx-tray-with-modul...

Av sonor

Uppdatera drivrutiner för ljudet, validera steam filer och installera endast drivrutinerna för grafikkortet. Inte 3D ljud, physX osv. Ta bort alla .cfg filer i csgo mappen (spara din config för inställningar).

Av sonor

Netonnet har ett från Trust som jag EJ rekommenderar till k65. Den är 20mm hög vilket gör att handen lutar frammåt/ner. 10-15mm höjd passar bättre för k65an av egen erfarenhet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sonor

@anon159643: Du lyfter Nord Korea som ett exempel på hur vi bör göra, iom att dom producerar kärnvapen tänkte jag att du hade det i åtanke. Men vi kan säkert låna ett par av Nato, det skulle absolut stoppa kränkningar av flygrummet och Ryssland skulle hålla sig undan. Dock tror jag inte någon nation skulle släppa kärnvapen för ett flyganfall, lite risky att starta kärnvapenkrig för lilla Sverige.
Du pratar om osannolika hot men förespråkar kärnvapen på svensk mark, snacka om mental tankevurpa. För att hålla sig utanför krig så skaffar man inte det ultimata massförstörelsevapnet.

Av sonor

@serverfel: Nej, det var då dom förstod att det aldrig skulle bli en realitet. Men kul att vi gav det en chans

Av sonor

@anon159643: Så enligt din syn på problemet ska vi satsa på kärnvapen, vilket Sverige fysiskt sett inte är kapabla att tillverka då råvaran inom landet inte räcker och produktionen för EN stridsduglig skulle ta flera år. Hur mycket tror du det projektet skulle kosta?

Om kärnvapen blir en realitet spelar det ingen roll om vi är i en pakt eller har egna, andra nationer har tusen gånger fler taktiska kärnvapen än oss. Att inleda någon jävla pakt med nato kräver motprestationer och ska vi då börja föra krig? Blir dyrt nästa gång USA vill frälsa någon stat. Placerar man kärnvapen på sitt territorium blir man en måltavla, förmår mig inte att se hur det skulle skydda oss.
Nordkoreas taktik är att hela tiden skapa kriser, tona ner krisen, närma sig väst lite försiktigt och sen skapa nya krig. Men om du tycker vi ska följa ett u-land så visst.

Förstår inte att folk tror kärnvapen någonsin varit en realitet för Sverige.

Av sonor
Skrivet av anon78208:

Du frågar fel person. Jag har inte haft någon Mac de senaste tio åren och skulle aldrig få för mig att köpa en sådan dator, men jag kan förstå varför processorn inte går i full fart för det har sina fördelar vilket få här verkar förstå. Och visst fasen kan man rendera video på den om man måste men man kan inte förvänta sig att det ska gå lika snabbt som på en stationär dator.

Förutom batteritid/el-förbrukning, vad finns det för positivt att inte köra i full fart på en arbetsdator?
Sen jämförs inte denna med stationära datorer, den jämförs med en äldre version MBP och likvärdiga windows varianter. Förväntningar är då att den ska vara snabbare än den äldre versionen och likvärdig andra produkter med samma komponenter, vilket den inte är.

Av sonor

Går att koppla till batterier eller alternativt köra fläktarna med en arduino eller liknande

Av sonor

Endast stött på problem med CSGO när nvidia släpper ny drivrutin, ostabil fps etc. Kan ej tro dom optimerar för äldre spel så jag kör på en drivrutin från 2016 atm.

Av sonor

@Dumbullen: Det är väl ändå Apple som är HELT och hållet beroende av AMD, finns annars bara ett val. AMD kan lätt klara sig utan affärer med Apple men tror du Apple klarar sig utan grafikkort?

Av sonor

Om priset inte sticker iväg likt ASUS z270i så är detta en stark kandidat.
Någon som har koll på om det är någon skillnad på ljudet mellan tillverkarna? Har ett ASUS z270i som jämfört med mitt MSI z270 har "extremt" hög output/gain jämfört, man får ställa ljudet på 10-20% om man inte använder DAC.

Av sonor
Skrivet av Waup:

Vad har du för ram-minnen?

Haft liknande problem som orsakades av XMP, manuell överklockning fungerar men aktiverar jag xmp blir systemet ostabilt och klarar inte av prime95.

Av sonor

Huawei är ett bra val, dom kopierar mycket av iPhone i form av gränssnitt, menyer och design.
Min gamla P9:a slår Samsung S8 i produktivitet och användarvänlighet. Huawei P20 är 1500 över din budget (i Sverige) men kan vara värd att kika på.

Av sonor
Skrivet av jurassic park:

är det inte det kortet som var så högljutt??

https://youtu.be/p7l9SKo2FQk

Skickades från m.sweclockers.com

Av sonor
Skrivet av Zitoc:

@sonor:

Där hoppar jag av. 30 dagar är ointressant för mig. Lycka till.

Tack för visat intresse!

Av sonor
Skrivet av snapoutofit:

Risken är att du tappar fler än du vinner på att avvakta så länge, vad har du för riktbud för att avsluta tidigare så vi andra vet?

Jo det är klart en möjlighet men är inte ute efter en snabb auktion. Med 30 dagar menar jag att annonsen är kvar tills dess att den är såld eller tiden gått ut.
Riktpriset är vad en 1070 går för begagnat, svårt att avgöra dock för att kortet är udda och svårt att få tag i.
Därav intressekoll och inte tidsbegränsad budgivning. Tack för tipsen

Av sonor

Annonsen kommer ligga ute 30 dagar för att se efterfrågan och bud. Ej tidsbestämd budgivning.

Skickades från m.sweclockers.com