Inlägg

Inlägg som andyboy88 har skrivit i forumet
Av andyboy88

Bra test men, skulle gärna se ljudnivån vid överklockningen. Ni kanske körde 100% fläkt hastighet...

Av andyboy88

Man förväntande sig minst en ett kort med trä skruvar i alla fall...

Av andyboy88
Skrivet av Daquis:

Nu står det att det kostar 4100:- på komplett..? vad i

ex moms...

Av andyboy88
Skrivet av zhrooms:

Förvånar mig ändå att mina 2st GTX580 9.000kr för 1 år sedan överklockade presterar lika bra som 2st 7970 i Stock för 10.000kr idag

Det är helt klart mycket värdare att köpa 2st GTX580 beg idag än 2st nya 7970, då GTX580 inte ens behöver överklockas för att få max fps i alla spel, dvs 2st överklockade 7970 är totalt pointless, kostar bara mer, inte framtidssäkrare teknik för den allmänna konsumenten

Jämförde du just nu begagnade grafikkort med nya när det kommer till priset samt oklockat med klockat och inte framtid säker med mera/nyare teknik....? utveckla gärna mera.

"max" fps i alla upplösningar med max inställningar?
http://www.sweclockers.com/recension/14844-amd-radeon-hd-7970...

Av andyboy88
Av andyboy88

Retail korten kommer högst sannolikt att vara mycket tystare och svalare en test korten!

Beyond3D:http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1608025&postcount=19...

test med annan kylpasta: http://www.diit.cz/clanek/amd-radeon-hd-7970-28nm-budoucnost-...

8 dbA skillnad vid OC med ny kylpasta....!?

sweclockers: "Det bör dock nämnas att det ser ut att finnas utrymme för förbättringar. När grafikkortet plockades isär för fotografering och sedan monterades ihop igen noterades stora skillnader. Temperaturen under full belastning sjönk från 76 till 66 grader, vilket troligtvis beror på ny och möjligtvis bättre applicerad kylpasta än det ursprungliga."

Av andyboy88

Naken bild på 7000. Enligt många sidor så sägs det 1,5 GB så det kanske är 7950?

http://assets.vr-zone.net/14193/msi-7970.jpg

http://vr-zone.com/articles/more-amd-tahiti--hd-7900-pictures...

Av andyboy88

Välkomna till Sweclockers.

Av andyboy88
Skrivet av Flopper:

orsaken är att campers dvs snipers som inte kan spela för laget då dör.
mortars en enkel och effektiv åtgärd att spela spelet som det är designat.

Jag kör Assault och Morters raipar också M-com så ingen kan arma/defusa. Pga oändlig ammo så behöver personen aldrig vänta på rätt tillfälle utan det är bara att spamma på. Det är inte mortern i sig själv jag klagar på utan att den har oändligt med ammo och det utnyttjas för mycket. Sikt systemet skulle också behöva ändras lite. När man rör siktet så blir korset större och när man väl siktar på personen så ökar träffsäkerheten. Detta skulle vara bra mot campers och inte de som rör på sig.

Av andyboy88
Skrivet av Hoster:

Problemet med granatkastare vore lätt löst om de bara gjorde om så att du har ett begränsat antal granater och att du därefter får vänta tills du har dött och respawn:at innan du kan få fler granater. Som det verkar som nu så kan 2-3 spelare sitta i ett hörn på diverse kartor och regna granater över allt och alla utan stop.

Precis, jag ligger på en kulle och det börja regna mortes. Jag kutar bort från området men, det fortsätter att komma skott så man flyttar sig igen och igen...

Hur kunde Dice släppt spelet med den klara bristen. Morters måste inte ens funnits under Beta och man utvecklade den den på två veckor. Varför inte bara vänta och sedan släppa den med B2K.

Av andyboy88

Klaga och komma med konstruktiv kritik är två helt olika saker. Största problemet är att kartorna är gjorda för 24-32 personer. kartan blir kanske 10% större men, antalet spelare blir dubbla. Detta orsakar ofta ett totalt kaos på många banor och man hinner inte ens spawna innan man blir skjuten i ryggen... Dessutom så är många banor gjorda för Rush och sedan anpassade för Conquest (Metro) och rent generellt så är BF3 gjort för Rusch och inte Conquest.

Unlocks ser jag som gott och ont. På fordon har de gått fel. Vissa av unlocksen skulle varit standard för alla (flares etc) men, på infantry så är det mera okej då man har en sportslig chans i alla fal.

Mortes ska ha ca 10 skott och sedan måste han få ammo av en teammate. Det är inte själva mortern som stör mig utan just att jäveln kan sitta hela ronden och bara mata på en utan att se en och egentligen behöva göra något.l

Sen har vi ljus/kontrast (ögon förstöraren), Comma Rose, Squad system, Unlocks OP?, ca 1min mellan ronderna... etc

Tycker BF3 är ett bra spel men, det skulle kunna vara ännu bättre och det som säger nog mest det var att community fick skrika för att få Comma Rose...

