Inlägg

Inlägg som SilenceLotto har skrivit i forumet
Av SilenceLotto

Hade varit trevligt med en Sverige release

Skickades från m.sweclockers.com

Av SilenceLotto

Beställde en Wii U av Toys R Us.Men har inte fått något bekräftelsemejl ännu. Någon annan som beställde en, har ni fått bekräftelsemejl? Pengarna är reserverade på kontot.

Av SilenceLotto

Jag har hittat ett nytt litet problem med datorn, när man klickar på batteriikonen så står det där batteritiden ska stå, Beräknar...
Och det kommer aldrig upp någon tid hur lång batteritid man har kvar. Någon som har hittat en lösning på det?

God Jul

Av SilenceLotto

Jag har inte ändrat några inställningar för pekplattan ännu. Och efter ett tags användning blir man mer och mer van med att man behöver klicka långt till höger för att högerklicka. Känns som att det är en sak som förhoppningsvis snart sitter naturligt.

Av SilenceLotto

@jaqob Jag visste inte att man kunde göra egna inställningar till pekplattan, så det har jag inte testat. Lite ovant med storleken och att man behöver klicka långt till höger för att högerklicka är ett problem som jag har märkt. Inga problem med xoom och scrollning förutom att det ibland tagit 1 minut efter att man väckt datorn från viloläge innan det fungerar att scrolla med pekplattan.

Kan även tipsa om att använda datorn tillsammans med en Dell Active Pen. Går underbart enkelt att ta anteckningar i onenote med den kombinationen.

Av SilenceLotto
Skrivet av jaqob:

Hur uppfattar du skärmen? Får du någon gång känslan av att du borde valt QHD? Har lite svårt att bestämma mig, även om det nog slutar med att jag prioriterar batteritid och väljer FHD.

Hittills upplever jag skärmen som mycket bra. Men jag kommer från en Fujitsu LifeBook som hade en väldigt tråkig skärm. Har ingen ånger av att jag inte valde den högre upplösningen. Jag har ej redigerat bilder ännu, men kollat lite film, surfat och spelat lite AoE2HD och till det så har skärmen varit mycket trevlig.

Av SilenceLotto

Jag sitter på en HP Spectre X360 just nu. Bara haft den sedan i tisdags. Men hittills är jag nöjd Jag har versionen med i5-5200U, FHD, 8GB ram, 256GB SSD. Snabb, trevligt tangentbord. Jag väntar just nu ivirgt på en Dell Active Stylus 750-AAHC. Jag är spänd på att se hur pennan fungerar tillsammans med datorn och Onenote.

Av SilenceLotto

http://www.billigteknik.se/40784-thickbox/hp-spectre-x360-13-403...

HP Spectre x360
http://www.billigteknik.se/dator-med-hog-prestanda/14510-hp-s...
Kostade 9495 i Torsdags
BF Pris 8945 finns fortfarande för samma pris.

Var nära att beställa datorn i Onsdags, men så bestämde jag mig att vänta för att se om det kom någon dator till riktigt bra pris under BF, och det var ju tur att jag gjorde det. Sparade 1000kr så jag känner mig nöjd med årets BF

Av SilenceLotto
Av SilenceLotto

Fästet till skärmen på min bärbara börjar bli dåligt, så XPS 15 får gärna hitta ut till affärerna snarast

Av SilenceLotto

Jag köpte spelet! Dock får jag vänta med tills imorgon innan jag hinner testa det

Av SilenceLotto

Jag kan ju tipsa lite inofficiellt om att Elgiganten har Nokia Lumia 1020 för 2990kr på sin superhelg den här helgen också

Av SilenceLotto
Skrivet av taailyn.:

Använd Photoshop, inget besvärligt direkt. Gör som ovan säger, eller prova det här:

1. Välj "Horizontal/Veritcal Type Mask Tool" beroende på vilket håll du vill ha texten.
2. Klicka någonstans och skriv din text som vanligt.
3. Tryck på bocken (eller CMD + Enter) när du är färdig. Nu ska du ha markeringslinjer för texten.
4. Välj lasso (L) eller marquee (M), högerklicka på markeringen och välj "Stroke...". Sätt stroke width till lämplig bredd, förslagsvis 1 px. Välj en färg och välj att den ska vara i centrum av markeringen.
5. Klick färdigt!

För min del tar det bara någon extra sekund att göra detta utöver att bara skriva texten vanligt.

Jag sökte efter något liknande som trådskaparen och taailyns lösning fungerade jättebra. Gäller bara att ha tillräckligt med utrymme mellan bokstäverna

Av SilenceLotto

Jag har 250gb varianten av Kingston ssd:en. Jag är jättenöjd

Av SilenceLotto

Blev ett Z87 moderkort på Inet! Tack för det tipset Har en dator som behöver en uppgradering så då passar en billig z87 moderkort perfekt. Nu ska jag bara hitta en billig processor på sweclockers marknad.

Av SilenceLotto

Postar något här som enligt mig är ett halvt fynd. Elgiganten kommer sälja Samsung NX1100 för 2790kr under mellandagsrean. (Ordinarie 3990) Men det som gör det hela lite bättre är att Adobe Lightroom medföljer. Det är ett mycket kompetent program för att hålla reda på sina bilder, samt göra en heldel redigeringar. (Jag har nästan gått över enbart till Lightroom pga det snabba arbetsflödet) Adobe Lightroom kostar ungefär 800kr löst i vanliga fall.

Tyvärr hittar jag inga recensioner av NX1100 men här är en av föregångaren NX1000 http://www.techradar.com/reviews/cameras-and-camcorders/camer...

Av SilenceLotto

Då tror jag att jag undviker att uppdatera. Den fungerar bra för mig just nu och klassikern "if it aint broke dont fix it" finns ju av en anledning

Av SilenceLotto
Skrivet av deviantart:

Får man fråga vilken SSD du valde att montera in?

Jag hade en samsung 830 256gb liggande som jag tog.

Av SilenceLotto

Jag skulle vara intresserad. Alltid haft lust att testa Mac, men det har aldrig blivit av. Nu om jag har hårdvara som klarar det, så testar jag gärna.

Av SilenceLotto

Jag köpte också en på cdon. Tycker att den blev väldigt trevlig när man slängde i en ssd. Dock hade jag bara torx 7 hemma så fick springa iväg till biltema och köpa torx 6. Men med rätt verktyg gick det jätteenkelt att byta ut hårddisken.