Inlägg

Inlägg som hjorten66 har skrivit i forumet
Av hjorten66

Hahaha det var rolig läsning här. Tänker ej vara med att kasta paj. Säger bara en sak. Jag tror inte att Trump sitter kvar i 4 år.

Av hjorten66

Alla fyrverkerier som smäller borde omfatta kommande förbud. Ni som är djurägare håller säkert med mig,resten lär spy galla. Det är en återkommande plåga med fyrverkerier dagar innan och efter nyår. En del ställer sig frågan varför det finns problem i vissa områden. Jo för att många saknar respekt och empati för andra.

Av hjorten66

Ja då är det ju bara att lämna tillbaka den nu då. För en sån skittelefon var ju inget för dig.

Av hjorten66
Skrivet av _niko_:

Ehh.. dom funkar ju klanderfritt så felet är nog på andra sidan skärmen...

Så är det nog men allvarligt talat så är ju nexusen lite olik andra mobiler.Inte riktigt samma menyer mm som man är van vid. Innan jag skaffade min så läste jag på rätt mycket. Kollade även en hel del på youtube. Så när jag äntligen fick den i handen visste jag redan mycket vilket alltid är bra. Har haft en massa mobiler,vissa dåliga andra hyffsat bra. Men nexusen är den hitills bästa mobilen jag ägt iaf. Enda problemet jag fått var att den slukade batteri efter uppdateringen till 7.0 men en återställning löste allt.

Av hjorten66
Skrivet av Lexius:

Blir nog ett återköp har märkt att jag fått en defekt 6p . Har hur mångra problem som helst med den.
För det första är mappen tom när jag kopplar den till datorn kan inte dela filer
För det andra går det inte att uppdatera mjukvaran
För det tredje märkte jag idag att det inte gick att starta några appar . så var tvungen att starta om mobilen .
Nexus mobiler har oftast dålig kamera och hårdvara men mjukvaran är ju olagligt dålig . Trodde stock Android skulle va bra men nu har jag sett hur dålig nexus 6p är och dessutom throttlar den som fan .
Undra hur mycket google mutade reviewers . Kass mjukvara man inte kan lita på=nexus

Har aldrig blivit besviken på en mobil så tidigt som Nexus. Jag har inte ens haft mobilen i 5 dagar och stött på så många problem . Ville bara ha en mobil som funkar....

Det känns som du inte riktigt förstår dig på Nexus. För det första när du kopplar in den till datorn så drar du ner på skärmen där det står laddar med usb,där klickar man och väljer vilken filöverföring man vill ha. Visst kan det vara fel på telefonen det händer alla märken då och då. Men jag lutar mer åt handhavande fel. Nexusen är en av dom bästa telefonerna. Kameran är långt ifrån dålig,däremot så kunde kameraappen vara bättre. Finns bättre att ladda ner.Jag har verkligen hårdtestat min nexus utan några som helst problem. Lämna in den och få konstaterat att den är defekt innan du typ påstår att det är en kass mobil.

Av hjorten66

Jag uppgraderade min igår till N. Var ej med i betaprog som många var,men gick med i beta och pang så kom uppdateringen.Fick dock problem den drog 33% batteri över natten. Blev lite sur förstås. Nåja idag gjorde jag en fabriksåterställning. Nu är mobilen som ny fast bättre. Allt flyter på otroligt snabbt,batteritiden var kanon innan, nu ännu bättre.

Av hjorten66

Nougat är ute i skarp version fick och installerade den innan ikväll. Flyter på som en dröm.

Av hjorten66

Som ett exempel så har jag 225x45x17 på sommaren. på vintern kör jag med 195x65x16. Har provat med bredare vinterdäck men tycker det fungerar bäst med 195.Är det mycket snö på vägen så har ett bredare däck svårare att få kontakt med vägbanan.

Av hjorten66

En Nexus 6p 128gb och ett sånt här https://www.amazon.com/dp/B01DXTIN6W?tag=androidpolice-20 bör väl räcka 2 dagar.

Av hjorten66

Dumt svar kanske men har du kollat detta? https://support.apple.com/sv-se/HT201415

Av hjorten66
Skrivet av Wifi:

Nexus 6P kan dock bli varm, just på grund av sin Snapdragon, och då throttlar den ner också. Något att ha i åtanke nu när du verkar så inställd på "råstyrka".

Om man spelar på mobilen blir dom varma,men det blir alla mobiler. Vid normalt användande har jag överhuvud taget ej märkt att min 6p blir varm. Hur som helst så är det en grym mobil,dessutom så är ju ren android underbart. Ytterligare ett + för 6p är dom snabba uppdateringarna.

Av hjorten66

@AMD-FX: Precis vad jag tänkte säga är man rädd om prylarna så håller dom i regel rätt länge. Är man dålig förlorare som polaren och slår näven i tangentbordet. Då håller det bara över dagen.

Av hjorten66

Golfen är det enda som jag tittar på. Kanske för att jag gärna går en runda när tiden räcker till.

Av hjorten66

Nexus 6p bör du kolla.

Av hjorten66

Såg denna sidan på nätet,men blir inte riktigt klok på språket. Värt att kolla kanske. http://www.mttc.se/CAT/CAT-S50.html

Av hjorten66

Skulle jag köpa någon av dom 2 så hade jag köpt Philips. Hade Samsung innan den gick sönder 3 veckor efter garantin löpt ut.

Av hjorten66

Sånt är alltid svårt att svara på ,alla har ju olika smak och tycke. Även om du är tvungen att köpa på cdon,så är mitt råd att åka till någon tv affär och kolla in dom modellerna du är intresserad av. Det är alltid bra att se något med egna ögon innan man köper.

Av hjorten66

Icemat Siberia som jag haft c:a 10 år. Duger gott till mig än i dag.

Av hjorten66

Nexus 6p 128gb

Av hjorten66

Nexus 6p bästa mobilen jag köpt.