Inlägg

Inlägg som M0rditz har skrivit i forumet
Av M0rditz

Du får använda antingen en thrust attack eller en "couched lance" (det som pull nämnde där du trycker på "X"). Träffa någon med en couched lance resulterar oftast i insta-kill men det får du öva på.Thrust attack är vanligare i Warband då den kräver inte lika mycket utrymme som en "couched lance".

Av M0rditz

De har även en massa spel som reas ut för runt 20kr var. (vissa av dem kan registreras i Steam)

Av M0rditz

Shogun 2: Total War Collector's Pack (5st DLC)
GBP 15.28 (~161kr)
USD 23.73 (~161kr)
EUR 20.22 (~177kr)

Av M0rditz
Skrivet av Mimematis:

Riktigt bra mod <3

Få se vad priset landar på, blir det kanske tom gratis?

US - $9.99
UK - £6.99
Europe €7.99
Russia - 249RU
CIS - $7.99
EU Zone 2 - €6.99

Källa: http://dear-esther.com/?p=562

Modden från 2008 var gratis men ser inte alls lika bra ut som den här.

Av M0rditz
Skrivet av Tehlamah:

Fakta 4:

Korrekt, du kan säkert få en jättebra spel datorn för någon 1000 lap mer än en konsoll i dagsläge men här är det ju bara en smaksak och som det ser ut idag har en konsoll större spelutbud än vad en spel datorn har.

Tror att det här är högst subjektivt beroende på vilken sorts spel man tycker om. Äventyrsspel eller interaktiva filmer finns det säkert många fler på Xbox 360 och Playstation 3 men jag kan absolut inte hålla med om att det finns fler och bättre strategispel eller simulatorer till dessa plattformar.

Av M0rditz
Skrivet av jOnÄTÄn:

Lyckades inte få det att fungera så får la ta o fixa XP dualboot eller så.

Även när du ändrar så att det ser ut som i den här bilden?

Av M0rditz

För mig så räckte det att köra "soldiers.exe" i Vista SP2 compatibility mode. (du kanske behöver trycka på "Change settings for all users"). Jag behöde inte göra något annat efter att jag installerade spelet från Steam. (kör Win7 64-bit)

Av M0rditz
Skrivet av gaminggirl:

Space Empires, har bara testat 4 och 5 men de passar ganska bra på din beskrivning tyckler jag...

Tycker också att TS skall testa Space Empires IV. Demo finns här. (Fastnade inte för SE:V)

Just nu kostar spelet runt 30kr hos GreenManGaming eller runt 36kr hos Gamersgate.co.uk/Gamersgate.com

Om du fastnar för detta spel bör du även installera TDM ModPack för att få bättre AI-motståndare.

Av M0rditz

Tangentbord: Lenovo ThinkPad T410s
Resultat: HE QUIK BROWN FO JUPS OER HE LA DOG

Av M0rditz
Av M0rditz

Handlar allt via kreditkort (ICA Bankkort Plus). Betalar aldrig någon ränta då kortet betalas till fullo varje månad. Främsta fördelar:
01) Bonus från ICA för allt vi köper med kortet (oavsett var/vad vi handlar)
02) Inga valutaväxlingspåslag eller uttagsavgifter. de flesta andra banker tar någon %
03) Om någon får tag i mina kortuppgifter är det inte mina pengar som försvinner

Finns bra bonus-system hos många andra kortutgivare men jag tycker inte om uttagsavgifter och valutaväxlingspåslag.

Av M0rditz

Svarat. Jag fattar inte hur folk kan tycka att det är okej att bara slänga sin skräp på golvet när det finns en papperskorg i en 4-meters radie eller att de lägger upp sina smutsiga skor på stolarna på tåget. Så himla ociviliserat.

Det borde vara strängare straff för nedskräpning och skadegörelse... Singapore är ganska ren...

Btw, kolla in den första bilden på Wikipedias sida om "litter"

Av M0rditz
Skrivet av spatman:

Det fick bli en XPS 15 mest för män kan beställa med en 1920 skärm istället samt att fick ett väldigt bra pris på den.

Sweet. 502x eller 511z och hur mycket landade den på?

Av M0rditz
Skrivet av spatman:

är väldigt sugen på en thinkpad dock så dålig prestanda för priset antar man betalar för kvalité. Har även tittat på dell dock jävligt lång leverans tid har jag hört.

