Inlägg

Inlägg som CitroFrukten har skrivit i forumet
Av CitroFrukten
Skrivet av AMD-FX:

Är det bara jag som inte ser nån skillnad på bildhalvorna?

testa kolla på högre kvalitet på videon

Av CitroFrukten
Skrivet av Alligatorn:

Med den låda tycker jag ett gas 600.1 skulle sitta fint. Men som frukten säger du kanske inte vill ha så rejält dunk utan bara få bas till musiken så visst kör på paketet men jag tycker det är onödigt att köpa så fin låda med klent steg.

Vill tillägga, Att det räcker för de flesta människorna när man ska lyssna på normalt ljud, då är det steget ett bra alternativ om man vill spara lite pengar,

Men vill man Vibbrera bilen och impa på vänner så är steget för klent, Men det kommer fortfarande spela bra,
Och ska man köra stora steg och stora basar, Så bör man satsa några kronor där fram i bilen med.

Av CitroFrukten
Skrivet av Daxx_1:

Har en polare med kicker, och tycker dom spelar riktigt bra, men kan man gå ner på W i steget lite? Typ lägga sig runt 500wrms och få lite extra tryck i dom? Är det 500wrms i två ohm jag ska kolla efter?

Kör på din nuvarande om det är den budgeten du vill vara i.
Stegen är en bra grund om du vill utöka så snåla inte på det. Själv köpte jag 2 Rockford Fosgate T15001bdCP och har ladrig behövt byta steg, och haft många olika lådor. Dock har jag bara ett steg idag då det räcker och blir över.

Av CitroFrukten
Skrivet av Daxx_1:

Känns som att 300wrms är lite? Men det kanske är tillräckligt?

Vad hade du tänkt för andra basar?

Om du verkligen måste ha nytt, Skulle jag kört på något annat, Men då börjar det svida i plånboken.
Begagnat är ett bra alternativ till basar, Då rejäla basar är svåra att spela sönder då de flesta människor har aldrig tillräckligt starka steg och rätt mängd ströml till driva det fullt ut endå

Och vill du bara spela högt, Så fungerar GAS pro GPP1244eller GPX1244 utmärkt för det, Dom spelar högt och inte mycket mer.

Av CitroFrukten
Skrivet av Alligatorn:

Inte mycket kräm i det steget..

Det räcker för de flesta, Allt beror på vad man vill spela, så högt att man inte hör musiken eller bara lite extra Punch till det nuvarande ljudet.

Har kört med 6st 12"or och 8 st 6.5" högtalare i min bil, Med sjukt mycket annat, Och idag kör jag bara med 4st 6.5" och 1 8" tum som spelar skiten ur de flesta 12"orna om jag vill, Dock kör det endast som utfylllnad just nu, Spelar hällre bra än spränga rutor som jag gjort förr.

Av CitroFrukten

http://www.brl.se/sv/artiklar/kicker-2x12_-och-cx3001-monoblo... Billigare alternativ, samt pkt pris räcker för de flesta personerna,

I ditt nuvarande paket hade jag bytt bort basarna till något annat, fast det är bara min smak sak,

Och ska man in på riktigt ljud så är vi i helt fel prisklass.

Av CitroFrukten
Skrivet av XFTality:

Skulle själv skaffa en HDD och symlänka dina mest använda maps från HDD till din nuvarande SSD med detta verktyg: http://schinagl.priv.at/nt/hardlinkshellext/linkshellextensio...

Det som händer är att du flyttar en fil (eller mapp) till ett annat ställe, men med verktyget kan du skapa en s.k. symbolisk länk som funkar ungefär likadant som vilken genväg som helst du har på skrivbordet. Skillnaden mellan symlink och vanlig genväg är dock att andra program kan använda dessa. (Program har ingen aning vad genväg.shortcut är för något, men en symbolic link är en "riktig" genväg och inte en fil!)

T.ex har du en mapp med namnet gametextures.Du flyttar denna från din hårddisk (D:/Games/Crysis) till din SSD (C:/). Visst, du har nu flyttat mappen men nu kan inte spelet hitta mappen. Skapa därför en symbolisk länk genom att installera programmet som jag länkade, högerklicka på mappen du nyss flyttat (Som nu ligger i rooten för C: ), välj "Pick link source". Navigera nu till vart mappen var i början, alltså D:/Games/Crysis. Högerklicka vart som helst inom Windows Explorer-fönstret och välj "Drop as Symbolic Link". Klart - Nu vet programmet vart filerna ligger

Hur får du så höga hastigheter på din M3Pro? Har precis samma disk men får bara dessa hastigheter:
http://puu.sh/cgYIz/0387488f6e.png

Senaste Firmware till min M3pro, Samt ser din SSD rätt full ut.

