Inlägg

Inlägg som Sonoka har skrivit i forumet
Av Sonoka

Det står att du får spela mellan 1800-0000 så antar att du får vänta någon timme

Av Sonoka

3398: Stationär
3399: Gamla stationära (brorsan använder den för tillfället)
3400: iPad 4 w/ logitech keyboard
3401: Gammal laptop, funkar, seg dock

Av Sonoka

Efter senaste uppdateringen har jag upplevt följande:
- Flertal crashar (telefonen startar om sig)
- Går inte att låsa upp telefonen ibland (trycker på låsknappen och ska dra uppåt, men det händer inget, får då trycka på låsknappen igen för att låsa och sedan igen för att tända skärmen ytterligare en gång, då brukar det funka)
- Den fryser ibland?!?!?!
- Laddar snabbare, ingen förändring på batteritid dock
- Fler app-crashar.. men det kan ju stå på deras sida att dem behöver uppdatera appar
- mms kan ta upp till 10 timmar att komma fram, inte haft ngt problem med det innan updaten, sms oförändrat

Hoppas på en ny uppdatering igen snart.. som kan fixa lite av det här.. kan dock leva med det.. lite störande ibland bara

Av Sonoka

Bara jag som går och stör mig på att dem bytte namn från Nokia Maps, Nokia City Lens och Nokia Drive+ till HERE Maps, HERE City Lens och HERE Drive+ ?

Av Sonoka
Skrivet av Gunvald Larsson:

Har sedan en tid funderat på denna telefon.
Men när jag läser igenom tråden verkar det fortfarande finnas allvarliga brister och problem som gör att jag överväger och inte ta den.

Ni som har Lumia 920, ångrar ni köpet?

Utan tvekan den bästa telefonen jag haft sen 3310.
Ångrar inget!
Också, första och enda telefonen jag verkligen kan rekommendera till folk!

Av Sonoka
Skrivet av Reyintaz:

Efter "YAY" delen med spotify så har jag upptäckt något som går åt "Neeeej" istället. Spotify för WP verkar inte ha någon support med att synca lokala filer, vilket är väldigt tråkigt då det är något jag har sett fram emot...

Det är ju fortfarande en BETA, hellre att ha det än inte alls.. ett litet tag kan man nog klara sig utan den extra delen egen musik i samlingarna!

Av Sonoka

Jag tycker faktiskt att batteritiden är det absolut bästa.. den här bilden är dock någon månad gamal.. men det har inte blivit sämre, tror nog snarare bättre!

http://i50.tinypic.com/24e1a1i.jpg

Dock så kanske man kan bort 1 dag.. då jag inte rörde telefonen över huvud taget.. 1a januari..

Av Sonoka

Mitt nuvarande.. vill göra något snyggt av det, har bara inte kommit till skott än!

http://i45.tinypic.com/258vt6h.png

Av Sonoka
Skrivet av thexps:

Sådär, då var min galaxy s3 ute på blocket för byte mot Lumia 920, men känner mig fortfarande lite osäker.
Ni som gått från en high end Android telefon, känns det bra?

Skickades från m.sweclockers.com

Jag gick också från Galaxy S3 och personligen så känns det i efterhand inte som att Androidluren är high-end i jämförelse.

Av Sonoka
Skrivet av Nameless:

Jag har haft problem med detta, och andra ord. Jag tycker att den borde ha lärt sig vad jag vill, men jag insåg inte att man lär om den på ett särskilt sätt. Istället för att sudda och skriva om ordet, som jag alltid har gjort, så markerar man det felaktiga förslaget och trycker på vad den borde föreslå istället.

If the auto-correction does occur, tap on the word that auto-corrected and you’ll notice the first word is what you previously typed. Tap on it and we’ll replace the word with what you wanted (and in Windows Phone 8, begin to learn that’s what you want in the future).

Also, to avoid auto-correction from happening, tap on the white space directly in front of the word.

- Microsoft.

Men hur det kunde bli så fel att man prioriterade "Brå" (brottsförebyggande rådet) framför det antagligen avsevärt mycket vanligare användandet av "bra" är bortom mitt förstånd...

Ett annat problem jag har haft är att jag ofta kommer åt kommatecken istället för mellanslag. Vad detta beror på är att jag har två språk inlagda, vilket adderar en knapp som gör det möjligt att snabbt skifta mellan två språk. Eftersom att den knappen lägger sig på samma rad som mellanslag, kommatecken m fl så blir utrymmet trängre, plus att kommatecken flyttas från vänster sida av mellanslag till höger. Använd bara ett språk, och mellanslag får mer plats samtidigt som kommatecken flyttas till vänster sida!

Här en video med fler fiffiga tips:

http://www.youtube.com/watch?v=qM7IdBWtQ6I

Du är en ÄNGEL! Tog MAX 10 sekunder att fixa, grymt stort tack till dig!

