Inlägg

Inlägg som Juggernawt har skrivit i forumet
Av Juggernawt

Minnesläcka troligen. Cam-programmet är riktigt dåligt uppbyggt. Kolla om det inte finns en nyare version att tanka ner.

Av Juggernawt

Klassiker:
Zak McCracken
Loom
Lure of the Temptress
Discworld
Discworld II:Missing presumed...!?
Discworld Noir
Broken Sword
Beneath a Steel Sky
Gabriel Knight
Space Quest-spelen
Kings Quest-spelen
Under a Killing Moon
Phantasmagoria

Av Juggernawt

Finsk sommardänga, men funkar nog i Svedala också.

Av Juggernawt
Skrivet av Pretorian24:

Då blir det en sån där termostat (som måste få ström från något?)
Den kopplas till en splitter som jag kopplar mina fläktar till.
Är det då termostaten som måste kopplas till ett eluttag och sen ger den ström till allt inklusive alla fläktar?

Tittar på kortet med termistorn och kan inte hitta nånstans att löda på strömförsörjningen. Borde nog följa med instruktioner.

Av Juggernawt

Får av någon anledning våldsam och aggressiv skitsprätta av färska jordgubbar så undviker dem som pesten. Färska hallon och smultron är dock riktigt mumsiga och brukar tugga i mig ansenliga liter av dem varje sommar.

Av Juggernawt

Var det inte samma problem bakom Nya Karolinska också - skenande kostnader för konsulter utan att någon tar ansvar för det enorma slöseriet?

Av Juggernawt
Skrivet av Pretorian24:

Ja det gjorde jag. I texten är det helt rätt men jag blir svettig nör jag ser bilden. Jag är ju hemmabiomänniska och trivs med HDMI medans den där kontakten är helt ny för mig. Ser inte hur jag ska koppla in flera fläktar till den?

En sån där PWM-header med 4 pinnar kopplar du bara en splitter till. Finns på bl.a. inet. Sen hakar du på dina fläktar efter splittern.

Av Juggernawt

Blev en AC förra året och den har gått varm iår. Tål inte värme alls och har tyvärr söderläge med stora fönster så det är mörkläggningsgardiner fördraget där året runt.
Det räcker med värme nu! Får gärna regna resten av sommaren och vintern får gärna landa i september med metervis med snö och -30c!

Av Juggernawt

Brukar inte vara något tjafs med att saker ska lämnas in för felsökning. Hela datorn skrivs av iallafall. Räkna med att du inte får speciellt mycket tillbaka dock - de brukar vara snåla och vet inte skillnaden mellan en GT710 och ett RTX3070.

Av Juggernawt

Fram till Windows 7 var det ungefär var tredje månad, därefter blev det bara vid behov när väsentlig hårdvara uppgraderats (vilket brukar vara några gånger per år).

Av Juggernawt

Testa installera skärmens drivrutin.

Av Juggernawt
Skrivet av anon132576:

Förvirrat utbrott

Du låter som en fullblodig miljöfascist.
Om du på allvar vill trygga en energiförsörjning utan fossila bränslen så bör du omgående börja propagera för att vi i Sverige genast börjar projektera minst 9 nya kärnkraftverk för att trygga framtida elektricitetsbehov.
Eller ville du bara försöka plocka lite godhetspoäng?

Av Juggernawt

Testat att blåsa rent komponenterna på damm, speciellt GPU-fläkten?

Av Juggernawt
Skrivet av Charlestheman:

Den sitter fast stenhårt på kylaren, har försökt ta bort med bara händerna men vågar inte ta i mer.

Värm med hårtork på kylflänsen och vrid/rotera CPU:n så lossnar den lättare.

Av Juggernawt

Luktar rättshaverist om den här tråden. Rekommenderar att du omgående forslar bort skrotbilen annars kan det bli dyrt och föra med sig ytterligare konsekvenser för dig/din mor. Du har brutit mot hyresavtalet och ska vara glad att hyresvärden tagit kontakt med dig och gett dig möjlighet att fixa problemet.

Av Juggernawt

Tips är att boka det som behöver bokas snarast - helst i februari. Det mesta är fullt sedan länge då kreti och pleti har fått acceptera att det blir till att semestra inom landet iår.

Av Juggernawt

Brukar spara kartongen så länge garantin gäller för att underlätta transport ifall man måste hålla på att skicka saker fram och tillbaka. Föredrar helt klart att få prylen i originalemballaget om man köper begagnat.

Av Juggernawt

Tips för att undvika att bli irriterad av tidningar med liknande rubriksätteri - bojkotta skräpet.

Av Juggernawt

10-12 koppar eller ca. 3st 0.5l termosmuggar med bryggkaffe (halva vattenmängden plus en skopa per kopp kaffe - alltid Gevalia), några skvättar 3% mjölk. Dricker inga energidrycker eller ens cola förutom kanske nån rom & cola per år.

Av Juggernawt

Lycka till