Inlägg

Inlägg som CitroFrukten har skrivit i forumet
Av CitroFrukten

Har 3 one plus Sandstone black invites. 6 dagar kvar (24 timmar när du tar emot den.), 3 första som Citerar får varsin.

Av CitroFrukten

Har dammsugit, Tvättat under rinnande vatten, använt olika elektronik rengörings spray, Har hällre aldrig haft något problem.
Mina komponenter har inte gått sönder ännu, Har kvar skit i familjen eller hemma som är 10 år gamla som fungerar än.

Av CitroFrukten
Skrivet av vikke92:

Här är ett print på tempsen i AIDA64 http://i.imgur.com/1UjvzTy.png

Vi vill ha tempen när du spelar eller har spelat ett tag, det där är Idle temps.

Av CitroFrukten

Har varit på många jobb där man inte har stämpel kort, Utan man fyller i sina tider i Almanacka eller Exel doc på datorn osv, tycker det själv är sjukt skönt..

Har även varit på ställen där man stämplar för allt, och jobbigaste är att man inte kommer in i lunch rummet utan att stämpla ut..

Av CitroFrukten
Skrivet av Bosson:

Sådär nu har jag gjort det. Får se om det gör någon skillnad Tack för snabbt svar i vilket fall!

Hoppas det löste sig

Av CitroFrukten

E-Orgasm, Vill spola framtiden nu....

Av CitroFrukten

Jag och polaren hade liknande fel, Det är fel någonstans i ljuddrivrutinerna man får med Catalyst installen, Bocka ur HDMI audio när du installerar Catalyst, Samt inaktivera det i uppspelnings enheter med.
Det har fungerat för mig och min kompis. Har en annan vän som inte behöver göra detta,
Vet ej vad det beror på.

Har för mig det var 0xa0000001 jag hade, och löstes på detta sätt för mig.

Av CitroFrukten

Använd SweC sök. 280x CF = 650W. och det är Intel Core i7-4960X @ 4,4 GHz

http://www.sweclockers.com/image/diagram/5332?k=8970af427f1695dc...

Av CitroFrukten
Av CitroFrukten

Det sitter ju plast på skärmen samt runt hela telefonen, skulle skärmen vara trasig så hoppas jag du lät det sitta kvar, Sedan finns det la en timräknare i telefonen som berättar hur länge den har varit på sedan första start ?.

Och det bör även Tre reperation station se och detta är la det enda som kan styrka din situation

Av CitroFrukten
Skrivet av EpicToaster:

Samma bild, Men jag förstår hur du menar.

Om du har Load Line Calibration (LCC) så kan du testa leka lite med det, Men i vissa Asus kort har dom försökt trycka in denna funktion i digital VRM. Och det kan vara det som gör att du droppar, Kommer själv inte på hur jag löste min Vdrop på min gamla 8350.

Och skulle det vara så att du har temp problem med VRM Släng in en fläkt som blåser emot Cpu Sockeln / VRM som sitter runt, Det fick jag göra för att får 8350 stabil i 5.1ghz.

Av CitroFrukten

Hur fixar ljud fungerar inte i Windows 8.1

Först av allt, i Windows Media Player, konfigurera inställning av surroundljud. Du kan göra det genom att öppna Windows Media Center (WMC) → Allmänt → Konfigurera Windows Media Center → Skapa dina högtalare och sedan gå vidare till nästa sida genom att klicka på nästa. Markera nu "Mini-plugg (analog)" rutan och välj sedan 5.1 eller 7.1-högtalare. Klicka nu på nästa och tryck sedan knappen Test för att veta om ljudet kommer eller inte. Klicka sedan på nästa och sedan avsluta.
Steg 1:

Gå till Kontrollpanelen → högtalare.
Steg 2:

Välj sedan din högtalare som under fliken uppspelningsenheter och öppna egenskaperna.
Steg 3:

Nu gå till "Enhancement Tab" och markera rutan "Speaker Fill".
Steg 4:

Slutligen klickar du på OK för att aktivera funktionen.

Hittade detta på google,

Sound not working in Windows 8.1. The surround sound channels 5.1 and 7.1 outputs are not working perfectly in Windows 8.1. In windows 8.1 Pro, when we try to play any audio through the surround sound channels then the 5.1 and 7.1 outputs are not working perfectly. If we try to solve the problem by installing the latest Realtek Audio Driver then all is in vain. Other channels work perfectly in windows media. There is only problem with the 5.1 and 7.1 outputs. So, to solve this sound problem occurring in windows 8.1 Pro, follow the simple steps.

How To Fix Sound Not Working In Windows 8.1

First of all, in windows media player, configure surround sound setting. You can do so by opening Windows Media Center (WMC) → General → Windows Media Center Setup → Set up Your Speakers and then move to the next page by clicking on next. Now mark “Mini-plug (analog)” box and then select 5.1 or 7.1 speakers. Now click on next and then press Test button to know whether sound is coming or not. Then click next and then finish.
Step 1:

Go to Control Panel → Speakers.
Step 2:

Then select your speakers set under the playback devices tab and open the properties.
Step 3:

Now move to the “Enhancement Tab” and mark the “Speaker Fill” box.
Step 4:

Finally, click on OK to enable the feature.

