Inlägg

Inlägg som amh har skrivit i forumet
Av amh
Skrivet av Cyberhof:

Datorlådan Ola, låter som den är tillverkad av Ikea.

http://i.imgur.com/AKiVhZY.jpg

Av amh

@-=*ThE_cRoW*=-: Ingen fara!

Av amh

@-=*ThE_cRoW*=-: Det beror ju helt på hur många produkter man säljer och hur dem struktureras. Sidan jag jobbar med nu har bara 7 produkter men 4-16 varianter av varje, kör helt utan varken produkt och kategorisidor.

En "ful"work-around, dock lite mer administrativt arbete, är att skapa Wordpress sidor istället för kategorier sen visa produkterna från en kategori på dem sidorna med shortcodes. Dock kanske inget du vill leverera till slutkund.

Men testa metoden från länken jag skicka, har som sagt använt mig av den tidigare!

Av amh

Det går, men är betydligt krångligare än en rad i .htaccess och risk för potentiella konflikter med hur Wordpress differentierar sina inlägg, sidor och kategorier med Woocommerces produkter i URL strukturen.

Det här har funkat för mig, http://techduplex.com/woocommerce-remove-product-and-product-...

Varför vill du ha bort dem förresten? Kan nästan vara enklare att antingen döpa om dem till nått mer passande i "settings > permalinks" eller helt enkelt strukturera temat så att sidan inte använder Woocommerce kategorier och dem således aldrig visas.

Av amh
Skrivet av Zpnk:

Att dessa kommer komma är väl bortom allt tvivel, men hur bekräftar det där att dessa är på g? Är det nåt jag missar?

Nja, bekräftar och bekräftar, dem nämns iaf på sidan, därmed kan man väl anse dem "bekräftade" och att dem torde vara på G, KP saknas ju från listan och dem brukar ju dröja ett tag.

Av amh

EVGA har via http://www.evga.com/precisionxoc "bekräftat" att SC, FTW, Classified, Hybrid och Hydro Copper versioner av GTX 1080 är på G!

Av amh

Någon med erfarenhet av EKWB's Predator AIO's?

Av amh

Förmodligen för att den tror att du inte har nån CPU kylning då det inte sitter nått i ditt CFU_FAN uttag längre.

Kolla bios, borde finnas en inställning liknade den jag har under "Monitor->CPU FAN Speed" i BIOS som du kan sätta till ignore.

Av amh

Såld

Av amh

Är det ursäkten du tänker använda eller påstår du verkligen att det är det som har hänt!?

Det låter väldigt osannolikt...

Av amh

Sen utöver deras betaltjänst Integrity VPN (40 kr/mån) erbjuder dem även gratis anonymitet med LEX Integrity:

"LEX Integrity är tills vidare gratis och är avsedd att möjliggöra integritetsskyddat surfande hemifrån, för Bahnhofs abonnenter. Det IP-nummer som tilldelats av Bahnhof syns inte utåt. Istället tilldelas du ett nytt IP-nummer av 5 Juli-stiftelsen som driver LEX Integrity. Detta IP-nummer kommer du att dela med en rad andra LEX Integrity-användare och det kan inte knytas till en enskild person. Dessutom har Stiftelsen inga som helst kunduppgifter om dig som Bahnhof-kund."

Av amh
Skrivet av Fryspizza:

500 bjudet + frakt

Sorry, skickar helst inte, för mycket meck att emballera och få iväg.

Skrivet av GFriberg:

Bjuder 100kr + frakt för en Corsair AF140L-fläkt.

Visst! Men blir inte det ungefär lika mycket som att köpa en ny i princip likadan!? 169kr på Inet och Webhallen för AF140 och det är med fräsigt färgade ringar till!

Av amh

Har haft Bahnhof i över 5 år nu och endast haft 2 avbrott jag märkt på tjänsten, min erfarenhet av deras kundtjänst är bara positiv men enda kontakten jag haft med dem var en gång i början.

+1 för deras integritets policy och det här:

https://www.bahnhof.se/filestorage/userfiles/media/blankett_bahn...

https://www.bahnhof.se/press/press-releases/2016/02/24/bahnho...

Av amh
Skrivet av Baalex:

600kr, kan hämta.

Skrivet av Leukster:

700, kan hämta.

Skrivet av reeson:

Tjoho,

Säljs för 800kr till @reeson om ingen annan matchar och hämtar?

Av amh

Avira!

Av amh

Kanon!

Tack så mycket för svar!

Av amh

Yes, korrekt, har ettt 400C. Kvalitetsmässigt så känns R5'an lite vassare, mer gedigen konstruktion även fast det inte finns det minsta att klaga på 400C'ans kvalité. Var en fröjd att bygga ihop!

Bytte för att jag ville ha något lite mindre. Om jag ska klaga på nått är det att det är lite ont om utrymme för alla kablar ut från PSUn samt på baksidan för dragningar.

Men helt klart nöjd, känns mycket mindre!

Av amh
Skrivet av reeson:

Noterat. Hämtar?

Av amh
Skrivet av BrainDrain56:

Antagligen Gtx 1070 .

Kanske....

...men skulle dem verkligen stoppa ett desktop 1070 i sin nya "ultimata" gaming laptop, om dem ända trycker in en desktop GPU borde det väl vara 1080 isf, och då skulle dem inte vara under NDA längre och borde säga mer?

Av amh

Hintar ASUS om GTX 1080M potential? Snabbare an Titan X?

THE FUTURE OF ULTIMATE GAMING LAPTOPS - A GLIMPSE

"What we can say is that one of the highlights from the lab is an overclockable gaming laptop that will rival even gaming desktops. We were told it is a concept machine and thus they are still in the process of making it even more powerful. The exclusive info about to be revealed is without overclocking but is already faster than any laptop on the planet (not including alternate futures or dimensions). Without overclocking this beast can score almost 21K (Performance) in 3DMark11, edging out even the mighty GTX Titan X in this benchmark!"

http://rog.asus.com/media/1463757381754.jpg

http://rog.asus.com/media/1463662826330.jpg