Av CitroFrukten
Av CitroFrukten

Går snart ut i tid. Skickade dom till andra personer i invite listan men dom har inte tagit dom ännu, Så ger ut dom här nu.
Sprid kärleken vidare.

https://account.oneplus.net/invite/claim/5DEM-INR8-AL4C-I57S
https://account.oneplus.net/invite/claim/G1XA-SZDQ-ZRDY-VD2M
https://account.oneplus.net/invite/claim/KBK8-UMRZ-PND3-MGZC

Alla är tagna, Synd att folk inte skrev att dom tog en, Eller ja en person skrev

Av CitroFrukten
Skrivet av quattro-2.6:

Äldre bilar är nästan viktigare med olje koll/byte.

Hade en Volvo 745 -89 som hade gått 64000mil, oljebyte varje gång vid vinter/sommarhjul skifte, billigt biltema olja.
Motorn var som ny, resten av bilen var skit.
Lite lustigt och extremt ovanligt är att motorn hamnade i en annan 740 som gått 24000mil men motorn skurit på, på tal om oljebyte..
Tantkörd bil, endast sommar, men service var obefintlig.
Helförsäkring på en 88? Jisses.

Skickades från m.sweclockers.com

Vet inte om jag håller med, Har en volvo 850 ifrån 94 53k mil, Har inte bytt olja på den på 9 år, Samt skippat alla servicar och kamrems byten, kört 16tusen mil såhär, (samt vet jag inte när förra ägaren bytte olja eller kamrem.)

Däremot byter jag olja/filter i min sportbil 2 gånger om året, Och ändå kört sönder ventiler och vevlager på 2 olika tillfällen + turbobyte som måste göras nu.

Av CitroFrukten

Telia har haft problem med deras system det senaste året,

Av CitroFrukten
Skrivet av Vikingbjörn:

varför är steam så jävla segt, eller är det bara jag som upplever det? med tanke på hur stora dom är nu borde dom kunna fixa till det!

DNS problem med telia för servrar som är utanför sveriges gräns. dom vet redan om det, Dock vet jag inte om du har telia eller din isp använder telias nät.

Av CitroFrukten

Gick igenom invite listan, sjukt många jag tänkte skicka till har 1 post och ingen aktivitet sedan dess, hittade 2 lyckliga personer som fick varsin invite, som var aktiva senast idag och hade över 100 post.

Den sista inviten, ger jag till en person som uppfyller samma krav, skriv ett pm, Större chans att du blir vald om du skriver en rolig berättelse.

Av CitroFrukten

Min IP5s relativt lätt moddad IOS, får ut runt 4 dagar på den innan laddning.

sitter jag med spotify 9 timmar om dagen på jobbet så blir det bara 2 dagar användning.
Då styrs, BT, Wifi, LTE/3G,GPS och flygplansläge i automatik samt appar och annat stängs ner helt vid längre inaktivitet (5min)

Dold text
Av CitroFrukten

Är Tveksam till om H55 är bättre än Silver arrow. Tveksamt om den är tystare med. Tror du får bättre temps och tystare om du bara byter fläktarna på din Silver Arrow.

Av CitroFrukten

Tror inte det är en Dual link Dvi-D kabel du har, Polaren köpte en kabel som såg ut som Dual link DVI , Men var i själva verket en fejk kabel och endast Singel link, Och då blev det aldrig 144hz stabilt utan svart och buggigt.

Men om du fick kabeln med skärmen ny ifrån "återförsäljare" så ska det fungera.

Och HDMI stödjer inte 144hz, Bara Display port och Dual Link DVI

OffTopic.
Tänkte ändra ifrån 1600x900 upplösning till 1080p, Måste jag installera om datorn då? för vill att allt ska vara Native 1080p

Av CitroFrukten
Skrivet av netbuddy:

Det är tydligen extremt många som har problem med de nya R9 korten, AMD har spttat ut undermåliga kort för att kunna tillgodose efterfrågan. Skulle sätta en slant på att även ditt kort är kass. Om inte ovanstående tips hjälper, gör RMA.

Haft 2 st 290x, båda 2 har haft problem med HDMI ljudet = Bsod även att jag inte använder hdmi ljudet., samt Firefox+AMD med hardware accelerator har gjort att min dator Bsodar vid youtube osv(har inte testat Chrome eller någon annan webläsare), Får själv inaktiver skiten för att få det att fungera utan problem, Vet inte vad AMD har lyckats med men något är fel.

Av CitroFrukten

Avinstallera drivrutinerna, Och installera igen, Men denna gång bocka ur HDMI Audio, Samt inaktiver HDMI Audio i ljudegenskaper.
Och stäng av Hardware accelerator i webläsaren,
om inte detta hjälper skicka in kortet, då är det något fel på det.

Av CitroFrukten
Skrivet av Sir Hitman:

Eller så skulle man kunna följa listan?

För beng för förstå sådant just nu :S

Av CitroFrukten
Skrivet av iller:

gärna en

Skrivet av simonlol:

Jag tar gärna en också! Tack på förhand.

Skrivet av Sweex:

jag tar gärna en!

Varsågoda, Då var mina 3 invites borta. Får snart nya hoppas jag då jag fått 7 än så länge.
Grattis iller till ditt köp hoppas du blir nöjd tog mig 3 dagar innan jag fick hem min med express

Ger dom som citerar pga, Vet ej vilka som har fått och inte fått.

Dold text