Inlägg

Inlägg som MauseRR har skrivit i forumet
Av MauseRR

bjuder 1600 + frakt för seagate

Av MauseRR

Budar 400:- för skärm 2 och 1 monitorarm, kan hämta någon dag när det passar.

Av MauseRR

Verkar som att du har en bra trådstart till din egen tråd där man får ange löneökning i %

Av MauseRR
Skrivet av pre-dator:

Som innehavare av bitcoin tyckte jag min fråga var helt rimlig och ställer den igen: Betalar du mer än marknadsvärde?

Hur mycket Btc får jag för 5000:- om jag köper av dig?

Av MauseRR
Skrivet av DavidtheDoom:

Ett gäng tomma anklagelser och varningar har raderats.

Som vanligt gäller det försiktighet vid handel, inte minst vid face-2-face och värdefulla produkter.
Att mötas på offentlig plats (med folk omkring) och bara ha tillgänglig den överenskomna mängd kryptovalutan är en bra början.

@MauseRR du hade en annons för drygt ett år sen. Vem köpte du av då?

@Mackan_93 har jag handlat av tidigare (utan möte), då betalade jag via banköverföring och ingen blev rånad eller scammad.

Av MauseRR

Köper Bitcoin

Är intresserad av att köpa bitcoins, betalar med swish.

Säljare som vill mötas upp prioriteras

Läs hela annonsen här

Av MauseRR

Du har inga bitcoins att sälja till mig? Betalar med swish

Av MauseRR

iiglo Monitorfäste Gasarm GM200. 300 kr.

Bjuder 300:- om vi delar på fraktkostnaden.

Av MauseRR

ErGear Dual Monitor-stativ, betalar 400:- och vi delar på kostnaden för frakt.

Av MauseRR

Bor du i villa eller har du tillåtelse att borra hål i vägg av brf/hyresvärd?

Av MauseRR
Skrivet av ninjaraev:

Jag använde mig av @MauseRR 's kod då den vid tillfället var den senast postade och så råkade det va en fellow Örebroare hehe

Och här är då följaktligen min kod igen https://www.oculus.com/referrals/link/tobbeV/ , som nästa gärna får använda osv., you get the idea. Hojta om nån kommer på nåt smartare sätt att lösa det på!

Mvh Tobbe

Tack så mycket Tobbe.

Notisen om att 30$ adderats till mitt konto var tveklöst veckans bästa. Blev ett köp av virtual desktop

/Viktor

Av MauseRR

Det allt större problemet med elbilsfanatiker som förstör alla biltrådar

Jag har uppmärksammat ett fenomen där någon ber om tips och råd inför ett bilköp. Personen har 20k att lägga på en bakhjulsdriven vinterbil och undrar om det är bäst att köra på en Volvo 240 eller en BMW 3-serie. Det dröjer inte många minuter innan någon svarar att TS borde titta på en Renault ZOE då den på alla sätt slår 240 på fingrarna.

I nästa tråd ska TS köpa en pendlarbil som ska gå 15 mil tur och retur till jobbet. TS står och väljer mellan en Fabia och en Polo och frågar efter tips och saker han bör tänka på. Snart har tråden tagits över av elbilsfantaster som rekomenderar elbilar som under en sommardag med nedförsbacke och medvind klarar av TS behov att resa 15 mil. Vet inte elbilsfantaster om att folk behöver komma till jobbet på vintern, eller om 3 år när batteriets kapacitet ligger på 90-95 %?

Det börjar bli tröttsamt med alla dessa elbilsfanatiker som ska in och veva i alla trådar. Alla kanske inte kan ladda hemma, alla kanske inte kan lägga 400k på inköp.

Av MauseRR
Av MauseRR
Nytt bud: 400 kr Asus AC86U +Frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av MauseRR
Nytt bud: 3 500 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av MauseRR

oculus quest 2

Av MauseRR
Skrivet av medbor:

Vad är det för appar folk spenderar pengar på till Android? Jag har som sagt aldrig köpt en app eller in-app-grejer...

Hälften säger ju att det är deras sekundära spenderingsplattform efter PC...

spotify

Av MauseRR
Skrivet av trattgunnar:

Någon som jobbar med fiber här? Tekniker, projektör, projektledare, grävare etc

Jag är projektör i fiberbranschen, jobbar mest med fiber in till bostäder men det förekommer även att jag projekterar transportnät. Jag hade ingen erfarenhet eller relevant utbildning när jag började jobba för 18 månader sedan. Under provanställningen hade jag 28.000 i månadslön, erbjöds 29.000 när jag blev tillsvidareanställd.

Förhandlade lönen för ett par dagar sedan och fick upp den till 34.000 vilket jag tycker är rimligt. Cheferna är väldigt nöjda över min utveckling i yrkesrollen, kollegorna uppskattar mitt engagemang och vilja att bli bättre på mina arbetsuppgifter. Jag skulle säga att jag till 90 % är självgående, jag har ansvarat för projekt närmare miljonen men känner att jag fortfarande har en hel del saker jag behöver lära mig/bli bättre på innan jag känner mig självständig.

Jag vet inte vad schaktare har i lön men vet bara att dom entreprenörer som jag har jobbat med fakturerar drygt 1000:-/h (maskin, grävmaskinist + grovarbetare). Antar att du kan göra bra mycket mer pengar som entreprenör än anställd, framförallt om dina kunder är nöjda med dig och ditt arbete. Då kommer dom att anlita dig för all grävning dom behöver ha utförd.

Av MauseRR

Det du söker kallas "Villa-patch" och används för detta ändamål då den är mer skyddad än vanliga patchkablar. Dessa kan du klamra fast med vanliga kabelclips eller lägga i en kabelkanal.

Av MauseRR
Skrivet av m4gnify:

Det är ju faktiskt konstigt om dom annullerar vissa ordrar, men levererar andra. Jag skulle också ha undrat varför, oavsett om jag vet att chansen att jag inte skulle fått varan ändå är ganska stor.

Finns en hel del troll som säger att deras order gick igenom bara för att trigga dom som fick ordern annulerad. högst troligt är alla ordrar annulerade