Inlägg

Inlägg som mekken har skrivit i forumet
Av mekken
Av mekken
Skrivet av erazerswe:

Om jag minns rätt kan man ju skapa ett "local" account dvs ett offline konto. Har för mig att man väljer "create new account" sedan får man scrolla ner en bit där det ska finnas typ en blå länk som säger "create a local account". Spelet uppdateras ju dock inte, men du kan i alla fall spela och spara...

Testade detta nu.

Skapa en lokal profil är inga problem. Den loggade in på den automatiskt men ville inte läsa in inställningarna utan det kom ett felmeddelande i stil med "failed to load profile" eller nåt lknande.
När jag startade om spelet och skulle logga in igen oich testa så hittar live inga sparade profiler..

Jag har ett account på live som jag skapade häromdagen. Loggar jag in på det så får jag meddelande om att det finns en uppdatering som måst installeras annars loggas jag ut ur live. Se bilder nedan på händelseförlopp.

Av mekken

Det borde finnas någon fix för att kunna spara in-game?

Av mekken

Dirt 3 + Windows Live = Problem?! Snälla HJÄLP!

Tjena!

Införskaffade Dirt3 häromdagen ifrån CDON. Installerade spelet och allt var frid och fröjd förutom att jag inte kunde spara. För att göra det är jag tvungen att logga in på Windows Live och något sådant konto hade jag inte.

Så idag tog jag tag i saken och registrerade ett konto. Det var nu problemet kom.

Jag skapade ett konto. So far no problem.. Får upp ett meddelande om att det finns en uppdatering till spelet (i windows live) som måste installeras. Gör man inte det så loggas man ut igen. Drar igång nedladdningen av den och klickar på installera. Den ber mig stänga ner spelet för att installationen ska fortsätta och det gör jag.

Efter en stund när installationen är klar kommer ett felmeddelande att "cannot find dirt3.exe".

Någon som råkat ut för detta?? Har testat flera gånger och även ominstallerat windows Live men det blir samma resultat varje gång.

Spelet är ju ganska värdelöst om det inte går att köra karriär och spara...

Av mekken

Min fps ökade när jag i aktivitetshanteraren satte processen csgo.exe till hög.

Av mekken

Tja!

30 år. Trött på att spela med ryssar och andra som inte är seriösa.. Har Silver II rank och ser gärna att du/ni är mellan 20-40 år.

Nickar MKN

Av mekken

Men funkar mkv bra på vlc? Mig veterligen har mplayer funkat bättre i alla tider. Testa xbmc och kör 1920x1080 24p. Det är det jag har fått att fungera allra bäst i dagsläget.

Av mekken

Testa 24 Hz.

Av mekken

Ett sådant här har jag hemma och driver 8 st 12" subs. Har testat köra fullregister på det och det funkar bra. Är det partystyle man önska finns det inget att klaga på. Bra kvalité och snabb leverans från thomann.se också. Har haft det i två år nu. Det enda jag gjort är att jag bytt fläktarna till Noctua.

http://www.thomann.de/se/t-amp_ta2400.htm

Av mekken

Ca 500

Av mekken

Har fortfarande bekymmer med detta program. Ca en halvtimme in i filmen fungerar det bra sen börjar det hacka och klippa ljudet. Startar jag om datorn då så går det en halvtimme igen.
Tips någon?

Av mekken
Skrivet av slusk:

16gb ram är nog mer än tillräckligt för att kolla på blu-ray, funkar ju prima på min dator som bara har 8gb ram.
Och sen till om din hastighet på läsaren är för seg det tror jag då inte.. För att spela upp en cd/dvd/blu-ray krävs väl bara 1x alltså den hastighet som den är inspelad på ska man ha flera X är det väl mest för att bränna fortare?

Hur stor hdd har du?

Av mekken
Skrivet av bran:

Det är med största sannolikhet inte hastigheten på spelaren som är problemet. Jag har en billig Lite-On på 1 lr 2x (kan minnas fel, men den är bra många år gammal!) som funkar utmärkt.

Testa trial-versionen av Arcsoft TMT och se om du har samma problem där?

EDIT: Sen har jag personligen lite svårt att förstå varför man slänger upp pengar på ett bloatat PDVD, när man hellre kan lägga det på AnyDVD HD och köra Bluray direkt från skiva i XBMC. Kan tänka mig en anledning, och det är att man kör Live-TV i WMC och vill ha allt där. Annars känns det bara dumt. Okej två, om man vill ha 3D.

Håller med, pdvd verkar inte vara nåt höjdarprogram men det borde funka tycker man? Kör det inplanterat i WMC.
Anledningen till att jag kör det är att det medföljde när jag köpte spelaren.

Ska testa arcsoft också.

Av mekken

Har fotfarande bekymmer.. Ingen vänlig själ därute som har en lösning på mitt problem?

Av mekken

4x BluRay-spelare buffrar

Tjena!

Har problem vid uppspelning av Bluray-skivor. Var 10 min laggar filmen och buffrar..

Spelaren är en Lite-On 4x BluRay.

Är det spelaren som är för långsam, för liten hårddisk eller någon inställning?

Använder powerdvd 10 genom WMC.

E7300
Msi G41 mb
16gb ddr3
64gb ssd

Kan tillägga att det bara är vid uppspelning av BluRay. Vanliga DVD-skivor funkar utmärkt.

Av mekken

Q6600 inget att tveka på. Testade för ca 3 månader sedan att bygga en stabil 775 burk med x48 chipset och en e8400 som klockades till 4,25Ghz. Med ett 560ti så flaskade CPU kraftigt i spel. Bytte CPU till q6600 som klockades till 3,2Ghz väldigt enkelt. Problem solved!

Av mekken
Av mekken

Jag köpte ett 6950 för ett par år sedan. Då var komplett ca 400 billigare än Inet. Jag mailade inet och då ändrade dom priset till samma som komplett så det blev ett enkelt val

Påtala för inet att dom är dyrare och se vad sim händer. Min erfarenhet är att deras kundservice är top-class så jag handlar helst där.

Av mekken
Skrivet av oyegie:

Dac och ljudkort är samma sak.

Nja, kortfattat kan ma kanske säga det.

Problemet är att ljudkort till datorn är tänkt att användas ihop med hörlurar och sänder ut en högnivåsignal.

Kort och gott, en dac, sen börja jobba med rummet. Finns mycket man kan göra med enkla medel.

TS: Vad är det för förstärkare du har?

Av mekken
Skrivet av twit:

Tycker man inte byte av ljudkort förändrade ljudet särskilt mycket kommer en extern dac vara sällsynt bortkastade pengar.
Analogt ut till förstärkare är en utmärkt lösning i de allra flesta fall.

Har du testat detta själv?

Vill man ha rent och "ärligt" ljud är dac rätta vägen. Men vill man ha ett förvrängt ljud och inte har ett system som klarar spela alla register på rätt sätt kanske ett ljudkort fungerar...