Inlägg

Inlägg som Anton_Cimex har skrivit i forumet
Av Anton_Cimex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Danne_485
Vad har du kört för mer spel än CS 1.6? (skönt att det funkar bra iaf ) Testa några äldre? Är den skarp och bra i windows? Vad kör du för upplösning i spel?

Mvh
Daniel

Fallout 3, dirt 2 m.m och på ps3an. På Ps3an tycker jag passar som handen i hansken.
Finns det äldre?! nee, det har jag inte.
I GUI är den bra men det är svårt att säga eftersom det finns en hel del lågupplösta bilder, jag är helt nöjd över skärpan och jag kör i 1920x1080.

Av Anton_Cimex

Snyggt gjort, verkligen stek

Av Anton_Cimex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Klimpen2
Jag är inte så bra på sånt här. Men 8000-9000?

Vad köpte du den för och varför ska du sälja den?

Kan inte priset på rak hand men ca 12 000, har kvitto på allt som är ca en månad gammalt. Tänkte sälja då jag endast spelar Cs, har en spelkonsoll och ska snart köpa bil och ordna körkort

Av Anton_Cimex

Tycker det är lite dåligt att dom inte har usb 3.0 som stöd på en ssd

Av Anton_Cimex

Re: beställde ett 5850 igår men?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av punchline82
jag har ett 4890 i datorn idag och jag beställde ett 5850 igår så nu undrar jag hur mycket bättre ett 5850 är jämnfört med ett 4890?
ville ha dx11 därför valde jag ett 5850 men vet igentligen inte hur mycket bättre det är mot 4890...kan någon vänlig själ svara på detta?

ca ~15fps om jag inte minns fel. Risken är ju att du får ett som är buggit/barndomssjukdomar. Själv väntar jag på att dx11 mm börjar bli mer aktuellt innan byter bort mitt 4890

Av Anton_Cimex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Einarsson
men är det nån som vet nån som funkar bättre då?

testa wegame, det är gratis, inte gör så att filmen/fps blir ojämn och man får inte nå ultrastora filer som i fraps. Helt bäst om man tex reccar i Cs

Av Anton_Cimex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Toivo83
hur är samsungen i fps spel.
T.ex Team fortress 2, blir den linjer tvärsöver skärmen? =/

Inte för mig, spelar både bla Cs 1.6 och med ps3an och jag har inte märkt av fördröjning, "missbild" osv.

Förövrigt är jag nöjd med denna skärm Är jag helt ärlig så är den bra bild, jag tror mer att folk faktisk inte uppskattar samsung och gör en bedömning med det i bakgrund. Om jag jämför med en äldre modell av samsung så har denna mycket bättre svärta. Är jag en av dom som är "helt förbryllad av att detta endast är en ny skärm?!" Jaa och nej, jag är ganska van vid nyare lcd och tn skärmar och denna modell är den jag hittar minst fel i.

Av Anton_Cimex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dreas89
Jag har inte haft skärmen i ägo, dock kan jag läsa recensioner, vilket är neutrala och bra. Jag tvivlar inte att du tycker så om din skärm, men det är ur ditt perspektiv och med din tidigare erfarenhet av olika skärmar. Jag försöker rekommendera skärmar utifrån recensioner, prisvärdhet, lågt inputlag och kvalité. Försöker hålla mig så långt ifrån personliga åsikter om saker som möjligt.

Redan gjort, ska bort och träna nu så jag kommer inte svara i någon av trådarna på iaf 2h. Tjipp.

Att läsa recensioner osv ger i princip bara personliga åsikter, sådant folk bör göra själv

Av Anton_Cimex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dreas89
Jag rekommenderar en BenQ med LED. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=499247

Sedan skulle jag ta Antons inlägg med tre nävar salt då det syns ganska väl att han aldrig sett en skärm med bra panel.

Jag vet vad jag tycker är värst iaf, en snygg skärm som är dålig, fast det är klart, kanske man mår lite bättre av att titta på skärmen än på bilden

Har du haft denna modell i ägo?

Jag vet ej vad du kräver av en tn panel men jag står fast vid att denna skärm är bra. När du säger "tre nävar salt" så uppfattar jag att du menar att allt jag beskrev skärmen med är inte sant på toklånga vägar.

EDIT: Går du in på tex dustinhome och kollar betyg vad andra har kommentera ang skärmen så är det mest 5/5 i betyg och goda kommentarer. Det bör räknas som ett plus.

http://www.dustinhome.se/pd_5010330468.aspx

Av Anton_Cimex

Prishjälp på burk (säljes)

tjaa

Antog att det gick bra att fråga här.
Hur mycket kan jag begära för denna dator?

Specifikationer
Processor: i5 750 2.66Ghz
Moderkort: Msi p55 gd-65
Ramminnen: Corsair dominator ddr3 1600Ghz cl8
Hårddisk: 2st western digital black 500gb
Grafikkort: Xfx hd4890 xxx 1gb
Chassi: Cooler master haf 932
Processorkylare: Noctua nh-u12p se2
Nätagg: Corsair 850w tx
Fläktkontroll: zalman zm-mfc1

Jag har kvitto på som visar att allt är i princip köpt förra månaden.
Kan erbjuda finfin överklockning om det är ett bra säljnings argument.

