Inlägg

Inlägg som Ludwig.Jansson har skrivit i forumet
Av Ludwig.Jansson

4500kr+ frakt

Av Ludwig.Jansson

4400kr + frakt

Av Ludwig.Jansson

Jag ger 4200+ frakt / eventuellt att jag kan hämta upp det hos dig

Av Ludwig.Jansson

Skönt att man köpte ett GTX 1080 på Singles Day från Komplett för 4399kr nu när man sett vilka rabatter de var som kom

Av Ludwig.Jansson

Jag hade en, skicka pm med adress så skickar jag ikväll eller i morgon fm

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ludwig.Jansson

Jag förstår och 3.0 hade ju dugit gott åt mig egentligen om det som sagt inte vore för vad jag hört.

Presidenten För PCI-SIG Al Yanes säger i en intervju att pcie 4 kommer vara bakåtkompatibel med 3.0 men Pcie 4 baserade grafikkort kommer inte att vara kombatibelt med pcie 3.0.

Har för mig jag såg nått liknande nånstatans där det stod att nvidias volta inte kommer att passa i pcie 3.0.

Hoppas ju såklart på att detta inte skulle stämma så jag kan nu utan problem uppgradera moderkort och proccesorn för att sen trycka in ett volta 😃

Så gärna om du hittar nått som visar att det kommer gå blir jag mer nöjd än att få reda på release datum på moderkort som har 4.0

Skrivet av Andreaz1:

Varför har du läst detta? Jag har inte hört talas om detta så antingen är jag långt bakom flötet eller så har du fått det här om bakfoten.

Visst kommer bandbredden att öka, min poäng var att du troligen inte kommer märka av det eftersom den redan nu är mer än vad som behövs för de flesta konsumenter.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ludwig.Jansson

Eftersom att grafikkort som kräver pcie 4.0 inte kommer att vara kompatibla med 3.0 så måste jag vänta på 4.0 eftersom jag ska köpa volta som med största sannolikhet lanseras i början av 2018.

Pcie 4.0 klarar ju av dubbelt gtps och ska man som sagt köpa grafik kort för 4.0 så måste man ha det.

Skrivet av Andreaz1:

Varför skulle inte det vara någon idé? Du lär inte märka någon skillnad mot PCI-E 3.0.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ludwig.Jansson

PCIE 4.0

Hej!

Har läst mycket att pcie 4.0 skulle komma 2017.

Är det någon som har en aning om när den kommer? Hittar ingen riktigt information nånstans.

Ska uppgradera processorn, moderkort nu inom kort med coffee lake och senare 2018 med Volta grafikkort men är ju ingen idé om PCIE 4.0 inte kommer först 2018 det också.

Mvh

Av Ludwig.Jansson

@Alling: Frammförallt WoW, där är det på 120hz i inställningar, testat flera gånger nu att ta av och på G-sync. Märker att det är lite bättre än förut även utan G-sync men varje gång jag sätter på G-sync blir det sånt riktigt härligt flyt. Lirar även lite CS men är svårt att märka skillnaden där som man gör i WoW. Fps pendlar mellan 100-130 i CS och är mer stabilt i wow.

Ser fram emot min uppgradering 2018 om det funkar som bäst med ännu högre fps och hz

Av Ludwig.Jansson

@Alling: Hur kommer det då sig att det är så låångt ifrån samma flyt om jag stänger av G-sync men kör på 120fps och 120hz? Alla gånger jag testar att stänga av G-sync blir det samma resultat, då känns det inte alls långt ifrån som min andra skärm egentligen. Nån gång när jag startat datorn har G-sync varit av när jag startat nått spel och då märker jag dirket, går in och sätter på G-sync, reloadar skärmen och då är flytet tillbaks.

Av Ludwig.Jansson

@Alling: Uppgraderade från en Asus VH242H. (24" full hd 60hz)

Av Ludwig.Jansson

Har testat att stänga av överklockningen men får fortfarande bara fram 120hz, jag antar att grafikkortet inte klarar mer men såg nu precis att det inte spelar någon roll för jag ligger mellan 100-120 fps i denna upplösningen nu.

Jag vet att det är en väldigt fin skärm mot grafikkortet. Hade tänkt att uppgradera hela burken nu egentligen men blev sugen på att vänta på nästa generation av Nvidia och nya Coffe lake som kommer så det fick bli en ny skärm för att få något nytt och blev faktiskt helt sjuukt mycket bättre flyt med G-sync. Känns som jag har en sprillans ny dator, kan verkligen rekommendera det till de som sitter på lite äldre graffe kort.

Tusen tack för alla svar! Var lite rädd först att nått var paj med skärmen också så jag inte sparar denna över ett halvvår nu och sen i nya burken visar den också endast 120hz.

Av Ludwig.Jansson

@Alling: Har testat precis alla olika upplösningar nu som finns att välja mellan men alla visar 120hz som max i Nvidia kontrollpanel och på datorn.

Av Ludwig.Jansson

@Alling: Har ett GTX 660TI, finns andra som använder det på t.ex. 144hz och det är fullt kompatibelt med G-sync.

Av Ludwig.Jansson

Kan ej få över 120hz i inställningar med DP

Hej!

Har precis köpte en AOC AG271QG, (G-sync, IPS, QHD, 165hz genom DP etc.)

Lyckas inte med att kunna ändra till över 120hz i inställningar och jag använder medföljande DP kabel.
Har googlat massvis men verkar vara kabeln som är fel för de flesta.

I Nvidias kontrollpanel kan jag även där bara få 120hz.

Någon som vet hur jag kan lyckas lösa detta?

Tacksam för hjälp,
Mvh

Av Ludwig.Jansson

Hjälp! Delar uppkoppling med 3st andra som ofta laddar ner!

Som titeln säger delar jag uppkoppling med 3st andra så även när jag ska bara surfa på internet går det sjukt segt när alla använder uppkopplingen samtidigt och när de ej är hemma så laddar de oftast ner så då går det ännu segare och det finns inget som jag vet, jag kan göra åt saken.

Så jag undrar nu om någon av er vet om det finns något sätt man kan "sno" all eller den mesta uppkoppling som finns i hushållet? Så att det ändå kan gå snabbt för mig. Okej att vi delar lika när alla är hemma och ej laddar ner men när de ej är hemma eller ligger och sover och ska ladda ner blir jag riktigt irriterad.

Mycket tacksam för svar då jag ska bo här i ytterligare 4 månader.

Mvh Ludwig