Inlägg

Inlägg som Lopphunden har skrivit i forumet
Av Lopphunden

Påminner mig om mitt fel på mitt Radeon 6870.
När kortet blev varmare än 70'C så fick jag blackscreen, troligtvis något minne på kortet som inte ville hänga med. Kortets prestanda var som det skulle och fungerade fint när kortet inte blev över 70'C.

Det jag skulle göra är att pröva ditt graffekort i en annan dator eller prova ett annat graffekort i din dator! Provade mitt kort med massor av konfigurationer och olika drivrutiner, samt i några andra datorer. Var samma visa varje gång.

Av Lopphunden
Skrivet av H-can:

Vad är det för bilar som ska köra?

Typ något äldre bilar, bland annat Volvo 740/940 samt Audi runt samma år.
Alltså inga tävlingar eller liknande, bara allmänt skoj med kärrorna där istället för att reta farbror polis på vägarna!

Av Lopphunden
Skrivet av jOnÄTÄn:

Arlanda duger inte?
Men tänk på att de farter du lär komma upp i på en landningsbana är farliga och mycket kan gå fel även om det bara går rakt.

Haha jo Arlanda finns ju.. men är lite för mycket flygplan för min smak!
Jo såklart, inte mycket som ska gå fel för att det ska bli en katastrof. Det blir troligtvis mest dragrace mellan några polare och drifting, topphastighet är inte det mest intressanta.

Skrivet av nmc:

Kolla vilken hastighet däcken är klassade för också!

Det lär man göra för att ha lite koll!
Hittade denna: http://www.conti-online.com/generator/www/se/se/continental/a...
Ska kolla vad som står på däcken!

Skrivet av sharkfinz:

Var ett tag sen jag bodde i stockholm, men F18 utanför Tullinge var ju klassiskt ställe att leka på...även vägarna ut dit och mot Lida.
Hörde att dom skulle bygga bostäder på F18, vet inte hur det blev med det...
Vi lekte med allt ifrån söndertrimmade crossar med SM-däck och go-karts till dragracingbilar och driftingbilar på sträckorna där.

Har för mig det brukade anordnas lite streetrace på olika vägar i tumbas industriområden också, men det är ju dock allmän väg...

Kollade upp denna plats på Eniro och Google, var verkligen en dyster syn! Det är som som du skrev, de bygger en massa äckliga hus där. Har för mig att när jag var yngre så kollade jag och brorsorna samt far på dragracingtävlingar där.

Finns det någon mer plats? Går ju såklart en bit utanför Stockholm med, fast lär ju bli körning när vinterväglaget har försvunnit.

Av Lopphunden

Flygrakor i Stockholmsområdet för motorlek?

Morsning!

Är på jakt efter någon flygraka eller annan stor öppen asfalterad plats.
Man vill ju ibland se vad bilen går för men dumt att göra det på allmän väg.

Vet någon om det finns en samt vart?

Mvh / Loppan

Av Lopphunden
Skrivet av MyRus:

Kikade lite trådar nyss, verkar vara så att den som skapat tråden får orange på alla sina inlägg, medans vi andra får grått

Upptäckte också att det har en koppling till den nya och underbara "gilla-knappen" här i forumet, där de som har fått många "gilla" får en stjärna uppe till vänster i inlägget samt orange topp, sak, tak eller vad det kallas på inläggen.

Kolla in den nya tävlingens tråd, finns några där!

Av Lopphunden
Skrivet av MyRus:

Någon mer än jag som får gråa färger i denna tråd men inte i andra? Där det annars är orange? Där det står vilken tid inlägget är skapat samt vilken # post det är.

Edit: Såg nu att visa trådar är det orange som vanligt på vissa inlägg, på vissa grått Undra vad dom gjort för smyguppdatering som jag missat!

Jadu.. satt och funderade på om vart färgblind helt plötsligt! ^^

Av Lopphunden
Skrivet av sh4dy_05:

Haha och ha koll på laddtrycket är viktigast? Är inte spänningen och oljetryck nästan viktigare att ha bra koll på än laddtrycket?
Annars ska den hållas i typ orginalskick och "endast" fräschas upp typ?

Då bilen inte har någon laddtrycksmätare så ser jag det som viktigt om man ska skrämma lite liv i maskinen. Vill ju inte få galet högt tryck så motorn spikar.. Spänning kan vara bra men då är ju generatorn pajj och bilen kommer inte starta tillslut, och oljetrycket så tänds det en lampa ifall det skulle sjunka.
Det kommer bli en "sleeper" eller vad det kallas.. Så mycket original och mycket uppfräschning!:)

Skrivet av sh4dy_05:

Och sjunker laddtrycket märker du det när du gasar, när spänningen faller så märker du inte det på en gång, sen börjar du få alla möjliga lustiga fel i bilen, och när väl lampan tänds för oljetryck så bör man inte fortsätta köra, och då kan det vara jobbigt om det är 1-2 mil till nästa avfart på motorvägen tex.

