Inlägg

Inlägg som Frisell har skrivit i forumet
Av Frisell

Min nya rigg. Funkar allt?

Tjenahej! Dags för ny spelburk. Vad tror ni om riggen nedan?

http://www.pici.se/pictures/vMDHTiFir.jpg

Jag har 12k som absolut tak, men tänkte nog bränna resterande på en ny skärm om nån månad.

Jag ska köra win7 på den. Ska jag slå till på 6 gb ram eller räcker 4gb?

Förslag uppskattas!

Tack på förhand.

/Frisell

Av Frisell

antagligen den han har skrivit i topic. ^^

Av Frisell

Ok. tack för hjälpen. ska felsöka lite mer idag. återkommer med resultat/funderingar.

/Frisell

EDIT: Funderade lite på det där. Är det inte skumt att den kommer såpass långt som till windows-splashen(även om den bara visas i nån halv sekund innan den bootar om) om hdd är mupp?

EDIT2: Vi har bara provat med xp. känner inte ens nån som har en vistaskiva. Anyway så hade jag ingen lycka idag heller. provade alla sataportar på modermodemet och även byta kabel. provade med bara ett minne åt gången. Återkommer förhoppningsvis med en lösning snart.

Av Frisell

boothaveri, stannar vid splash. misstänker hddn.

Hoj. jag är måttligt begåvad när det gäller hårdvara, men fortfarande datorjouren bland vänner. min vän har en 3 år gammal burk. vet inte exakta specs, men hddn blev bytt julen -07 och graffet blev ett 7600 ungefär I samma veva.

Problemet började när han fick ett steam-mess samtidigt som han avslutade cs-source. allt frös och efter att ha stängt av genom att hållt in powerknappen I 5 sec går datorn igång en stund, men statar om så fort windows-splaschen(den med progress-baren). som sagt I topic misstänker jag hddn eftersom när jag bootar om med windowsskivan i så laddar den upp alla drivisar, men när jag ska välja om jag vill trycka ENTER(för att göra en nyinstallation) eller R(för att reparera) så får jag meddelandet att det inte finns någon hdd.

skrev detta på min x1, så ni får ha överseende med ev. stavfel osv. Söka är inte heller optimalt på miniskärm med knackig lina.

mvh Frisell

Av Frisell

Tar popcorn *.rar?