Av Sonoka
Skrivet av Cadoro:

Jag kan inte ens skriva 'bra'. Den rättas till BRÅ. Skitmobil..

Exakt det där kan vara mitt största hatmoment just nu! Snälla snälla kan den inte bara lägga till "bra"...

Av Sonoka
Skrivet av nino:

Någon som vet var man kan få tag på ett nytt unibody skal? Tappade min så att den blev väldigt kantstött. Från ca 1 meter.

Tappade min med, från typ en armslängd, blev kantstött uppe i högra hörnet.. Fortfarande snyggare än alla min andra mobiler! Men ett nytt uni-body skulle inte va fel!

Av Sonoka
Skrivet av mezzo_:

Vad finns det för vettiga handsfree (ej trådlösa) som man kan använda till 920? Är det bara Nokias egna som gäller eller finns det märken som släpper lurar som passar?

Jag kör med det som jag fick med till min Samsung Galaxy S3, funkar finfint.. och det känns ju som att dem kör "standard-standarden", så allt utom dem som är specifikt för iPhone "BÖR" passa. Kan inget lova, men borde vara så.

Av Sonoka

Min telefon har börjat flimmra på både high och medium i ljusstyrka, var inget flimmer från början.. men nu så märkte jag att den flimmrade på high igår, så bytte jag till medium igår då... och nu idag så började den flimmra på medium också, så bytte till low och det är inga problem.
Men då funderar jag på om den kommer börja flimmra på medium också.. det skulle ju inte vara så j*vla häftigt..
Så, ska man skicka in den till INET? Dem har ju faktiskt jävligt bra kundservice så borde ju inte vara några problem.. det enda som kulle var är ju att jag gav gamla nallen till brorsan så har inte riktigt något att använda dem 3-4 veckor det kommer ta??? utom min gamla 3310.. men den har ju batteritid som en snöflinga i 30+....
Någon som har nå tips?
Skulle det kunna gå att lösas i ngn mjukvaruuppgradering eller är det rent hårdvaru-relaterat problem?

/SKÅL!

Av Sonoka

Inga fel hittade än så länge på själva telefonen, men nu på morgonen, även fast man var ganska trött... så lyckades man se ett liiiiiiiiiitet j*vla dammkorn på skärmen, trodde först det var en död pixel, vilket hade varit värre antar jag... Men Gud så irriterad jag blir på det när jag vet att det är där... Är det värt det att plocka isär telefonen för o pilla bort det lilla smutsen mellan display och touch eller ska jag bara vänja mig?

Av Sonoka
Skrivet av Erik508:

Tele 2 har svarta L920

Tror dem snackade om Fatboy Qi-laddaren! Men kan ha misstagit mig

Av Sonoka
Skrivet av concorde11:

Laddar just nu telefonen igen efter mitt lilla test

Testade att använda telefonen helt "Normalt" alltså bara ringa, smsa, surfa lite lätt med 4G, NFC och Nokia drive avstängt!

Efter ca 6 timmars telefonsamtal och ca 100 sms, 1 timmas surf och då och då lite lätt pillande med mms och lite kamerabilder osv,
så hade jag efter 2 dagar och 16 timmar 23 % kvar av mitt batteri!

Jag hade nog kunnat ta minst ett samtal på 1 timma till och en del pillande också!

Galet! Jag har inte riktigt stängt av alla mina program i bakgrunden och så, men med cirkus samma användning så hinner min telefon ändå dö efter typ 1 dag o 8-12 timmar, mao.. hälften av vad du får ut!

Av Sonoka

Kan rekommendera G700, Logitech, grymt bra mus, kör den själv, har aldrig märkt någon delay what so ever. Kör också deras trådlösa headset G930. Logitech göör riktigt bra trådlösa prylar, bra mycket bättre än razer om jag får säga d själv!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sonoka
Skrivet av Nisse-Tuta:

Ok, jag skulle ta en bild på min L920 på sin fina Fatboy-kudde idag ooo de ena ledde till de andra:
http://www.youtube.com/watch?v=oh9hiCBqOEA

Måste skaffa! Fan va fint med en svart kudde till röda Lumian! Har ju en stor Fatboy original sackosäck hemma också... Så det liksom kompletterar ju varandra!

För övrigt om Lumian så är jag riktigt nöjd, har alltid varit den som får måndagsexemplar med allt jag beställer, men hittills så har jag inte hittat ett enda fel med den! Det enda jag saknar är väl ett par appar, specifikt spotify, Swedbank och chrome... Men chrome kan man väl lika gärna glömma bort. Skulle inte heller va fel o få mightytext till Lumian!

Av Sonoka

Har lekt runt lite mer, inte riktigt nöjd... men är kanske på rätt väg, får se vad det blir för slutresultat!