Inlägg

Inlägg som xHenke har skrivit i forumet
Av xHenke

Som tidigare postare har nämnt så ska det inte vara några problem att få tillbaka pengarna via Paypal, det är nästan så att jag drar mig för att sälja via Paypal då de i princip alltid ger rätt till köparen så risken att bli blåst på det andra hållet är stor.

Av xHenke

Verkar vara ett väldigt vanligt problem, mitt har nio leds som har slocknat än så länge. Men har man tid och ork är det ju givetvis bara att skicka tillbaka på garantin.

http://www.sweclockers.com/forum/13-konsumentratt/1349719-cm-...

Av xHenke

Från Rockstar: "Yes, you will only be able to transfer your character once. After transferring your character to PS4, Xbox One or PC, you can continue playing with him/her on your PS3 or Xbox 360 but the progress you make while playing is not shared to the character you transferred to your new version."

Av xHenke

Jag är rätt säker på att "Play and charge kit" och trådlös kontroll inte fungerar som en vanlig trådad kopplad till PC utan laddar bara batterierna, vill du använda din trådlösa kontroll måste du köpa en mottagare.

EDIT: Hittade en källa-> http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1677965/xbox-360-pla...

Av xHenke
Skrivet av superiorr:

Är det någon som har förbokat på Gamestop? Jag har det iallafall...och på kvittot så står det "NYSLÄPPTA PRODUKTER HÅLLS KVAR I 48 TIMMAR EFTER RELEASEDATUM" så jag kan alltså inte hämta ut det idag?!??!?!?!

Givetvis kan du hämta det idag, rimligtvis betyder det att du har 48h på dig att hämta ut det annars går det till en annan kund.

Av xHenke

Kan lägga in en uppdatering nu när tråden vaknade till liv igen!

Schenker betalade ut sin maxersättning (1500+frakt) direkt och utan något knussel så den biten var inga problem alls.

Jag tog av kylaren (som även den hade spruckit över mitten) och det är ett flertal komponenter som är avbrutna på kretskortet så jag tror inte ens årets kock kan baka det till rätta, tyvärr.

Av xHenke

Jag köpte mitt Rapid-i för ett par veckor sedan och ledarna dör en efter en... sex stycken än så länge.

Av xHenke

Tack för svar! Kortet köptes begagnat och reklamation och allt vad det innebär löser jag och säljaren tillsammans så på det planet är det löst.

Tänkte mer ifall det bara är att köra kortet till elektronikåtervinningen eller om man kan testköra utan att riskera andra komponenter i datorn, nu och i framtiden?Kan det hända mer än att datorn inte startar alternativt slocknar ifall någon skadad kondensator ger upp om ett par månader?

Skickades från m.sweclockers.com

Av xHenke

Fysiskt skadat 290x, är det kört?

Hej,

Har ett 290x här hemma som har fått sig en riktig omgång av Schenker.

Min fråga är vad man vågar göra härnäst? På Kretskortets ovansida syns inga direkta skador men på komponentsidan har jag ju ingen aning om hur det ser ut.

Finns det risk att man skadar övriga komponenter i datorn ifall man stoppar i kortet och testkör? Ska jag försöka böja tillbaka kortet?

Det ser riktigt illa ut men någon gång ska man väl ha lite tur...

Tackar ödmjukast för alla svar!

Länk till album med kortet:http://m.imgur.com/a/Zxh1a

Skickades från m.sweclockers.com

Av xHenke

Inköp.

Blev en liten försenad julklapp till mig själv, en trevlig microdykare, närmare bestämt en Armida A1 PVD som jag hittade begagnad till rätt pris!

http://i.imgur.com/5x60l.jpg

Sjukt nöjd!

Av xHenke

Skicka koden i pm till mig så fixar det sig!
Skämt åsido så är Ubisoft mästare på att göra kassa grejer vid sidan av spelen, synd att deras stortitlar är så bra att man måste köpa och dras med deras hemska Uplay, etc.

Av xHenke

Angående Thor-datorn från cdon så lyckas jag inte få skärmen att bli gratis, inte med datorn för 5490 i alla fall, med de dyrare varianterna fungerar det.

Av xHenke

Billig TV!
http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/tv/50PM680T/lg-50-...

Har suttit hela dagen och försökt lura mig själv att jag behöver en TV, var t.om. nära på att köpa i förebyggande syfte (ifall ett behov skulle infinna sig) men jag lyckades hålla i plånboken!

Av xHenke

Trollolol

Skickades från m.sweclockers.com

Av xHenke

Innovativt med sleevebitar som buntband, snyggt blev det också!

Av xHenke

Väntar spänt på att min Crossover skall komma, betalade 19/7 och nu efter en DOA som säljaren upptäckte är skärmen nästan framme. Anlände till Stockholm vid 14:17 så jag hoppas att den dyker upp imorgon alternativt på torsdag, den är skickad med EMS vilket borde innebära att Posten sköter utlämningen, hoppas att tullräkningen inte blir allt för saftig!

Av xHenke

Jag har haft Crucial M4/Intel 520/OCZ Agility 3/Vertex 3 samt en gammal Kingston SSDnow och rent överlag så känner jag mig nöjdast med M4an, riktigt bra och stabil SSD!

Av xHenke
Skrivet av roggeee:

Bad du green-sum att skriva ner värdet och/eller märka det som en gåva?

Jo, ångrar lite att jag beställde från green-sum, stod inget om att han testade skärmarna men dom flesta här verkar bara ha bra erfarenheter av honom.

Beställde förra söndagen, och den levererades på fredagen, men var inte hemma.

F.ö kul att många säljare sänkte priset med $20 ett par dagar efter att jag beställt.

Du får hålla tummarna att du får ett fint exemplar, verkar ju som att större delen av skärmarna faktiskt är perfekta och att det bara är ett fåtal som har dead/stuck pixels

Jag håller med, gav 384 dollar för min skärm i tisdags förra veckan och nu är den nere på 355 med frakt :'(

Av xHenke

Jag vart lite fundersam varför min crossover(beställde den 17e) fortfarande stod som "not shipped" så jag skickade ett mail till dream-seller. Det visade sig att det var fler döda pixlar än normalt så han hade begärt en ny från fabriken som troligtvis skickas imorgon
Är riktigt lättad att jag valde en säljare som testar skärmen, hade varit tråkigt med 5+ döda pixlar....

Skickades från m.sweclockers.com

Av xHenke

Roligt att se någon som till skillnad från resten av Sveriges befolkning vet vad prefixet µ står för! MicroTorrent eller UTorrent någon?