Inlägg

Inlägg som Batwoman har skrivit i forumet
Av Batwoman

Nah dessa såg jag redan 2009 i Avatar så inget nytt.

Av Batwoman

Tips på extern dvd brännare? Jag har massa spel som endast finns på mina gamla dvd. Tips?

Av Batwoman

Värt att köpa en Commodore 64 Mini C64? 549kr hos proshop

Kommer inte ihåg ett enda spel till denna till skillnad från nintendo. Hade ett mini nes jag sålde, kanske ska köpa ett...ja vad? N64 mini framöver?

Av Batwoman

Alltså..när datorn är På funkar sleep läget men inte när datorn är avstängd.

Av Batwoman

Jag har inte sett reklam på YT på många år och jag kollar spel där typ varje dag utan reklam. Jag har blockerare. Ingen reklam i några som helst videor. Funkar uppenbart bra.

Av Batwoman

Varför går inte musen i sleep när dator är avstängd?

Har en Logitech g502 lightspeeed som går i viloläge
när när datorn är på men inte när datorn är avstängd, musen drar alltså ström/laddar ur när datorn är avstängd, är det nån inställning jag missat eller?

Av Batwoman

Samma visa varje år. Ville förlänga telenor 250 M/bit vilket jag gjort i tre år nu men nä kundtjänst vägrade så jag sa upp bredbandet. Väntar en stund, ringer kundtjänst igen, pratar med en annan som gladeligen vill behålla mig som kund och ger mig 500 M/bit för 349kr - 50kr i kombo rabatt. Skönt att det är över detta året! Alltid detta strulet

Av Batwoman
Skrivet av THB:

Produkt: Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4 64GB
Länk: https://www.amazon.se/dp/B09BJV8MBW
Kategori: Övrigt
Prisjakt: https://www.pricerunner.se/pl/224-3200185584/Surfplattor/Sams...
Pris: 3990kr

Notera: Country format: Germany, Spain.

Reapriset kom tillbaka, köpte en platta nu kl.04.45!

Av Batwoman

Mail. Typ varje vecka.

Av Batwoman

Vad händer om man svarar på en scam?

Jag får regelbundet att vi har placerat en trojan i din dator och filmat när du tittar på porr och vi kommer att lägga ut detta bla bla bla betala i bitcoin senast bla bla bla. Vad händer om man svarar på detta? ”Nah fuck you jag har din ip etc.” eller nåt. Självklart skulle jag aldrig svara utan en vpn. Men lite kanske kul hur dessa idioter kanske svarar? Eftersom detta är massutskick lär väl ev. svar dröja……

Av Batwoman

Jag har hundratals bevis inspelade på hur grannen ofredar mig men hyresvärden gör ingenting. Polisen är riktigt trött på denna personen som hos dom är välkänd för just trakasserier. Jag har även mail där hyresvärden med flera säger att dom skiter i att jag blir ofredad och tänker inte ge mig en annan lägenhet eller hjälpa mig så jag anser att hyresvärden är medskyldiga till vad som händer och mitt lidande. För besittningsrätten är så stark så du måste i princip mördat någon eller vara gäng kriminal för att bli vräkt. Detta är svårt att förklara men dom är helt ok med att jag blir ofredad vilket inte är ok. Jag anser att dom har ansvar för att jag blir psykiskt misshandlad av en granne som tidigare hyresgäster här har tvingats att flytta ifrån. Dom stod inte ut med henne och jag är desperat och sjuk. Får ingen hjälp av någon. Jag är konstant superstressad och kan inte sova. Jag kan inte gå ut på min balkong utan att bli trakasserad. Liksom...just nu...stress...orolig har ingen att prata med och får ingen hjälp. Ursäkta om jag verkar oklar jag mår inte bra. Detta är lite komplicerat.

Av Batwoman
Skrivet av JeanC:

Vad har din hyresvärd med det hela att göra? Det är väl grannen du ska anmäla i sådana fall?

Det har jag givetvis gjort men jag undrar vilket ansvar hyresvärden har. Alla hyresvärdar ska kunna garantera en trygg och säker bostadsmiljö vilket även står i deras info vilket misslyckats här. Ska man inte kunna känna sig säker och trygg i sin bostad? Jag är ständigt utsatt för hot och ofredanden dygnet runt av en sjuk människa.

Av Batwoman

Behöver juristhjälp vart kan jag vända mig?

Behöver juristhjälp vart kan jag vända mig? Jag planerar att polisanmäla min hyresvärd för misshandel och vållande till kroppskada. Bla. Jag kan inte minnas att detta någonsin har hänt och jag är nyfiken på vilket ansvar en hyresvärd har om man blir långvarigt trakasserad av en granne och pga av detta själv blir allvarligt sjuk av just detta då hyresvärden inte bryr sig eller agerar. Givetvis kan jag inte betala för detta. ”go fund me” eller vart kan jag få hjälp? Förlorar jag i domstol antar jag att detta kostar mig mycket pengar? Vad kan jag göra?

Av Batwoman

Strul med win 11 (och StartAllBack?)

Har StartAllBack installerat om detta spelar någon roll? Kör hdmi till tv och dp till datorn. Utvidgar skärmen. Ett litet tag fungerar mailprogammet (mailbird) som dyker upp på datorskärmen men lite senare är programmet borta, det dyker upp på tv skärmen. Jag startar tv,n och flyttar fönstret till datorskärmen men det stannar inte kvar där så jag måste då ändra till ”denna skärmen” på datorn för att komma åt programmet. Ni förstår vad jag menar? Det fungerar ett litet tag sen hamnar mailbird på tv skärmen och inte på dator skärmen så jag måste ändra skärminställningarna igen. Detta upprepas hela tiden. Vad göra?

Av Batwoman

Ahh haha det har jag missat! Tack Jag har upp och ner pilar till vänster jag inte är van med.

Av Batwoman
Skrivet av evil penguin:

Vad har du för tangentbord egentligen? Låter rejält udda att inte ha <

Kan dock lägga ett litet lager här om du vill göra copy/paste

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Dold text

Jag har ett Xtrfy k4.

Av Batwoman

Hur får jag fram ett "hjärta" på FB och windows?

“<” Jag har nytt tangentbord och har inte detta tecknet. Vad gör jag? Vill skriva “<” 3 för att få ett rött hjärta.

Av Batwoman

Kan rapportera att alla (nåja) Googles appar fungerar felfritt.

Av Batwoman
Skrivet av mrqaffe:

Du har alltså lyckats ta en zon ? Vågar du avslöja vad du heter i spelet och vilken zon ?

Har inte tagit nån zon, kollade på min hemstad och alla kända platser verkar vara tagna. Jag har inga planer på att ge mig ut och leta dock. Kan du se var jag är om jag ger dig mitt nick? Edit: Jag ska kolla kommande dagar hur detta fungerar när jag ger mig ut på stan.

Av Batwoman
Skrivet av mrqaffe:

Man förflyttar sig till en zon och tar den via gps, det var att man inte kunde få upp karta och zoner som var problemet med p40an så prova gärna att ta ett par zoner på riktigt om det startar på p50an, du kanske komemr att gilla det för spelet ger bra motion och tar dig till intressanta platser om du inte bara är inne i en tätort.
Instruktioner för att komma igång på riktigt har du tex här.
https://wiki.turfgame.com/en/wiki/Quick_Guide

Spelet fungerar utmärkt. Jag är för lat att spela det dock