Inlägg

Inlägg som Leifson har skrivit i forumet
Av Leifson

Kul att se att detta fortfarande är en grej! Stör mig lite att jag fortfarande aldrig klarade det själv, även om jag ändå kom rätt nära.

Kanske dags för ett nytt försök? Är ändå över en vecka kvar till nya Path of Exile-säsongen, ett spel som normalt fyller alla arpg-cravings nuförtiden.

Av Leifson

Detta blir skitfett!

Frågan för mig är hur det kommer göras rent praktiskt. Spelet genomgick enorma förändringar mellan 1.0 och 1.12, så frågan är om vi kommer gå igenom hela den resan igen, eller om de börjar på typ 1.12 direkt.

Av Leifson
Skrivet av MinscS2:

Utan att låta negativ så tror jag du har rätt.

Nya spelare kommer överlag inte gilla Vanilla (saknar features dom är vana vid) och majoriteten av gamla spelare som gillade Vanilla kommer efter någon månads spelande inse att känslan som infann sig av att levla i vanilla samt raida MC/BWL/AQ för 10+ år sedan inte kommer infinna sig igen (man har bara en första upplevelse en gång), och nostalgi räcker bara så långt.

Själv tycker jag det är kul att Blizz äntligen släpper egna vanilla-servrar, men trots att jag älskade WoW i vanilla så är jag helt ointresserad av att spela om det. Been there done that helt enkelt, ser inte charmen med att grinda igenom MC/BWL/AQ igen.

Det är snarare folket/guildsen (och känslan av att vara 10 år yngre och problemfri) jag saknar, och det är inget som någonsin kommer komma tillbaka, vanilla-servrar eller ej.
RIP. Dark Prophesy @ Al'Akir och Northern Hellbounds @ The Venture Co.

Det gäller säkerligen för en hel del, men om man tittar på hela privatserver-communityn så ser man ändå att det minsann finns intresse för det.

Personligen testade jag vanilla för ett tag sedan på en sådan server, och blev förvånad av hur kul jag tyckte det var igen. Trodde också huvudsakligen det var nostalgi, men det höll alldeles för länge för det, slutade egentligen endast pga anledningar kopplade till att det var en privatserver, inte för spelet i sig. Är definitivt taggad på att spela igen dock! Speciellt nu när man kan planera i förväg, så alla man känner hamnar på samma server!

De kan nog utan problem ta en hundring i månaden för dessa servers också; alla som spelade vanilla är väl 20+ nu och har råd, liksom.

Av Leifson

Wohoo! Äntligen är det slut på att Diablo 2 fuckar upp färgerna och inte går att tabba ned!

Diablo 2 är fortfarande ett av de bästa spelen någonsin i min mening, och ett av få spel som jag, trots oändliga försök, inte lyckas klara på högsta svårighetsgraden.

Högsta svårighetsgraden är, enligt mig, att besegra spelet ensam på Hell i Hardcore. Jag har gjort flera helhjärtade försök, men icke. Mitt senaste försök dokumenterades här på SweC, tog slut på level 81...

Av Leifson
Skrivet av Marzupilami:

Oj, då är det ju inte så långt kvar då. Hur är det med grafentransistorer, grafen är ju bara en atom tjockt?

Mycket möjligt, grafen verkar ju vara lite wonderchild i alla möjliga användningsområden. De verkar ha problem med det dock, inte så mycket verkar ha hänt på ett tag.

Däremot skulle väl transistorn fortfarande bestå av ett par atomer i bredd iallafall, så en teoretisk minimumstorlek på 0.3 nm är nog en säker gissning iallafall.

Av Leifson
Skrivet av Marzupilami:

Snart får vi börja räkna i pikometer

Kanske, men antagligen inte.

En atom har en ungefärlig diameter på 0.1 nm, alltså 100 pm. Tror det ska väldigt mycket till om man ska kunna bygga transistorer som är mindre än atomer

Av Leifson
Skrivet av Da´Russian Stallion:

Hade varit ballt om du fått igång timer och kopplat effekt till fläkthastighet

Inget av det hade ju varit speciellt svårt egentligen, men opraktiskt och onödigt.

Jag slängde dessutom hela mikrovågsdatorn i våras, den fick inte plats.

Av Leifson
Skrivet av ThreadRipper:

Aaah, men då får man se till att ha ett konto utan kredit där man endast lägger säg 500kr åt gången.
Om man kopplar kort så har flera storbanker sk "online-kort"/låtsaskort där kortnumret är ett engångsnummer tror jag så att endast en transaktion kan utföras mot samma kortnummer och det kortnumret kopplar man till ett nytt konto som man skapar bara dit man sätter in en summa som man vill.

Men för den genomsnittlige föräldern är det för mycket jobb, att skjutsa honom till Gamestop är mycket mindre komplicerat. Förvånansvärt många föräldrar anser fortfarande att om man inte har produkten fysiskt så finns den inte.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Leifson

Man får inte glömma att en oerhört stor del av Gamestops kunder inte handlar där just för att de vill ha fysiska kopior, utan för att de inte har några vettiga betalkort till att handla på internet med. (läs: under 18). Samma skara verkar vara de som bryr sig mest om krimskramset runt omkring, som kostar en slant extra (LoL-skins, WoW-pets/mounts etc.), och jag tror att de inte skulle ha något problem alls med att få extra grejer om de handlar på just Gamestop, de skulle bara se det som en fördel.