Dold text
Av CitroFrukten

Har för mig mitt windforce 3 290x idlade runt 80C med på UBER mode med 2 skärmar.
I normal mode var tempen mycket lägre,

Har för mig att Uber mode har en target temp på 85c eller det var så på mitt i vilket fall och fläktarna startade inte ens förens över 85, Om jag inte sänkte Target temp till lägre, Men då var det högt ljud istället ifrån fläktarna,

Slutade med att jag köpte Referens kort och slängde på vatten block. och nu har jag 35-40c idle beroende på hur varmt det är i rummet.

Av CitroFrukten
Skrivet av CyriusG:

Jag har nu under en längre tid försökt klura ut vad som händer med min dator men har nu gett upp och gått hit.

I alla spel, spelar ingen roll på dess ålder eller hur bra grafiken är, så går det bra att spela i cirka 30min men sedan så brukar två saker hända. Antingen så fryser sig datorn och jag är tvungen att starta om den eller så blir det en blåskärm. Alla spel jag har spelat följer exakt samma mönser men det kan skilja ett par minuter innan detta sker. Min första tanke var grafikkortet då meddelandet vid blåskärmen nämnde någonting om grafikkortsdrivrutiner. Så jag kontakte Inet, lämnade in det, de utförde en undersökning på kortet och jag fick ett helt nytt grafikkort. Underbart, tänkte jag, problemet är löst. Det var det tyvärr inte. Samma mönster uppstådde fortfarande oberoende på vilken titel jag spelade. Jag har även testat ett äldre grafikkort jag har liggandes men det har samma problem. Jag har även testat med ett annat nätagg utan resultat.

Detta är inte heller begränsat till Windows. Jag körde Arch Linux på min dator i ett kort tag i hopp om att detta skulle lösa problemet, men nej. Jag har även testat både med Windows 7 och 8.1.

Nu har jag börjat misstänka att det är moderkortet, minnet eller processorn som orsakar problemen men eftersom jag inte har något liggandes över som är någorlunda kraftfullt och inte är ett server moderkort så kan jag inte testa min teori. Minnet har jag testat med memtest och ska enligt programmet vara okej. Men det skulle dock vara lite surt att köpa nytt moderkort och processor för att sedan upptäcka att problemet kvarstår så jag skulle vilja höra andras teorier först innan jag slänger ut ett par tusen kroner på nya komponenter.

Haft liknande problem med minnen när dom kördes på XMP profilen, Dock var inte minnerna stabila i det och var tvungen att höja ifrån 1.65 till 1.67 sedan har jag inte haft ett enda problem.

Av CitroFrukten
Skrivet av giplet:

Började det när han satte i minnena och memtest visar fel så är det nog minnena som är kass. Du skriver att han kör dem på XMP profil. I så fall snurrar de nya minnena förmodligen bara i 1866 eftersom man brukar behöva ställa allt över det manuellt. Och om han nu har ställt dem på 2400 manuellt så ska ni börja med att kolla alla timings så att han verkligen ställt minnena så som de ska köras i 2400MHz. Annars blir det ju så klart fel.

Har liknande prylar och xmp sätter mina minnen över 1866 med rätt Tim och volt .
Men jag ber personen i fråga att sätta in det manuellt och höja volten en gnutta och köra memtest igen

Av CitroFrukten

Vissa spel vill installera vissa saker på enheten, vilket kan medföra problem om du bara har 12gb.

Av CitroFrukten

Team Group Xtreem White DDR3 PC19200 16gb är bra, Tror du får plats med 2x8gb på plats 2 och 4 med CM 212. Annars är minnerna 54mm höga minus kontakt ytan som försvinner i ram socket om du vill mäta.

Av CitroFrukten

Äsh, Kör 2x290X med 4770k OC, på DPP10 Plat -850w utan några större problem Kör vatten på alla komponenter utan nätagget och min dator är rätt så tyst,

Av CitroFrukten
Skrivet av Redblaze:

Lyckas inte hitta EEE, hur stänger jag av det?

Bör finnas under Egenskaper på nätverkskortet, i Enhetshanteraren.
Device manager - Network adapters - Properties - Power Management. är det för mig har inte på svenska så vet inte riktigt hur det heter då. kolla även Link speed och Advanced.

Och har för mig man behöver Flash/java för Speed test/Bredbandskollen.

Av CitroFrukten
Skrivet av Redblaze:

Bredbandskollen gamla: 96 download och 96 upload
Bredbandskollen nya: 20 download och 0.5 upload... Allt gjordes med samma kabel.

Drivrutiner ? http://www.asus.com/Motherboards/Z97A/HelpDesk_Download/
Mjukvara ? Flash, Java, ?
Webläsare ? testa en annan. Kör du Webläsaren som en App eller Desktop application ?
Energispar lägen på moderkortet. Då jag såg att moderkortet har 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) appliance