Inlägg

Inlägg som vompen har skrivit i forumet
Av vompen

jag är inte så bra på förkortningar och hur man får fram info inom data och teknik, så jag vet inte riktigt hur jag ska kolla upp FSB och CPU :$

Av vompen

Räcker processor hastigheten?

Hej, vilken hastighet borde en processor ligga på för att klara av ett Gigabyte Radeon HD4350 512MB HDMI ? Min nuvarande processor ligger på 2.6 ghz, räcker det?

Av vompen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fadiie
funkar det om du testar dem på en annan dator?

annars kan det ju helt enkelt gått sönder, då är det väl tyvärr inte mkt att göra utom typ reklamation, om du har kvar kvittot.

ok kan testa med att plugga in i en annan dator

Av vompen

saitek eclipse 3

tja, mitt tangentbord som jag har är ett saitek eclipse 3. dom som har ett sånt vet att det finns en massa olika knappar och några av dom knapparna är dom hyfsat lyxiga touch-knapparna. på mitt tangentbord har dom här touch-knapparna gått sönder på nåt vis. jag var hos en kompis i ungefär 3 dar och innan jag åkte dit så funka knapparna, men nu är dom sönder. annars funkar allting som det ska och tangentbordet lyser och så även touch-knapparna "lyser" men funkar inte. nån som vet vad som har hänt?

PS: har testat att starta om datorn och avinstalerat det och sen startat om igen, men det funkar inte.

Av vompen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Weyzer
Om du har ett grafikkort med två utgångar så funkar det direkt. Windows kommer känna av 2 skärmar, och skrivbordet utökas till den andra.

Med ett program som t.ex UltraMon, kan du ställa in rutor så de sträcks över båda skärmarna. (Det här kanske går utan också, men jag tror inte filmer i fullscreen funkar då)

ok uppskattar det verkligen:)

Av vompen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xitele810
menar du extend mode??

ja det ksk det heter, om det nu innebär att det blir en hel bild över båda skärmarna?

Av vompen

2 skärmar, 1 bild

Tja allihopa:D Jag kollade runt lite på google hur man kopplar ihop 2 skrämar så det blir 1 bild. men dessvärre hittade jag inget som sa nåt om det jag ville ha info om. Så nu vänder jag mig hit och frågar: Är det nån här som vet hur man kopplar ihop 2 skärmar i datorn så att man får 1 bild över båda skärmarna t.ex när man ska kolla på film så sträcker sig filmen över båda skärmarna, nån som vet? Min pappa trodde att man var tvungen att ha nåt speciellt grafikkort för att kunna stödja den tekniken. Nån som vet den rätta lösningen? Tacksamm för svar:)

Av vompen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zcenicx
Det är ett helt OK paket, men självklart är det för 11,6k betydligt kraftigare (~+80-90% i spel) och även tystare, men det kostar ju också nästan 5k mer.

ok men tack allihop för alla tips:)

Av vompen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zcenicx
Står längst upp på bilden. 11 681:-. Vill du ha Plexi får du ändra "Tyst" till "Flashig", för tyst och plexi finns inte i samma chassi, och då behöver du dessutom grejor som SER bra ut inuti, inte bara presterar bra.

Sen kostar plexichassin runt 1400-1600:-.

7k ger dig det här.
http://i168.photobucket.com/albums/u196/zcenicx/misc0296.jpg

är det fortfarande bra då? eller är det mkt sämre än det för 11k?

Av vompen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fabbe604
kan inte bli tystare eller bättre

hur mkt kostar det ungefär? kan ksk nämna också att utseendet spelar roll:P så nåt annat chassi ksk vore bättre, ni vet med plexiglas på sidan;)

Av vompen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fabbe604
vad är din budget ?

oj just det ja:P inte för dyr men vi säger 7k

Av vompen

Tyst gaming-dator

Hej allihopa! jag har tänkt en ganska bra tid nu på att skaffa ett nytt chassi...... men sen slog det mig att: varför inte bygga en egen dator? skulle vara väldigt kul och sådär, men sen är det ju att hitta delarna :/ för som rubriken lyder så vill jag ha en gsk tyst gaming-dator men ändå bra prestandamässigt:S skriv era förslag på delar, hemsidor, affärer och sånt, så kollar jag ifall det är nåt å ha tack på förhand 8D