Inlägg

Inlägg som Frisell har skrivit i forumet
Av Frisell

Tack för nyheten Noelia och Stray, men tror ni inte priserna blir lite högre än att bara konvertera en dollar till 10kr? Moms och shiz ska väl på?

Av Frisell
Av Frisell

För mig är det här en oväntad bonus. Jag köpte PGA 2021(?) för att slöspela på mobilen/lappen. Det blev väl ca 5h innan jag tröttnade och glömde bort det. Nu får jag tillbaka pengarna. Jag har glömt vad jag gav men tror det var runt 400kr med nån rabatt på 100 spänn.

Av Frisell
Skrivet av Squallie:

Du behöver ändra region på ditt Nintendo-konto. Jag bytte till NA förut för en rea som saknades i EU men behövde ringa in till supporten för att byta tillbaks till Sverige sen. Dom hjälpte mig med det men sa även att dom inte kunde garantera att dom gör det ifall jag ringer in med samma "problem" igen. Det här var ganska länge sedan nu så rutinerna kan ju ha förändrats.

Too much hassle for me. Väntar nog på EU REA isf.

Skrivet av wargreymon:

Tipset är nog att ha separata konton för olika regioner om man ska göra så. Men är det inte problem med att använda ett svenskt kort för att köpa på annan marknad?

Jag använder Paypal.

Av Frisell
Skrivet av perost:

@SpiikeN^: EU och USA har som sagt olika reor. Men kollar man på prishistoriken hos Deku Deals så har de sänkt priset till 149 kr i EU-shoppen inte mindre än 7 gånger detta år. Så det dröjer troligtvis inte många dagar innan de sänker priset ännu en gång.

Skrivet av SpiikeN^:

Tack, det var ju faktiskt goda nyheter!

Helt rätt. Men "for science!" testade jag med VPN och fick samma felmeddelande. Lade iaf till en bevakning i deku deals.

Av Frisell

Jag kunde inte heller köpa från US. Ska testa med VPN när jag får tid. Tack för länken iaf!

Av Frisell
Skrivet av SpiikeN^:

Såg på Nintendos hemsida att de säljer PGA Tour 2K21 för 150:- spänn, nedsatt från 600:-. Tänkte "perfekt, det slår vi till på". Men icke sa Nicke. I Nintendos eshop på konsolen ligger spelet på ordinarie pris, och det verkar vara helt omöjligt för mig att köpa från hemsidan. Irriterande. Går det att komma runt på något vis?

Var katten ser du 150kr? För mig står det 599 i konsolen och £49.99 på hemsidan. Länka gärna till 150kr

Av Frisell
Skrivet av DavidtheDoom:

Hittar aldrig när allt är översatt till skojsig Svenglish i OS:et.

Ja, jag försöker ha engelska, men windows vill gärna ha det på svengelska =D Haha

Av Frisell

Jag har en PiHole liggandes. Redo att rocka, men jag har inte fått arslet ur bara. En jobbarkompis lånade min rp4(?) för att testa innan han köpte en egen och det ligger kvar på den. Konfat o klart. =D

Av Frisell
Skrivet av leverbrock:

Länge leve YouTube Vanced

Den slutade funka för mig, men jag får väl prova igen. Har ny lur nu.

Hemmavid är det adblocker som gäller. Har vitlistat dom sidor jag använder frekvent (så länge dom sköter sig med popups och annat trams)

Edit: Brukar även klicka på lite reklamlänkar på vitlistade sidor.

Edit2: Vanced funkade utmärkt nu!

Av Frisell

Tack, fellow Swec's! Känns skönt att veta att man inte är ensam! Farsan på 70 bast är likadan. Morsan brukar narra oss lite. =D

Av Frisell
Av Frisell
Av Frisell
Skrivet av gulejan:

Någon som har Switch oled och skull case neogrip och kan dela mig sig av sina erfarenheter? Är det ett bra grepp och går det att docka den (råder delade meningar på internet)?

Jag kan berätta på torsdag. Efter att läst ditt inlägg blev jag sugen och beställde från amazon. Leverans på torsdag tydligen. Återkommer jag inte så pinga mig med påminnelse.

Av Frisell
Av Frisell

Ryck ur HDD först då. Good luck <3 !

Av Frisell

Har du möjlighet att plugga in snurrisen i en annan burk som slave för att säkerhetskopiera?

Edit:Om du har något värdefullt på dvs. Annars är ju ny win-installation likvärt med att lägga sig nyduschad och naken i en helt nybäddad säng. win 10 kostar väl runt 20 spänn på ebay

Av Frisell
Skrivet av tBiorrith:

Någon som har köpt TMNT: Shredders Revenge? Bra spel eller bara nostalgi?

Det finns på Game pass om du har det. Jag gillar det och hade jag inte haft en stor backlogg hade jag nog köpt det till switchen.

Av Frisell
Skrivet av medbor:

Oklart om sw kan fixa det, ingen annan som kör panelerna som monitorer verkar köra BFI heller (lax sa i en annan tråd att det var för att bättre driva halvtoner och därför få bättre/stabilare färger)

Tror det är kört, men 120VRR är väl ändå det bästa oftast tänker jag

Tack för det! Kanske blir en ny skärm och sitta på 3080 en generation till.

Av Frisell
Skrivet av medbor:

Jag menade vid soffan, inte skrivbordet

C2 har bättre ljusstyrka och finns i 42”, C1 har 120Hz BFI men finns bara i 48” som minst

C1 48/55 kostar ca 9000kr nu

Aha! Ok, ja, då förstår jag. Känns konstigt nog med 42", så 48" blir det inte(kör 34" UWD nu). Jag fick faktiskt tillbaka på skatten så det täcker ett villhöverköp. Tack för info!

EDIT: Kan 120Hz BFI komma som SW update eller är det HW-bundet? Tyckte Laxpudding skrev ngt om SW va?