Inlägg

Inlägg som pika har skrivit i forumet
Av pika
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zagrow
....

Spelet är enligt mig trasigt och fortfarande i beta-stadiet då inget har hänt sedan betan. Alla dessa irritationsmoment (fungerande server-browser, hitboxarna, möjligheten att chatta när man är död, bara för att ta några exempel) borde varit en (fungerande) självklarhet när spelet släpptes. Samma problem förekom i alla DICE tidigare spel och det är för mig en gåta hur de inte kan lär sig av sina misstag. Nåja, ska inte sitta här och sura på forumet över ett spel, det bidrar ju inte direkt till att spelet blir bättre.

Av pika

Har samma problem med mitt 4870x2. Strutar i vilket om jag ska vara ärlig då spelet ändå var en besvikelse.

Av pika

Känns som att det är dags för lite humor nu, för att bryta denna sandkastnings-trend.

http://www.begeek.fr/wp-content/uploads/2010/02/691404701.jpg

Av pika
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lasse Laserman
Jag tycker folks paranoia är befogad. Det är väl kanske inte en slump att när man läser Google baklänges så blir det... Adolf Hitler.

Hahaha

Av pika

Nod32 eller Avast! kan jag rekommendera.

Av pika
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ase
Ett av de sämsta spel jag testat på några år ,synd gillade 2an.(typisk konsollportning stelt långamt & förenklat för att passa konsoller ) & det blir inte särskilt mycket snyggare i dx11 heller så ni vet. (om ni minns så gnälldes det en massa om dx10 att det var liten skillnad mot dx9 är mindre skillnad mellan dx10-11

+1

Såg fram emot detta spel men så testade jag demot. Pinsamt dåligt.

Av pika

kan inte bestämma mig för vilken skärma jag ska välja

Ja som rubriken lyder kan jag inte riktigt bestämma mig för vilken skärma jag ska välja. Känns som att ju mer jag läser om diverse skärmar desto mer osäker blir jag. Hade tänkt att spendera mellan 1500-2000 riksdaler, vill ha det bästa för pengarna.

Är intresserad av dessa två nedan, men kom gärna med andra förslag om det finns bättre alternativ.

http://www.inet.se/artikel/2203071/benq-tft-21-5-g2222hdl-led

http://www.inet.se/artikel/2203072/benq-tft-24-g2420hdb

//H

Av pika
Av pika

Det är väldigt smidigt med Steam och liknande program, men jag personligen vill ha mina spel på skiva. Bortsett från att man behöver röra på arslet, är det både billigare och det går snabbare att installera från skiva än att behöva ladda ned det från Steams, oftast överbelastade, servrar. Kan inte riktigt koppla hur man kan betala 600+kr för exempelvis Modern Warfare 2 på Steam, när man kan få det för 350kr i butik, med skiva och allt.

Av pika

pröva att uppdatera punkbuster manuellt.

http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1

Av pika
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MooDHooDs
thermal pad?
Man kan också använda vanlig kylpasta

Jag har prövat med vanlig kylpasta vilket resulterade att datorn stängs av efter en kort stund, troligtvis för att processorn inte får bra kontakt med heatsinken?

Har kollar lite på thermal pads / gap pads, men det verkar vara en helt annan sak. Ska beställa en sådan och se om det hjälper.

Av pika
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jayzon
ok, väldigt konstigt, känner du av att det är väldigt varmt?

Oooja, man kan steka ägg på den.

Av pika

Datorn är en äldre Packard Bell. Fläkten fungerar utmärkt, inga oljud från kullagren, däremot snurrar den på maxvarv hela tiden.

Som sagt, tar man bort denna platta så stängs datorn av inom 10-20sec efter att man har satt på den. Plattan var iofs indränkt i nån slags intorkad kylpasta. Jag har provat att göra rent allt och applicera ny kylpasta men det hjälpte inte direkt, datorn stängs istället av inom 10min.

Av pika

Vad kallas en sådan?

Hej.

Försöker fixa en laptop med värmeproblem. Mellan cpu och själva kylaren finns en slags liten platta (i aluminium tror jag). Denna måste tydligen vara där för att cpu och botten på kylaren ska få bra kontakt med varandra. Tar jag bort den överhettas datorn direkt.

Tänkte köpa en ny "platta" men hittar inte var de finns att köpa. Verkar vara ganska ovanligt vad jag har förstått. Vad heter en sån platta egentligen?

Detta är förövrigt botten på kyldelen, ganska ojämn av någon anledning. Jag förmodar att det är därför man har lagt dit plattan?
Bild 1
Bild 2

Av pika

Tack.

Av pika

Fungerar rabattkoden "sweclockers161944" fortfarande?

Får detta felmedeland:
Angiven kod för personalrabatt används inte. Kontrollera att ni har skrivit rätt kod. Kvarstår problemet skall Ni kontakta den utgivande organisationen (Normalt Er arbetsgivare) för en korrekt/ny kod.

Av pika

Jag har en Xai och är ganska nöjd med den. Men ibland beter den sig underligt och det känns som om den byter dpi. Nej, jag råkar inte komma åt några knappar utan det är mer som om lasersensorn missar att registrera underlaget och muspekaren blir jätteseg samt att den rör sig åt helt fel håll. Har uppdaterat firmware men samma problem återstår. Har läst runt i diverse forum och tydligen är jag inte ensam med detta problem. Musen används förövrigt med den mjuka musmattan Zowie SpawN.

Någon mer som känner igen detta?

Av pika

lånar tråden lite så jag slipper skapa en ny.

jag har dessa alternativ att välja mellan.

1st 4890
1st 4870x2
2st 5750 i cf

vilket är att föredra? förklara gärna varför.

Av pika

Nintendo 8-bit
Gameboy
Gameboy Color
Playstation 2
Gameboy Advance
Xbox
Xbox 360

Sen också:
Pappas Pong från typ 70-talet
Commandore 64

Av pika
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fixz92
kommer inte funka "error while reading data - your stats has been reset"
snälla har ju sj provat.

Det fungerar. Mpdata-filen är låst till cd-key. Så länge han har samma cd-key och mpdata-fil som innan han formaterade så kommer det att fungera.