Om "problemet" med 18-årsgränsen på internetköp fixas är det nog god natt för Gamestop och liknande.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Leifson

Coolt! Hundar är fascinerande, vem kunde ana att de kunde lukta sig till minnen haha.

Snart kommer väl allas vår vän Radiotjänst och meddelar att de minsann tränat hundar till att lukta sig till olicensierade TV-apparater!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Leifson
Skrivet av jonasies:

Efter att dom har åkt på pisk får dom gärna bli återbetalning skyldiga också..

Telia har ju inte betalar en spänn, så det finns inte så mycket pengar att betala tillbaka det här gäller ju endast iphones, avgiften för usb-minnen och hårddiskar påverkas ej.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Leifson

Rätt ointressant dom, eftersom det bara var tingsrätt. Det lär hamna både i hovrätt och HD innan den här soppan är över. Radiotjänst, som med liknande tolkning av en luddig lag kommit undan har ju åkt på pisk nu, så troligen lär Copyswede göra detsamma till slut.

Hoppas det iallafall.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Leifson
Skrivet av Pliffe:

Fet melodi, sånt uppskattas rejält!

På tal om förr, har du sett detta? Det ryktas om att Showtek ska göra comeback i hardstylescenen med ett album. Stämmer detta så har jag verklig anledning till att gå helt extas!

Sen finns det ju även dem som än idag vill hålla hardstyle lite underground
https://www.youtube.com/watch?v=CNMm-_MrmeY&

Sen har jag extremt tycke för rawscenen just nu
https://www.youtube.com/watch?v=xSaxmP6jxw4

Outbreak är ett namn att hålla ett öga på, han har haft ett par bra remixer för inte alls längesen!

Det är tyvärr inte sant.

Skrivet av Showtek:

It seems some journalist is writing BULLSHIT.
To be very clear, this blog is writing absolute nonsense, we do not have any plans to go back to our previous love. That journey is definitely over for us…
http://ravermemes.com/post/88256607054

Tråkigt sätt att peka finger åt alla gamla fans som tagit dem dit dem är idag, tycker iallafall att de inte borde stängt dörren helt och låtit hoppet leva för dem som trodde på ett återvändande.

Av Leifson

Det var bättre förr.

Tre veckor kvar till DefQon.1. Blir tredje gången gillt för mig där, andra gången på campingen. Kommer bli awesome! Linan i år är fan det sjukaste jag någonsin sett.

Av Leifson

Utmärkt artikel, inte en dag för tidigt att det här med ESD gås igenom grundligt!

Av Leifson
Skrivet av sesese:

Den kommentaren bör inte finnas då ni idag är en av de största hård varusidorna i Sverige. Ni ska vara med på dessa event anser jag och troligen många med mig. Om ni inte är med så är risken stor att andra sidor kommer att ta era medlemmar.

De andra sidorna kanske istället inte har samma djup och bredd på andra fronter? Sweclockers är ändå en hårdvarusida i grund och botten - inte en spelsida. Det finns dessutom de (mig inkluderad) som föredrar bilder och text framför videos.

Allt handlar om prioriteringar.

Av Leifson

Hehe, detta höll jag också med för ett par år sedan. Ungefär där du är nu så brukar man fastna(och så gjorde även jag, och jag hade en del utländska med), då man helt enkelt har de flesta från Sverige. Lösningen då om man är hardcore är ju att beställa utomlands. Googla runt lite så kanske du stöter på någon stor affär med 10+ du inte har, beställ en av varje så ökar den fort. Du har dessutom fuskat med colaburkar,Celsius-burkar, latteburkar och dylikt, så det så. :>

Jag har fyra stycken inom två meters radie från datorskrivbordet som du inte har

Cult Sugarfree
Cult RAW
Cocaine (blue)
Cocaine (red)

(Just Cocaine brukar folk vilja få tag på, av någon anledning, mytomspydd rackare)

Skrivet av morxy49:

Nej, någon NOS har jag inte, har aldrig stött på dom i någon butik. Vet du vart dom finns att köpa blir jag glad

De säljs för det mesta i USA, där finns de i varje mataffär och bensinmack. Aldrig sett i Sverige trots många eftersökningar (förr iaf)

Om du har vägarna förbi Göteborg någongång kan jag tipsa om en affär nära Nordstan som heter 4-Gott, den har åtminstone 5-6 st jag inte såg i din bildsamling där.

Av Leifson
Skrivet av LPG:

Nu handlar ju detta antagligen inte om abonnemang till telefoner då han nämner steam osv.

Antagligen inte. Däremot handlar det om ett 4G-nätverk, och det känns som att detta forumet ändå är det bästa stället för att få svar på sådana frågor. När tekniken blir lite mognare och vanligare i datorsammanhang börjar de nog hamna i Nätverk istället.

Av Leifson

Fixade rubriken och bilden.

Av Leifson

*Tråd rensad*

§ 4
Bumpning
Det är inte tillåtet att skriva inlägg som endast är till för att flytta tråden högre upp i trådlistningen (så kallad bumpning). Däremot är det tillåtet att skriva flera inlägg i rad förutsatt att varje nytt inlägg tillför information eller på annat sätt för diskussionen framåt. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.