Inlägg

Inlägg som jeppe_j42 har skrivit i forumet
Av jeppe_j42

Hej,
Vad hade du tänkt dig för det?
MVH, Jesper

Av jeppe_j42

Jag har en jobb-iPhone och har gått ifrån min Sony Z2 till en Moto G4 Plus, men innan jag gjorde det så kollade jag runt lite. Oneplus verkar klockren om man är ute efter prestanda, men jag har inte saknat prestanda så mycket som vattentätheten och kvalitetskänslan när jag kör G4an nu.
Skulle någon annan betala idag så skulle jag nog välja mellan Sony XZ (vattentät och bra nog) eller Oneplus.
En av anledningarn till att jag valde Moto G4 var för att den funkar felfritt med min Flir One, och det är rätt trvligt.

Av jeppe_j42

Jag hade en C64, men datorintresset vaknade aldrig riktigt med den.
Däremot fick farsan en hög med 486or från jobbet när Pentium kom, och då var det en hel del sport att få ihop delar från dem så man fick en dator som var så snabb som bara fick att få dem. Det var mer än en liten utmaning med olika kretsuppsättningar, IRQ-problematik mm. Men det var roligt.

Dock var kompetensen lägre än intresset, så jag brände fler windowsinstallationer än jag vill erkänna. Mååånga disketter var det för att installera windows (12st?) och ännu fler för att installera office (26st?). Med det jag vet idag hade jag gjort mycket annorlunda, men det är väll det som är poängen

Av jeppe_j42

Jag har haft en Tellstick Duo (433Mhz) sedan de kom ut och jag kan inte se hur Telldus/Tellstick inte skulle uppfylla alla kraven. Mottagarenheterna kan inte berätta vad de har för status, men eftersom den plockar upp sändarenheternas på/av så vet den ju status den vägen.
Det ska till att någon går och bryter mottagaren manuellt , och det händer inte ofta.

Jag har blandat Nexa och Waveman, och en av de grejer jag uppskattar mest är att det går att sätta vägg-brytare lite där man vill utifrån aktuell kravbild samt att det är lätt att via t.ex. Switch King ställa in schemaläggningar.