Inlägg

Inlägg som Daast har skrivit i forumet
Av Daast

roligt att sitta på jobbet....och alla system är nere...yaaaaay för att sitta och inte göra något enhel dag....fyfan

Av Daast
Skrivet av lanbonden:

Kanske lägg till en ring eller amulet med % mana steal eller +mana after kill?

det hade ju varit bäst, men kan ta tid att något något sånt utan farm eller liknande. men letar i shops / tar upp allts som kan ge mig ML just nu och hoppas på tur.

Av Daast

haha, lite tur med sceptern dära

Av Daast
Skrivet av Germania:

Fan jag blev också sugen nu håller på och installerar

ännu en som faller för diablo2 lycka till och håll oss uppdaterade om hur det går

//andreas

Av Daast

Jo, kommer att behöva köra valkyr och någon defensiv merc (act2 eller act5, alternativs kör all out dmg med den slow merc från act 3). men har börjat med att skilla frost arrow då min plan är att kunna slowa allt innan de dödar mig, får se hur det funkar.

kör /players2 också, lite mer utmaning

//Andreas

Av Daast

Jag har gett mig in i leken, efter att ha testat att spela Necro lite så insåg jag att det inte är något för mig. så nu spelar jag en amazon (bow / xbow). spelar med players2 och har bara räddat cain än så länge. vi får se hur detta går, måste verkligen skaffa mig lite mana leech snabbt känner jag

//Andreas

Av Daast

tråkg match tycker jag, alldeles för ensidig och för många misstag av broncos (inte för att jag skulle göra bättre själv men men). hade hoppats på en jämn match. lite roligt var det ändå med den första snapen...garvade lite åt den.

//Andreas

Av Daast

anledning till varför man ska köpa sin första bil i 50 - 70k prisklassen är för att man ska få en bil som fungerar okej, att man inte ska behöva lagen den varje gång man ska till affären (självklart kan man få en sån bil för de pengarna också). en ny bilförare brukar inte ha för mycket kunskaper om hur man lagar en bil (om man nu inte jobbar som en bilmek^^)

det är vad jag tror iallefall. kan inte säga att jag har rätt eller fel, men det låter logiskt för mig.

annars kan jag väll bara säga som de innan, japanskt eller tyskt är ett säkert val, har bra rykte, och finns massor av dem om du skulle behöva reserv delar.

franskt / italienskt har ett mindre bra rykte (går sönder oftare, kanske inte de nyare modellerna men de äldre har de ryktet om sig).

MVH
Andreas.Andreas

Av Daast

FYFAN va arg jag blir på bostadsmarknaden, går typ inte att få tag på ett förstahands hyreskontrakt (om man inte har 25år+i bostadskön), och självklart finns det inte vettiga andrahands kontrakt (om man bara vill bo i närheten av stan (stockholm) så hamnar priset direkt på 10000kr+....hur fan är det tänk att folk ska kunna flytta hemmifrån medans man fortfarande är någorlunda ung?!

Av Daast

Användare: @muSashi
Typ av affär: köp
tillvägagångssätt: förskottsbetalning
Produkt: Beta key till spel.

Positivt: svarade snabbt, levererade produkt som lovat.

negativt: inget

Slutomdöme: 5/5

Av Daast
Skrivet av griid_83:

Jag tycker det här är ett riktigt roligt spel, synd att du inte hann få en nyckel =/

förstår inte varför jag inte fick någon, skrev upp mig för läääänge sen, men men ska inte klaga

Av Daast

undra varför jag inte fick en beta key den 16 december som alla andra :S
men men, tur att open beta ska börja 7'de januari =/ så man kan testa spelet lite iallafall :S

Av Daast
Skrivet av giplet:

Har du provat att beställa inställningar från operatören?

jo, gjort det och även pratat med Tele2 och de kollade igenom allt.

men fixade det nyss med en fabriks återställning och då började det fungera. antar att det låg något kvar från min gamla operatör.

man tackar för hjälpen iallefall

MVH
Andreas.Andreas

Av Daast

Motorola Razr och Tele2?

Jag nyss operatör till Tele2 och kan inte använda internet på min telefon längre, sambon bytte samtidigt som mig och det funkar utan problem för henne, hon sitter på en Iphone 4.

Jag själv använder en Motorola Razr köpt i Sverige och har fungerat bra fram tills nu

någon som vet om det finns något man kan göra för att fixa det?

MVH
Andreas.Andreas

Av Daast
Skrivet av FBGKimpan:

Exakt allt som hände står i första tråden kanske? Hela vår paypal konversation och allt... vad mer vill du veta?

Jag vet inte...kanske vad paypal sa? varför vann du och inte de som har blivit lurade före dig? något mer måste väll Paypal ha sagt? eller vann du för att scammern och Paypal slutade svara helt enkelt?

MVH
Andreas.Andreas

Av Daast

lite mer information om hur och vad som hände kanske?=)

Av Daast
Skrivet av minh:

http://www.ebay.com/itm/141016682918
så som jag fatta det så ska den klara klocka 120hz...:D men klart den kostar oxå... hehe

står längst ner på sidan att de inte garanterar att skärmen klara av 120hz, och om den inte kommer upp i 120hz så är det inget skäll för återköp.

MVH
Andreas.Andreas

Av Daast
Skrivet av Kalium:

Gratulerar!

Japan är annorlunda, på alla möjliga sätt. Nog för att Japan är annorlunda om man åker hit som turist men min upplevelse är så annorlunda från en vanlig turistvistelse. Ha i åtanke att jag är något onykter för tillfället efter att ha ätit underbar mat på en restaurang med en 49-årig japansk lärare och en 63-årig shetländsk lärare, med massor av vin.

Mycket diskussioner, across genders, generations, nationalities, religions, student-teacher and everything. Svårt att beskriva med svenska när man bara pratat engelska så länge, så ursäktar för min hemska grammatik och mina hemska ordval.

Har på två dagar sett världens äldsta träbyggnad och världens största träbyggnad. Fantastiskt men väldigt turist-ovänligt. Svårt att få tag på kontanter och svårt att förstå, både för att kulturen är så annorlunda och för att få saker är på engelska och väldigt få kan prata engelska.

har själv bott i Japan över ett år (nu tillbaka i Sverige dock), tips är att man kan ta ut pengar från 7-Eleven (iallefall om man har VISA).

MVH
Andreas.Andreas

Av Daast

Jag hade samma problem ett tag, visade sig att Gigabyte OC guru fick mitt punkbuster att bli helt galet...så om du har ett gigabyte kort och använder dig utav OC guru så testa att stänga av det innan du börjar spela.

Av Daast

Du kan behöva skriva om det är alliance eller horde du spelar, blir lättare att svara då

MVH
Andreas