Av andyboy88

Om det inte är fixat när man kommer hem efter jobbet imorgon så blir man fan deprimerad...

Av andyboy88

- Väntat några år... (check)
- Bytt moderkort, CPU, RAM (check)
- Förbokat BF3 (check)
- Fixat Origin konto innan (check)

=

Döds hjulet från EA...

Av andyboy88
Skrivet av Zcenicx:

Origin fungerar precis som Steam, och precis som med BF2. Ja, du kan spela "offline" (efter att Origin startats och verifierat att spelet är äkta), men det kan du även med Steam. Det används i första hand som DRM-skydd. Försöker du spela offline krävs... en annan .exe-fil än den EA skickar med.

Du måste fortfarande registrera och verifiera produktnyckeln på ditt online Origin-konto för att kunna starta spelet.

Nja, installerade BF2 och det krävs kod och en CD skiva = singelplayer och online konto/bredband = multiplayer. Letat men, inte hittat vart det står om de exakta detaljer för Origin och verifiering/konto regler. Eftersom du vet så väl du länka källan?

Av andyboy88
Skrivet av Zcenicx:

Så du vägrar av principskäl spel som använder Steam men accepterar utan bekymmer spel som kräver Origin? Wow... bara wow. Vilka starka principer.

Nej, du kan inte installera och köra BF3 utan ett Origin-konto och konstant internetuppkoppling. What's the f*ing difference? EA vs Valve?

Så man kan inte köra BF3 singelplayer utan bredband/onlline konto? källa? Trodde det skulle vara som BF2. Ett online konto där det krävs uppkopling och ett offline konto.

Av andyboy88
Skrivet av jonthan:

Så du har försökt?

Inte i just detta fallet men, köper hellre ett nytt spel än att ge mig in skiten igen... men, som sagt kommer strax bara lira BF3 så det gammalt vatten under bron.

Av andyboy88
Skrivet av Whatever..:

Om du har CD-nyckeln så är det enkelt. Du behöver inte ens ta kontakt med supporten. Öppna Steam, tryck på "Hämta förlorat konto" sen tar du "Jag känner inte till mitt kontonamn" och sen tar du "Jag kommer ihåg min produktkod" och skriver in den där. Fixat och klart.

---

Det är tvärtom för mig, blir nästan lite ledsen när spelet inte finns på Steam. Gillar verkligen att ha allting samlat.

Var där gröta för ett tag sedan men, kommer inte ihåg att man kunde skriva in "produkt koden"... kanske var för ofokuserad. Avinstallerad Steam efter en vecka, så det är inte ens värt att pröva igen för min del. Kommer bara köra BF3 ett tag framåt.

Av andyboy88
Skrivet av jonthan:

Men om du har cd koden så kan du kontakta steams support och visa dom koden du reggade för left4dead på steam, den vägen ska gå att öppna upp sitt konto igen,du kan ju pröva:)

Min erfarenhet med support är den samma som att försöka konvertera påven till Islam... massa prat med inget resultat.

Av andyboy88
Skrivet av jonthan:

Har du glömt din mail med?
Du kan väll återställa ditt steam konto

Självklart så har man skapat ett tillfälligt MSN konto för Left4dead... så man kan inte återställa sitt konto. Satt hela dagen försökte komma på ens mail adress och man blev inte mindre och mindre frustrerad av att CD skivan sitter i datorn och är reda att installera spelet. Det är ens eget fel men, man ska inte behöva ha online konton när man ska köra offline. Jag vet att de vill motverka kopiering men, de drabbar även de som köper spelen lagligt (mig).

Tillslut kommer jag sitta med fem Left4dead skivor och ändå inte kunna spela...

Av andyboy88
Skrivet av Tehlamah:

Så vad är steams fel här ? Var det dom som fick dig att glöma lösenordet eller att l4d (som nu valve/steam producerat använder sig av sin egna platform ?

Ibland undrar jag verkligen hur folk tänker när dom gnäller på problem med steam, i större delen av fallen verkar det vara mer skit bakom spakarna än att just steam är roten till det onda.
Men visst har själv upplevt problem med att servern är överbelastad å dylikt, exakt samma problem jag kan uppleva med mitt isp/gmail osv osv vid olika tillfällen

Det känns mer som en princip sak att man köpt spelet och har alla koder, manualer kvar men, ändå så kan man inte få installera ett spel man köpt för att man glömt sina uppgifter till ett online konto... okej om jag skulle köra online men, jag var bara ute efter att köra lite singelplayer.