Inlägg

Inlägg som Marcsod har skrivit i forumet
Av Marcsod

Har tidigare klonat en Windows xp raid0 ssd över till en mekanisk hdd. Bytte till större ssd, satte upp raid0 och klonade sedan tillbaka allting igen. Använde Norton Ghost recovery disk! Körde sedan datorn i 6 månader utan problem innan jag gick över till Windows 7.

Av Marcsod

Så bra att båda maskinerna kör samma hårdvara. Då förväntar jag mig en xbox och PS-logga på alla spel ... och billigare spel!!!!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Marcsod

Wacom darra!

Perfekt! Nu fattas bara ett antal varianter utrustade med tryckkänsliga pennor ...

Av Marcsod

Men det är ju töntigt att prata om ökade prestanda i spel som inte är släppta än ...

Av Marcsod

Tv4 Sport i 4k??? Ja om sisådär 100 år ... Tyvärr har de fortfarande långt kvar till bra VGA ...

Av Marcsod

Tyst?

Det räckte med att jag läste rubriken så kände jag mig tvingad att kommentera ...
Jag behöver varken en mindre eller snyggare PS3:a - Jag vill bara att den är tyst, sen kan den se ut hur som helst. Iofs bra om den kunde spela äppelmusikfiler ... och lite fler videoformat! Kantutjämning vore också bra ... Just det ja, bättre hantering av spellistor och ... Nej Sony - Sorry, men det kommer bli en HTPC istället ....

Av Marcsod

Gilla om ni ogillar...

"Amerikansk domstol"

Av Marcsod

16 kärnor = 120dB ?

Av Marcsod
Skrivet av emilakered:

Det undrar nog alla, hehe. Finns en massa NDA-dokument som specificerar vad man får och inte får säga, och i vilka sammanhang. Soppa.

Angående Intel X79, redan fått lite oroliga reaktioner där.. SATA genom "SCSI-emulering" på den plattformen fungerar utmärkt, när det väl fungerar. Oftast är det inga problem med en helt färsk installation och senaste drivrutinerna, det är när man börjar flytta runt saker eller byta enheter som det ibland går åt skogen.

När man väl "fastnat" med den sämre prestandan verkar det vara i stort sett omöjligt att få helt ordning på eländet igen, jag satt nog i ett par timmar med Google samt diskussioner med moderkortstillverkare utan att hitta en lösning (utom att installera om operativsystemet). Testade alla upptänkliga drivrutiner med byten till höger och vänster, men fick ändå i runda slängar 50-60 % av motsvarande siffror för Z68. Men som sagt, vid en "vanlig" uppsättning där man kör in drivrutinen under själva installationen ska det vara grönt, enligt tillverkarna vi pratade med. Som testplattform för just SSD är det dock lite problematiskt, och Z68 känns mycket enklare.

Höll på att sätta kvällsmackan på tvären när jag hörde om SATA-problemen på X79. Har precis beställt ett X79 som jag tänker köra RAID 0 på... Skönt att du redde ut en del frågetecken här bland kommentarerna. Jag ser fram emot att lämna Pentium D, i945P, ICH7/R och ta steget in i framtiden...

Av Marcsod

Trim

Ok, finns det Trim sup. för SSD raid 0?

Av Marcsod

Wow!

Vill ha nu, med 450w agget...

Av Marcsod

Tror vi verkligen att priset blir 200-300 här!?

Av Marcsod

Sorry Crytek men jag lämnar tillbaka spelet jag nyss köpt.
DX9 år 2011 ??? Skäms på er...

Av Marcsod

Dags att slänga ut PS3:an

Dags att slänga ut PS3:an som är otroligt kass på att härma en PC...

Av Marcsod

En del TN-skärmar är så dåliga att man häpnar!