Inlägg

Inlägg som cheben har skrivit i forumet
Av cheben

Angående steelseries Siberia

Tjenna!

Jag har tänkt att köpa ett par Siberia hörlurar till datorn, jag både spelar och lyssnar på musik dock inte så seriöst spelande. Min fråga är: Hur funkar det med Siberias Externa mic, Smidigt, bara skit eller helt ok? Eller är en "vanlig" miclösning ett bättre alternativ att sträva efter?

P.S En kommentar på kvaliteten på ljudet från micen skulle vara bra samt är den möjlig att slå av den enkelt?

Av cheben

Inga fler åsikter? Funderar mest på om någon kan uttala sig om ljudkvaliten i Siberia

Av cheben

Headset ca 600kr

Vad ska jag köpa för headset, min budget ligger på ca 600kr. Lurarna kommer att användas till spel men även en hel del musik.
Jag funderar på ett par Icemat siberia, men vad duger de till och vad finns det för alternativ.

Av cheben

webbkamera i windows media player

Tjenare!

Jag har sett att det ska gå att visa en bild från en webbkamera direkt i wmp 10 (i det här fallet visade dem en folkmassa och hade bara röda konturer av folk på en svart bakgrund.) Är det någon som har en aning om hur man kan göra detta? Min pappa ska ha fest och skulle vilja ha det på en projektor som visar dansgolvet på det här sättet.

Av cheben

det ni sa om minnes inkompabilitet, Är det kännt att GA-ep45-ds3 funkar med https://www.inet.se/datorkomponenter/internminnen/4gb--2x2gb-...

Av cheben

ja jag har tänkt att överklocka lite lagom. en ca 3,5-3,7 Ghz iaf. mer om jag kan komma upp i det med standardkylning, jag har än så länge inte så stor lust att byta kylning. Kanske ett projekt för framtiden:P.

Av cheben

Q6600 eller E8400 i spel?

Om jag ska ha en speldator och inte vill byta upp mig i processorväg inom de närmaste 2 åren, vilken ska jag välja. Q6600 eller E8400? (jag vill alltså inte att den ska bli en flaskhals, lite sämre fps spelar inte så stor roll)

snabba svar uppskattas, beställer i kväll.

Av cheben

Inga fler åsikter?

Av cheben

Speldator 7-8k (beställning söndag)

tjena!

Ska beställa en ny dator på söndag. Den ska användas till spel för det mesta och min fråga är om detta är det bästa jag kan uppnå för de pengarna.

CPU:intel core 2 duo E

Grafikort: Sapphire HD4850 (redan köpt)

PSU: Corsair 650 W

Chassi: Antech three hundred (beställt)

Moderkort: Gigabyte p45 ds3 (med två PCI-e 16x)

Hårddisk: WD caviar 640 Gb 16 mb cache

Internminne: Corsair 2x2 Gb DDr2 PC 6400 C5

DVD: Optiarc AD-7200s

Totalt ca 7.5 k

Några ändringsförslag? Motivera gärna era egna förslag. Mitt enda stora frågetecken är Q6600 eller E8400. Ska som sagt nästan uteslutande spela med eventuell musik i bakgrunden. Systemet kommer att köra Windows Vista 64-bit

Tack på förhand!

Av cheben

varför inte lägga på 100 Kr och få en 640Gb HDD?

https://www.inet.se/?page=product&stockid=4303258&a=4303258&

Av cheben

Jag ska skaffa mig en dator snart och fundrar mellan en q6600 eller en E8400. Jag spelar mest spel men vill inte behöva byta processor på ca 2år. Är det bättre att satsa på en Q6600 eller kommer det inte att hända så mycket under det här två åren?. (Kan tillägga att jag får Quaden för samma pris som duon) Eller spelar det ingen roll för att mitt graffe kort kommer att vara flaskhalsen (ett sapphire HD 4850)

Tacksam för snabbt svar. beställning imorrgon

Av cheben

Speldator 7,5k

https://www.inet.se/?page=&a=datorkomponenter&b=processorer&c...
Är detta det bästa paketet jag kan köpa. (jag ska beställa ett sapphire radeon HD 4850 istället, hittade inte det på hemsidan bara)

Det enda jag undrar är om det är värt att köpa en Q6600 för samma pris på Dustin istället.( http://www.dustinhome.se/pd_5010104808.aspx)

Ska antagligen beställa ikväll så snabba svar uppskattas.

Av cheben
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pompa_kumla
själv hade jag valt q6600 med en Thermalright Ultra-120 eXtreme för 500kr. Om du nu vill ha E8500 så snacka med inet.se dem fixar en med E0 steppning

Vad menas med E0 Stepping?

Av cheben
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MaLo

Och Gigabyte GA-EP45-DS3 som liknar ASUS P5Q Pro med nästan samma ljudchip fast enklare kylning men som förövrigt ger mer för pengarna för den som inte skall överklocka mer än måttligt.
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=354387 [/B]

Vad menas med "den som inte ska överklocka mer än måttligt"? Jag ska köpa en E8400 och ska föröka få upp den i 3,6 gHz. Räknas det som "måttlig överklockning?

Av cheben

Jag skulle vilja låna tråden ett litet tag om det går bra.

Jag ska köpa en dator för att spela på. Jag har ingen lust att byta något förrens om ca 2 år. Min fråga är då precis som trådskaparens, E8500 eller Q6600/6700? Vissa säger att det är bättre med en E8500 och vissa säger att om 1 år så kommer alla nya spel att utnyttja 4 kärnor. Vad ska jag välja?

Av cheben

Så något som den här är bland det bästa för pengarna?
https://www.inet.se/?page=product&stockid=1900879&a=1900879&b...

Av cheben

Vad menas med accelero s1 V2?

Av cheben

Jag menade såklar hd4850. Det är ändrat nu i första inlägget. Eftersom det tydligen inte stöder Crossfire så undrar jag om det finns något annat moderkort i den prisklassen som stöder crossfire (gärna crossfire X, det ska vad jag har förstått vara bättre.)?

Av cheben

Ok inga problem med andra ord. THX!

Av cheben

fråga om Asus P5N-D socket 775 sli

Tjena, jag har en snabb fråga om det här moderkortet:
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=343999&view=detailed#Pro...

På komplett skriver en att han kör dubbla HD4850 på det men på inet står det att det inte stöder crossfire. Jag är jätte förvirrad. Är det ett annat moderkort med typ samma namn och pris eller pratar någon av dem i nattmössan?

Länk till Inet:https://www.inet.se/datorkomponenter/moderkort/asus-p5n-d-e-n...