Inlägg

Inlägg som vaoen har skrivit i forumet
Av vaoen

Vad ska du med 6 gb RAM till?

Av vaoen

har råkat ut för detta problem 2 gånger har båda gångerna böjt tillbaks den, lycka till med processorn!

Av vaoen

såg ett snes förut på blocket för 700 kr det är inte dyrt, samt att ett nes går på 5-600 är inte dyrt det heller men 64 är väl inte så jävla dyrt? finns väl för 1000? :S

Av vaoen

Eum med så mycket pengar kommer man långt, 1 fråga bara vill du ha nvidia eller ati grafikkort?

Av vaoen

fel på min rz 2233

Hej jag har stått ut med ett ganska jobbigt problem väldigt länge. Det är att min skärm (en rz 2233) vill inte starta. Den går att starta ja men då måste jag dra in och ut stömkabeln och dvi kabeln några gånger. Problemet är att jag kan inte stänga av skärmen via knappen på skärmen och sedan starta den på samma sätt för då istället för att det lyser stark blå blinkar det svagt blå och enda sättet å fixa det är att dra ut och in kablar. snälla hjälp mig jag blir galen på detta. OBS: jag har garanti kvar

Av vaoen

ja allt försvinner

Av vaoen

Pröva ladda ner driver checker eller något liknande program.

Av vaoen

streama pc spel med högsta möjliga kvalité

Hej ni på sweclockers jag har en fråga som jag googlat på i några dagar nu vilket eller vilka program bör jag använda för att streama pc spel i högsta möjliga kvalité min dator bör klara det.

spec:
grafik: radeon 5870
cpu i5 750
ram: 4g 1333mhz
det är väl det viktiga ifall ni behöver ytterligare info så är det bara att säga till

Av vaoen

hjälp med inbyggt ljudkort

hej nu är det så att ljudet funkar inte och på spotify står det att det är något problem med mitt ljud kort men tidagare igår funkade ljudet utmärkt jag har som det heter på engelska roll back driver men det funkar inte samt att jag inte kan se film på någon sida utan att filmen laggar. fö så har jag prövat internet hastigheten och den ligger på 88mbit ner, moderkortet heter GA-P55A-UD2 (V2.0) snälla hjälp

Av vaoen

Jag har ungefär likvärdiga grejer som hajdeff skulle ngn kunna svara?

Av vaoen
Skrivet av multicore:

"Hej, min dator går segt kan någon hjälpa mig?"

knappast...

Om man vill få seriös hjälp med en felsökning så ska man visa att man är seriös själv. Delvis genom att bidra med så mycket information om problemet som möjligt och dels uppge total information om kringutrustningen. Eller är det meningen att vi ska sitta och gissa oss fram till vilket spel som körs och vilka komponenter som används samt drivrutiner etc.

Suck...

spel: modernwarfare 2. problem: underpresterar jämfört med 5850 rigg: 4 gb 1333 mhz ram i5 750 mobo ga-p55m-ud2. OP: win 7 ulti. Allt på högsta i 1600x1050

Av vaoen

"låga" fps

Hallå
Jag har införskaffat mig ett 5870 som jag byte emot mitt gtx 275 men nu får jag istället för stabila 91 fps 80-90 fps vilket är irriterande eftersom min far har ett 5850 som är sämre men har stabila 91 fps vad kan detta bero på?

Av vaoen
Skrivet av fusiob:

5850 eller punga ut lite till för 5870

Är det verkligen värt 1000kr extra?

Av vaoen

Hej igen har skickat in mitt trasiga graffekort och fått 2270 kr i tillgodo på inet.se jag kan lägga upp till 3000 på nytt graffe (kanske lite mer) vilket grafikkort ska jag välja?

Av vaoen

Behöver lite äldre spel

Hej mitt gtx 275 har kört ihop sig så nu sitter jag på ett överklockat 7800gtx så jag skulle vilja ha lite spel jag skulle kunna lira med det grafikkortet helst inte något online/multiplayer spel.

Av vaoen

Köpa nytt grafikkort

Hej, Jag är intresserad iav att köpa ett nytt grafikkort vilket är det mest prisvärda kortet som är bättre en mitt nuvarande 275gtx eller ska jag vänta ett tag med köpet?

Av vaoen

koppla in det i din stationära sen laddar du ner cpuid ochkollar själv

Av vaoen

zynd du får nog pengar elr ett lik presterande 5850

Av vaoen

gtx 275 gäller garantin?

hej nu är det så att mitt grafikkort har gett med sig jag hade spelat bfbc2 ett tag 2-3 tim sen så helt plötsligt hängde det sig och en massa artefakter kom fram. Jag startade om datorn och den välbekanta skärmen där man ser vilka tangenter man ska trycka för att komma in i bios inställningarna iallafall så var det artefakter (blå) över en liten bit av skärmen resten av bilden är helt konstig efter det kommer windows 7 loading screen som är full med gröna prickar vid inloggnings screenen så är allt pixligt när jag försöker logga in kommer bluescreen. Vad ska jag göra? jag har garanti kvar.

Av vaoen

tackar! men nu har jag fixat och trixat och nu har jag oftast 40-50 fps:P