Dålig prestanda för priset har jag svårt att hålla med om, iaf i 14"-klassen. Om du letar efter relativt högupplösning (1440*900 || 1600*900 || 1680*1050) på en dator med en 14" skärm (eller mindre) och vill ha minst en Sandy Bridge Core i5 kommer priset att hamna på minst 8.000kr i dagsläget. Om du sträcker dig upp till 15"-klassen så får du fler alternativ (med rätt bra prestanda) för ungefär 10.000kr, gaming laptops från ASUS och MSI till exempel. Har bara klämt på ASUS G53 men den tyckte jag kändes rätt bra.

Apropå Dell Latitude så kan du köpa färdigbyggda modeller från typ Dustin och då får du det rätt snabbt så länge de har det i lager.

Skrivet av IshethZenunim:

Det förstår inte jag heller. Varför betala en massa tusenlappar extra för en dator som man kommer att sitta och programmera på? Känns ju lite som att köpa en Alienwareburk för att spela Harpan pch surfa på YouTube.

Är iaf mer logiskt än att köpa en MacBook Pro bara för att surfa? MacBook Pros och MacBook Air är inte så dyra om man jämför dem mot andra bärbara datorer med bättre byggkvalité typ HP EliteBook, ThinkPad T- och W- serier, Dell Precision osv.

Skrivet av Cindori:

OSX som arbetsmiljö <3
Multitouch <3
Byggkvalitén <3

Innan min MBP hade jag en bärbar PC för 23k. Efter 3 månader hade färgen bleknat där man hade händerna (plastchassi), mellanslagstangenten var halvt paj, nåt skit med drivrutinerna gjorde att inbyggda kameran inte funkade och jag var tvungen att formatera för jag hade fått in nåt virus. Nevor again.

Apple är världens största tillverkare av bärbara datorer idag. Det finns en anledning att folk köper dem, även om haters alltid verkar tro att det är någon mode-märkes-grej. Om "äpplet" på min MBP skulle försvinna skulle det inte röra mig i ryggen, det är fortfarande en jävligt awesome dator.

Apple gör fina datorer visst men du överdriver nog lite om du påstår att de är "världens största tillverkare av bärbara datorer idag"

Av M0rditz
Skrivet av swinto538:

1366x768 är faktiskt för litet, vår skoldator 15.6" som det förväntas att man programmerar på är usel, (håll dig borta från HP)

Håller med att det är jobbigt att programmera på 1366*768 (speciellt på en 15,6" skärm) men du vet väl att HP säljer även 14" datorer med en upplösning på 1600*900?

Skrivet av Dai the Flu:

13" 1280 by 800

15" 1440 by 900 och 1680 by 1050 som tillägg.

17" 1920 by 1200

lägg till även 1440*900 på 13" MacBook Air

Skrivet av spatman:

Jag tänkte köpa mig en laptop för programmering, men har några funderingar vilken upplösning har ni och är det bra storlek?

Jag hittar nästan bara laptop med 1366 men är rädd att det blir för litet hur uppfattar ni andra det?

Något speciellt märke ni rekommenderar?

Tycker att Lenovos ThinkPad T420s eller T420 fungerar rätt bra. Kolla även HP:s EliteBooks och Dells Precision- och Latitude serier. Har inte själv provat senaste generationen av de sistnämnda men det kan vara värt att kolla upp dem.

Av M0rditz
Skrivet av swinto538:

W3schools skulle jag inte rekommendera, de är underliga... och tycker helt annorlunda jämfört med resten av internet.

Citat:

W3Schools frequently publishes inaccurate or misleading content. We have collected several examples illustrating this problem below.
WE BELIEVE W3SCHOOLS IS HARMFUL TO THE WEB. WEB DEVELOPERS DESERVE BETTER.

Källa: http://w3fools.com/

Finns en bra lista över resurser när man scrollar ner på w3fools.com.

Av M0rditz

Dues Ex: Human Revolution (Augmented Edition). Runt 410kr från GetGamesGo.com (installerat via Steam förstås)

Av M0rditz

Har använt en LG T1 Express Dual som ser ut som denna P420. Tyckte att byggkvalitén var rätt bra men att deras webbsida var lite svårnavigerad. Blev lite jobbig att hitta drivrutiner.

Av M0rditz

Jepp 6Gb/s är det som folk kallar för "SATA III" dock är "SATA III" inget officiellt namn men "SATA Revision 3.x" är nog för lång för de flesta.

SATA 3Gb/s (SATA Revision 2.x eller "SATA II") behöver du inte tänka på då just denna dator stödjer faktiskt SATA 6Gb/s.

Av M0rditz

Om du skall ta den till skolan varje dag kan det vara skönare att bära runt den som är mindre (LG:n). Acer:n däremot har bättre grafik (GT 540M istället för GT 520M)