Mvh Anton

Av Anton_Cimex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Danne_485
Haha, fint inlägg det där. Låter som att den skulle duga fint åt mig, dock skulle det varit ballt om den fanns i blått istället för rött. Finns det tro? Vet att vissa samsungmodeller finns i bägge färgerna. Sålänge den är bättre än min 931c så är jag nöjd.

Hur är det med skärpan? Är skärmen lika skarp som en mindre skärm? Har sett 22" och 24" kopplade till laptops och den bilden har varit assuddig, även med DVI-kabel. Vill inte göra ett nedbyta vad gäller bildkvalitet bara för att jag vill ha en större skärm.

Mvh
Daniel

Roligt att höra

Tror endast denna finns i denna färg :/
Som i övrigt tycker jag skärpan är bra, inget fel på

Av Anton_Cimex

Jag har denna skärm, tycker den fungerar finfint Har inte något att jämföra med förutom platt tv och polarnas skärmar. Därför gör jag en lite Q & A, ni får gärna fråga

Q: Hur är färgerna? A: Dom är finfina även fast jag kör med orginalinställningarna, behöver inte byta mellan när jag kollar på högkvalitetsbilder eller Cs 1.6!

Q: Skillnaden mellan mörka och svarta områden? A: Visst är det lite problem men så pass lite att jag inte har ens rört bildinställningarna sen jag köpt den för flera månader sen. Går med 100% ordna det.

Q: Hur hanterar den bleeding? A: Njaaa, vet ej om jag är rätt ute men på sidorna av skärmen är det vita partier, något jag endast märker av vid uppstart av OS.

Q: Det är ju touch på panelen och hur funkar programvaran i skärmen? A: touchen kan vara lite jobbig om man just har bakat snus... Annars är det en skön detalj enligt mig. I programvaran finns det alla möjliga inställningar, tex info, svarstid och snabbknappar för att välja olika "scheman". Prima!

Q: Tycker du den ser bra ut? A: Jafan! ikonerna är snyggt upplysta genom ett genomskinligt glas som lyser först när man rör den. Pianolack med en bakgrundsfärg av röd. Hade uppskattat starkade röd eftersom den endast syns i direkt solljus, förövrigt gillar´t.

Q: Funkar den bra i spel osv? A: Skärmen är som sagt mångsidig pga den fina färgkvaliten. Behövde inte ens ändra gamman i eller nå för att få perfekt bild i FPS spel osv.

Q: Ser att du gillar den, finns det något negativt? A: Finns ett problem som är sjukt, får använda otroligt mycket våld för att få loss foten, inte direkt vad man gör ofta men ett problem när man vill frakta den i orginalkartong. Hade också uppskatta om on-off ikonen/lampan "fadea" bort lite eller försvann helt. Men igen inget man kan klaga på eftersom lampan är röd och den inte lyser stark.

Q: Är den prisvärd? A: Jag fick betala ~2800kr för den, vet ej hur andra skärmar är men den är helt klart bäst på lanet. För dagspriset nu kan jag med gott samvete rekommendera den starkt.

Får jag citera nån? isåfall skulle jag ha valt kellogs cornflakes tiger. "Dom är great"

Av Anton_Cimex

Be någon fixa server config eller så är det ping/ms. Under ~40 på både ping och ms bör man ligga

Av Anton_Cimex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Galleri
Jag tänkte slänga upp lite bilder på mitt skrot system

Datorn är en gammal Compaq D500 small form factor

Datorn följer inte ATX för 5öre så har gjort lite egna lösningar för att få in de i mitt Define R2

I datorn sitter en P4 Northwood på 2Ghz (1993Mhz)
512mb DDR minne

Inga hål på moderkortet hamnar rätt på någon distans, så jag tryckte fast en bit kartong på några distanser, sen så satte jag distanser på kartongen som passar i moderkortet, lite tejp säkerställer att allt inte rasar.

Lagringen består av:
En 37gb IDE disk (system)
En 12gb IDE disk (lagring)
En 3gb IDE disk (extra lagring)
Ett USB minne på 15gb (lagring)
Sist och minst ett USB minne på 1,8gb (när man flyttar filer)

Funderar på att använda 15 gb USB minnet som system disk vid nästa ominstallation o köra allt annat som lagring, tips är välkomna

Besök albumet: Min fina skrot dator av the_speed

tia lätt tvärtimot mig, jag hade min ganska dyrbara rigg i ett 100kr chassi jag hade kapat ut några fyrkantiga fläkthål med vinkelslipen

Av Anton_Cimex

Blir spännande att se hur du löser allt

Av Anton_Cimex

Kolla om du kan hitta en cisco klass, där får du läsa och lära dig om nätverk. Du får ett certifikat som är respektfylt och bra att ha på arbetsmarknaden

Av Anton_Cimex

Glöm inte att kolla skärm riktigt nu när du ändå köper bra grafikkort

Av Anton_Cimex

pick meeeee

Av Anton_Cimex
Citat:

Ursprungligen inskrivet av n1nja
Betan finns enbart tillgänglig för PS3.

Betan till Ps3an är avslutat, betan är igång till pc nu Finns demo till ps3 och xbox 360

Av Anton_Cimex

Jag skulle uppskattat den så jag vet hur pass bra min dator ligger till och för att jag verkligen gillade ettan och i princip alla BF spelen. Sugen på att uppgradera datorn tills det kommer