Inlägg

Inlägg som Lankfisher har skrivit i forumet
Av Lankfisher
Skrivet av PointMan:

Med tanke på att du kan köpa en ny 2 TB SSD disk för under 1500kr så; SÄLJ SÄLJ SÄLJ!!!

Vart kan man köpa det?

Av Lankfisher
Skrivet av Grim2you:

Jag kan bekräfta att GN-modell inte har fläkt.
Sen köpte jag den recenserade skärmen från Amazon.se i torsdags och inte för 18K, den finns fortfarande tillgänglig och kostar 14.431,50kr
https://www.amazon.se/LG-Electronics-38GN950-B-Ultragear-Curv...

Så det där med priset skulle jag säga inte spelar in lika mycket som recensionen säger. Jämför man med t.ex. LG34GN850 som kostar 12K... så är ju valet givet!

Jäv*a Sk*t att jag missade det erbjudandet!! Åh gör ont i hjärtat

Av Lankfisher
Skrivet av CarlOscar:

Ingen kommentar om hög ljudnivå från fläkten? Finns massa snack om det.

Den här modellen har inte fläkt det är 38GL950 som har fläkt. Jag sitter mellan denna och 38WN95C och ser inte vad skillnaden är mellan dom. Någon som vet mer om det än jag?

Av Lankfisher

1200+frakt och vill gärna veta hälsan på disken finns det screen print på disk infon?

Av Lankfisher

Mitt köp ska bli en LG38WN95C så om den kommer på rea så hugger jag en annars inväntar jag mitt 3080 kort. Har blivit en liten beställning ifrån Newport det är allt.

Av Lankfisher
Skrivet av Marsi:

Inet verkar ha bra tryck på 3080 TUF oc i alla fall. Jag gick från 203 til plats 15 på en dryg vecka. Beställde tidigt 18/9.

Tack för infon. Har mailat Inet nu och bett om vilken köplats jag har

Av Lankfisher

Någon som vet hur det går för Inet och deras Asus tuf och 3080 kort. Jag la en beställning i 26 september och fått info om att det ska komma i början av januari. Tänkte ifall någon mer än jag som lagt beställning nära det datumet och fått någon mer info? Såg att komplett mailade ut att man kunde beställa detta kort igen men när jag gick in på deras sida så va det stängt för beställning igen.

Av Lankfisher

100kr + frakt för baldurs gate spelen.

Av Lankfisher

Söker hjälp med Photoshop design/musmatta.

Hej alla underbara människor. Jag hoppas att det finns någon duktig Photoshop person här som är villig att justera en befintlig bild med kloning m.m så att den passar in i ett lite bredare format.

Nu till den tråkiga saken. Varför jag söker hjälpen att någon kan göra detta åt mig är att min storebror som hjälpt mig tidigare med Photoshop gick bort i lördags :'(.

Jag och han gjorde några design bilder till musmattor i storleken 900x300mm

Jag har två bilder som jag skulle vilja få ut på den ytan så dom blir varsin musmatta då detta är en present till min brorson också. Mer info tas gärna via PM.

Jag hoppas att någon kan tänkas hjälpa mig med detta för jag har inte orken nu pga omständigheterna att färdigställa detta
Mvh Daniel

Av Lankfisher
Skrivet av Cozzan:

Hej alla! Jag har dragit igång ett litet julprojekt där jag till en början tänkte plocka ihop lite komponenter jag har till övers för att försöka få ihop 1 till 2 gamingdatorer att skänka till ekonomiskt utsatta familjer med barn som normalt sett annars inte haft möjlighet att få en egen gamingdator.

Efter att ha startat detta initiativ på facebook visade det sig vara en hel del individer som var villiga att hjälpa till i detta och utsikten på 1 till 2 datorer har växt lite! Så jag har därför valt att också gå ut här och se om jag kan nå en ännu större publik som vill vara med och sätta guldkant på julen för lite barn och ungdommar!

Allt som inte bör ligga på en soptipp är av intresse. För tillfället saknad det mycket tillbehör dock i form utav möss/tangentbord och skärmar så dessa skulle uppskattas enormt! Även spelkoder och operativsystem är intressanta.

Jag kan personligen hämta eventuella gåvor i området runt Alingsås/Göteborg och betalar gärna porto om ni hellre vill eller måste posta eventuella gåvor.

Jag har även efter det stora intresset för detta försökt komma på något smakfullt sätt att ge erkännande till communityn för detta och tar mer än gärna emot förslag på det.

Mvh Christian.

Läs hela annonsen här

Jag ska kolla om jag har något. Gjorde nästan samma sak här för två år sedan då jag plockade ihop en dator till min brorson som tjatat men inte fått en dator och nu älskar han den och önskar sig endast dator delar vid varje jul och födelsedag.

Av Lankfisher

Kan man använda presentkort och lägga till mellanskillnaden? För i så fall bjuder jag 5100 och avhämtning.

Mvh Daniel

Av Lankfisher
Skrivet av Mr.Pro:

Tyvärr! Skrivit att jag inte tar mindre än 2000 kr st.

Jag förstår ville bara meddela mitt bud ifall du ändrar dig om priset. Hoppas det va ok ändå även fast du satt ditt pris.

Av Lankfisher

3000kr inkl frakt för 2st bjudet.

Av Lankfisher

Lägger även jag ett bud på 1700+frakt för 2tb 860 evo ifall du ändrar dig om att gå ner i pris.
Mvh Danne

Av Lankfisher

FYI så ligger kortet ute på Tradera också med ett köp nu pris på 25k och utgångspris på 20.
Hej,
Jag har hittat en annons på Tradera som du borde titta på.

Här kommer länken:
https://www.tradera.com/item/422331585

Av Lankfisher

17100kr hämtar om det finns i Örebro. Kan hämta när som.

Av Lankfisher

270+frakt

Av Lankfisher
Skrivet av Leveller:

En snubbe på Geeks discorden i #köpråd har en bot som kollar när man kunde beställa och tipsade. Jag hann med att sno åt mig ett 3090 FE som kommer på måndag.

Kan du tipsa mig om den biten. Vill ha ett 3090 fe.

Av Lankfisher
Skrivet av Lagerlöf:

Varför? Måste ju vara sjukt osannolikt.

Hur fasen lyckades du med det? Vilken tid beställde du? Kollar på sidan mellan 06:00-21:00 varje dag så ofta jag kan.

Av Lankfisher

Hej. Har snabbläst och undrar om det är folk här inne som köpt 3080 fe efter releasen på Nvidias sida dvs om dom har fått in restock och hur får ni reda på när restock kommer. Är själv ute efter ett 3080 fe så tar emot alla tips!