Inlägg

Inlägg som Zelloxy har skrivit i forumet
Av Zelloxy

Låter som överpris i mina öron, då du inte får något speciellt för de extra ~3k du lägger ut. Du får ju nästan en Dell U2711 för det priset.

Av Zelloxy

Game booster är relativt bra om man vill ha något som är smidigt. Den stänger ner standard processer och servicar som inte behövs.

Av Zelloxy

Nu har jag nyligen formaterat min dator, tänkte testa se på era videos igen då. Men nej, det fungerar helt enkelt inte i Opera. Varken på min laptop eller stationära hemma, eller min arbetsdator för den delen. JW Player är verkligen skit. Jag vill inte behöva byta webbläsare bara för att hemsidor byter till en kass spelare.

Av Zelloxy

Vattenkylning @ Inet <3

Av Zelloxy

Här har du lite resultat på när de kör SLI GTX 680 med Surround åtminstone. Lite olika spel och testar.
http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-680-sli-overc...

Av Zelloxy

Ja det är helt möjligt. Bara till att sätta rätt rättigheter på hans konto.

Av Zelloxy

Långsam alt tab? Du menar att det tar tid att tabba ner till windows från spel?

I så fall är det helt och hållet beroende på din dators prestanda samt hur krävande spelen är. Skärmen har INGET med det att göra.

Av Zelloxy

Tagit detta från nvidia.com

Citat:

Which NVIDIA GeForce GPUs support PhysX?
The minimum requirement to support GPU-accelerated PhysX is a GeForce 8-series or later GPU with a minimum of 32 cores and a minimum of 256MB dedicated graphics memory. However, each PhysX application has its own GPU and memory recommendations. In general, 512MB of graphics memory is recommended unless you have a GPU that is dedicated to PhysX.

Av Zelloxy
Skrivet av Dannema:

Tycker att det är ovärt att använda 275 för PhysX. Varför inte bygga en ny dator? Fast det kanske var ett dumt förslag...

Han har ju byggt en ny dator? Och då föreslog jag att han kan ha det som PhysX kort om han vill, istället för att låta det samla damm eller sälja det.

Av Zelloxy

Ska du ha så bra ljud som möjligt exkl. mick så hade jag nog köpt http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=16333 i din prisklass. Sennheiser HD-serien levererar mycket bra ljud.

Av Zelloxy

Du kan ha båda skärmarna kopplat till ditt GTX680. GTX680 ska klara upp till 4st skärmar. Du kan däremot ha ditt gamla GTX 275 inkopplad som dedikerat PhysX-beräkningskort. Men utöver att kalkylera PhysX får du ingen prestandaökning.

Av Zelloxy

Jadu, jag har 2st så vet inte om det hjälper ^^. Men jag snitter 90 FPS, kanske runt 80 på vissa stora banor med 64 spelare.

Av Zelloxy

1. Jag brukar köra Blend test då den maxar CPU och RAM, fungerar bra.
2. Du märker efter ca 5 min vad CPU maxar på, men vill du verkligen vara på säkra sidan för en 24/7 klockning hade jag nog åtminstone kört 30 min eller mer.
3. Nej programmet stängs inte ner om temperaturen blir för hög, men alla nyare moderkort däremot startar om/stänger av datorn om den blir för varm.

Av Zelloxy

Den buggen har funnits sedan Shogun 2 släpptes, de har fortfarande inte fixat det. Det är helt ospelbart i coop campaign.

Av Zelloxy

Bra komponenter samt överklockad processor. Bra att bytt kylare på grafikkortet också.

7.5/10

Av Zelloxy
Skrivet av Perrablerra:

Har funderat en del över det också. Har även jag telefon via bredbandet men vill byta router då den blir överhettad och lägger av. Måste i skrivande stund använda min mobil som hotspot för att över huvud taget kunna använda internet (morr spott fräs). Sitter med fiber så funderar om det går att lösa med telefonen eller om jag måste söka mig till dem iaf? Vill ju inte vara utan fast telefon mer än nöden kräver (päronen etc envisas med att ringa på den )

Jag köpte faktiskt modemet D-Link DSL-320B och det fungerar utmärkt, får dessutom cirka 2-4 mbit/s bättre hastighet med denna jämfört med deras original Zyxel.

Av Zelloxy
Skrivet av FredrikMH:

Problemet är luddigt. Vissa kan inte se det, andra kan vänja sig att inte lägga märke till det, medan andra vill slita sitt hår...

Men sen skiljer det mellan speltitlar också. I vissa spel tar varje frame ungefär lika lång tid att generera och då fungerar SLI bra även om fpsen ligger runt 50. I andra spel kan vissa frames tar betydligt längre tid än andra frames och har man då en "låg" fps på 50 så kan det mycket väl vara störande.

M.a.o så får man se till att köra SLI med kraftfulla kort nog för att hålla ~60 FPS +

Av Zelloxy

Micro-stuttering må existera, men det är ett ofantligt litet problem. Jag har haft GTX580 i SLI i 1 år nu och jag har aldrig anmärkt på det. Och jag använder mina dator åtminstone 6 timmar om dagen i snitt. Mestadels spel.

Av Zelloxy

Det är löjligt hur lite priset rört sig på GTX580 på cirka 1 år. Jag köpte mina i april förra året för 3800kr styck...

Av Zelloxy

Enda jag kan säga är "thumbs up" för att du spelar hardcore, normal går inte spela i BF3 alls ju!