Inlägg

Inlägg som Peter4C har skrivit i forumet
Av Peter4C

Prata mindre

Skrivet av solifer68:

Kollade tillbaka till 2018 i australien och det var martin brundle och en till jag inte kände igen som var kommentator, man kan även välja mellan 4 olika språk eller utan kommentatorer helt.

Varför skall kommentatorerna förstöra tävlingen, dom pratar non-stop hela tiden nu senast i Moto2 kvalet på Viasat? Måste dom prata med deras kompis, får dom vänta till efter tävlingen, släppa fram motorljudet man ser jo vad som händer!

Av Peter4C

Truckkörning i verkligheten i USA, Big Rig Travels på YouTube körer i USA, ingen musik och alltid i realistisk hastighet, mycket duktig trucker, man kan få många bra tips och det är en njutning att åka med Live eller bara titta på en video, han har egen hemsida och har filmat sitt jobb i 10 år.

Av Peter4C
Skrivet av panpo98:

Har Samsung plattan alltid haft det problemet?

Ja från första början, och det är inloggningen på plattan.

Av Peter4C

Tack för svaret.
När det gäller inloggning jag var tvingat att tasta alla tecken i snabb följd, annars fick man börja från början.
När jag använder en iPhone är där ingen problem.

Av Peter4C

Fråga om surfpalatta

Hej Har en fråga när det gäller surfplatta tex. iPad, tittar ofta på evenemang från motorsporten 24 timmars lopp mm. förr eller senare tar strömmen slut i batteriet, är det lämpligt då att ansluta vanlig ström och surfa vidare?
Har använd en Samsung surfplatta, men varje gång man skall logga in måsta man vara liga snabb som en Cobra, hoppas inte det är liga besvärligt att logga in på en iPad?

Av Peter4C

Att rekommendera

Kan verkligen rekommendera Webhallen har handlad där genom många år aldrig några problem!