Inlägg

Inlägg som LillOgi har skrivit i forumet
Av LillOgi

Den där processorkylaren var då lite väl overkill i storlek tycker jag

Av LillOgi

Använder min iPad 2 till:

Surfa
Skriva
Läsa mail
Spela musik
Streama filmer via XBMC från min server
Spela spel från App Store och NES emulator
Remotestyra serven
Fjärrkontroll till PCn

Av LillOgi
Skrivet av Arzei:

128GB eller 256GB kan ju vara intressant, allt annat över det känns bortom min ekonomi.

Precis håller med! Min 80GB SSD börjar bli liten så en lite större hade vart intressant!

Av LillOgi

Riktigt ögonsten till dator! Hade jag vart i behov av en tunn och smidig dator så hade jag nog valt Asusen istället för Macbook Airen, även fast jag är ett Apple fanboy!

Av LillOgi

Tråkiga resultat De borde betalat ingenjörerna bättre

Av LillOgi
Skrivet av Zax31415926:

Jag har införskaffat en ipad2 i usa vilket medför att jag endast har en laddare i amerikanskt utförande. Jag är totalt okunnig när det kommer till elektricitet så jag ställer mina frågor här.

1. Räcker det att plugga in laddaren i en svensk omkopplare?
2. Om inte, kan jag använda en sån här som jag har liggandes hemma och helt enkelt plugga in laddaren i den? http://www.yousaytoo.com/power-bright-vc100w-voltage-transfor...
3. Om inget av ovan angivna alternativ skulle fungera, finns det någon budget-version av den svenska apple-laddaren som fungerar? Jag vill verkligen inte köpa ett originaltillbehör om det finns andra alternativ.

Hej! Köpte en iPad 2 i USA i somras jag med och när jag kom hem till Sverige gick jag till min Apple-återförsäljare och köpte en svensk kontakt och bytte ut den amerikanska kontakten på min laddare som jag fick med iPaden. Och nu funkar det kanon att ladda min iPad i svenska uttag

Av LillOgi

För mig gick mitt första bygge kanon! Enda som krångla var att jag inte fick någon respons från grafikkortet men det löstes enkelt genom att nollställa moderkortet så funkade allt.

Mitt andra bygge krånglade lite mer då ramminnena inte funkade helt. Fick lämna tillbaka dem till Inet och köpte därefter ett par andra och då funkade datorn kanon igen.

Sen mitt tredje och fjärde bygge gick som smör i solsken och har fungerat hela tiden.

Av LillOgi
Skrivet av pAcKiE:

Stötte på ett väldigt mysigt glitch idag, en snubbe som stod med C4 och sprängde på en vägg, då åkte hela Defender laget ut genom den väggen och dog... Suck

Haha! Ja det är så sjuka saker som finns och händer på spelet att de blir komiska!

OnT: Har också känt av fusk och det är inte kul! En gång så låg en i första spawn-basen för USA och plockade mig hela tiden i huvudet med sniper när jag var vid sista basen på banan...

Av LillOgi

Haha, läste Xbox först och tänkte "Whaat, xbox och dataskärm i ett!". Sen såg jag att den kom från Zotac och att det stog Zbox. Då fick jag det att stämma lite bättre!

Av LillOgi

Vila i frid Steve Jobs!

Av LillOgi
Skrivet av ThomasLidstrom:

Har ni lämnat detta som förslag via Battlelog?

Jag skall göra det idag eller imorgon.

Istället för att visa K/D bör de visa hur många flaggor man försvarat/neutraliserat/erövrat eller liknande för Rush-banor.
Är inte målet i Conquest-banor att erövra/försvara flaggor?

Nej det visste jag inte om att man kunde göra så jag får ta och göra det! Men ditt förslag är riktigt bra, nått i den stilen borde det vara för då ser man verkligen vem som jobbar för att förska vinna matchen!

Av LillOgi
Skrivet av Hamzta:

DICE bör ta bort Kills och Deaths helt från Scoretab så folk kan fokusera på att göra det de ska istället för aatt "OMG K&D -Jizz"

Sant! Allt för många är bara ute efter att få bra KD och struntar i resten!

Av LillOgi
Skrivet av Zugar:

Går det att jailbreaka iPhone 4 nu? Samt finns det något sätt som man kan ta bort enstaka samtal från samtalshistoriken?

Ja, man har kan jailbreaka iPhone 4. Kör du med äldre version än 4.3.5 på iOS så ska det inte vara några problem att jailbreaka den "Untethered" (dvs man behöver inte koppla in mobilen i datorn för att starta upp den vid omstart). Kör du med 4.3.5 så har de nyligen släppt en ny version av FastRa1n som ska göra det möjligt till "Untethered" jailbreak. Annars är det "Tethered" jailbreak som gäller men det är inget att rekommendera.

För att ta bort enstaka samtal från samtalshistoriken så måste det installeras ett 3:e parts program vilket man endast kan göra när den är jailbreakad. Orginal så går det endast att rensa hela historiken.

Av LillOgi

Hur är det med batteritiden på en WP7 telefon jämfört med en Droid? Bättre, lika, sämre?

Av LillOgi

Måste säga att det är ett väldigt häftigt bygge du håller på med! Riktigt intressant att följa!

Skrivet av pecill:

Hur kommer man ut/in vid strömavbrott?

Precis, är en fråga jag också tänkt på?

Av LillOgi

Som ovanstående sagt så är det nog fel på någon av minnesmodulerna. Kör memtest för att avgöra vilken

Av LillOgi
Skrivet av Lillem4n:

Ny sweclockers märning: "Benny approves"

Haha ja det skulle vara kung!

Skickades från m.sweclockers.com

Av LillOgi
Skrivet av Tralle:

jag har inga lån över 4% ränta, hur handlar man med aktier egentligen i sverige, t.ex. om jag ville satsa några av mina slantar på apple ( som exempel på ett starkt företag) hur skulle man göra det då?

Jag har aktier i Apple och när jag handlade dem så gjorde jag det via Avanza Bank. Där kostar det inget att ha ett konto för att kunna handla med aktier, som det nu kan göra på vissa andra banker. Kan inte mer än säga att jag är nöjd med Avanza och mina Apple-aktier

Av LillOgi

BF:BC2 på Xbox 360: I Hypocrite I

Av LillOgi

Har haft samma problem, jag nollställde CMOS och då fick jag bild Hoppas det hjälper!