Man vill ändå ha koll när laddtrycket sjunker.
Jo bilen kommer inte bli brukbar tillslut, men det finns en laddlampa som tänds om generatorn inte laddar, fast har ingen koll på hur känslig den är.
Jo men om trycket sjunker så lågt att det blir farligt för motorn så tänds varningslampan iallafall som P-NILZ skrev.

Skrivet av P-NILZ:

Har du fått skenladd någon gång?

Just detta vill jag undvika, enklare med en mätare då!

Av Lopphunden

Sen när kom det en gilla-knapp nere till höger i inläggen?

Av Lopphunden
Skrivet av anton_mjor:

Kan inte kostat billigt?
Så länge du kör tyskt och inte raggar Volvo är jag nöjd

Du sa Volvo?

Blev denna kärra som kommer att mekas en hel del med och fixa skavanker! Den här kontainern blir sommarprojektet!

http://i.imgur.com/efTP8.jpg

En turbotrycksmätare till bilen, så man har lite koll!

http://i.imgur.com/ywd7N.jpg

Dra åt skogen vad bilderna blev stora!

Av Lopphunden
Skrivet av anton_mjor:

Jävla datorjäveln fryser helt utan anledning när jag gamear :C
Grundklock på grafikkortet, nyss rengjord kylfläns, fläkt 100%.
Ändå dör den efter en stunds spelande, trots att tempen bara ligger i 55 grader.
Skärmen bara slocknar och jag måste hålla in knappen för att stänga av. Jag pallar inte med om grafikkortet ska pajja, det är ju nästan nytt :/

Har samma problem, är dock hely säker på att det är grafikkortet. Jag skapade en tråd om det för ett tag sedan om du vill läsa.
När kortet närmar sig runt 70 grader så får jag "svartskärm" och ljudet försvinner eller hänger sig, bara att starta om datorn.
Om jag slänger in min gamla trotjänare Ati Radeon 3870 så är datorn stabil som skolans brunsås efter ett bra tag i Furmark med kärnan på 90 grader, fipplade till det en gång och kortet var uppe i 107 grader, inga problem heller..

Av Lopphunden

Jo det går som snabbast i början! Men tänk på att ditt kromade insug håller ihop eller håller tänderna i din nuvarande position. Du kan ju gissa vad som händer om tandregleraren tog bort allt..
Jag ryckte bort ställningen för ungefär ett år sedan och använder en väldigt liten plastskena för överkäken om natten, om jag glömmer den en natt så känns det betydligt mer nästa natt att sätta dit den.

Men kul att du ser framsteg!

Av Lopphunden

Bilen började läcka kylarvätska.. suck, hoppas det inte blir en jobbig historia.
(Volvo 745)

Av Lopphunden

Jösses, detta är det mest obalanserade spelet jag någonsin kört.. Machines behöver typ 2-4 direktträffar med lasern medan Humans har deras granat-kastare som rensar flera stycken på 2 salvor, och en direktträff så är det nästan kört.
Machines är stora och humans små, vilket är katastrof för vapenbalansen. Och inte rör sig Machines fort heller, borde ju kunnat röra sig minst dubbelt så fort..

Edit: Nu vart Machines betydligt bättre, och inte hjälpte det att Humans ej kunde skjuta ut från basen samt Machines kunde skjuta in..

Av Lopphunden

Lyckades köra faktiskt ett litet tag tills jag råkade klicka bakåt på musen i webbläsaren..
Människorna var ganska så överlägsna!

Av Lopphunden

Försöker ansluta nu, är knappast ensam verkar det som!

Edit: kom in och blev motsatta laget som jag valde, fungerade i 2 sekunder sen frös det och försöker ansluta igen..

Av Lopphunden

Känns onödigt med en ny tråd, kanske vore bra att byta namn på den gamla tråden istället?

Av Lopphunden
Skrivet av Nietszche:

Dra mig baklänges, tackar!

Av Lopphunden

Var ute och körde med "nya" bilen och får möte efter ett backkrön av 2st bilar samt en ensam gångtrafikant. Han hade reflexväst så han såg jag direkt och bländade av mot de andra bilarna.
Det vart väldigt trångt på vägen mellan gubben som gick och bilarna så jag bromsade ner till ca 20km/h eller ännu långsammare samt höll ut lite mot den gående. Vid mötesögonblicket med bilar på vänster sida och gubben snett framför så skulle allt gå fint.
Men vad i ¤@#%/%& håller gubben på med?! Han tog ett kliv rakt ut i gatan och viftar upp armarna framför så att det är på håret att han missar vindrutan på bilen!!

Dessutom bor han i området.. han är inte klok för fem öre. Inte undra på att olyckor sker.

Av Lopphunden
Skrivet av IntelGenie:

haha dig har man sett med satan bilden:D 8/10

EDIT: jag gillar dom avsnitten med leo and satan:D

Brutalt okänd för mig.. 0/10

Av Lopphunden

Hoppas någon här vet vilken låt det är i denna videon vid 0:58

Har suttit fast i huvudet ett bra tag nu..