Inlägg

Inlägg som =) har skrivit i forumet
Av =)
Skrivet av THB:

Fick på Kivra att mina pengar betalts ut med, kommer bli trevligt med lite extra sekiner.

Handlar du med italienska guldmynt?

Av =)

Jag vill nominera Inet!
Snabba leveranser
Bra priser
Bra support
Och trevlig hemsida

//Tobbe

Av =)
Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

Grattis. Själv är jag ute efter att byta min Suzuki GSX-S 750 (sälja) mot en BMW 1200GS eller liknande. Rolig men inte skön att åka på längre sträckor. Något för liten för mig på 195cm.
Z900 var bara något större men riktigt fin hoj, provkörde 2020 modellen.

Skrivet av Cerb:

Gött, gå och peta på den en gång om dagen tills april då

Stort tack!
Haha, peta på den? Jag kommer att ha med den i sängen

Av =)

Jag fick just ett väldigt trevligt samtal från "min" ÅF
Min Kawasaki Z900 SE Performance kommer till Sverige inom en vecka! Han hade lyckats norpa en från en kollega ute i Europa någonstans. Ibland ska man ha tur

Av =)

Ska jag tolka det som att sakerna inte finns kvar?

Av =)

Osmo + Gopro + Rode = 1200kr

(om det finns kvar)

Av =)

I hope that you know me by now and that you know I love all your builds. And, this is no exception!

I love how the tubing act as a "frame" within the case. Well planned, well executed and as always a keen eye for details! 10/5!

Cheers!
//Tobias

Av =)

Såld?

//Tobbe

Av =)

It always puts a smile on my face when I see that you have created a new album. You never disappoint and you always seem to be developing your own skills. Thank you so much for sharing this masterpiece! As always great planning, execution and attention to details.

I share the same love as you do for the BF franchise.

10/5 as always!

Regards
Tobias

Av =)
Skrivet av landmarks:

Jag tänker lite liknande, jag kan tänka mig att det kan bli ett populärt ställe att hänga om helgerna. Sedan är det nog värt att ha i beaktning att även de med mindre köpstarka föräldrar fortfarande troligen har större chans att spendera några hundra då och då för att spela på Space jämfört med att köpa hårdvaran som krävs för motsvarande prestanda.

I appen ska det även finnas något slags bonus/lojalitetssystem med gamification, så man får achievements och XP för allt och ingenting. Gissningsvis finns det någon slags rabatt och liknande inbakat i det systemet också. Sen får vi se om det faktiskt funkar, jag är inte helt övertygad själv ännu, men det märks att de satsat rejält här.

Det enda som störde mig lite när jag var där var att jag inte riktigt fick en känsla av ett enhetligt stilmässigt koncept. Det är lite blandade asiatiska influenser, det är lite RGB all the way och sen lite typ kontor/lyxkonferens-inslag på andra. Det kan givetvis bero på att vi besökte många delar på kort tid och att vissa saker fortfarande var under konstruktion.

Det jag tyckte mest om egentligen är nog Space Academy-initiativet. Jag hoppas verkligen det tar fart och att det lyckas engagera många barn och ungdomar, både i och utanför skolan.

Precis så jag tänker.
Och Space Academy-initiativet var något som jag verkligen gillade jag också. Om skolor får upp ögonen för detta och kommer fram till hur dom ska utnyttja det på bästa sätt så kan det bli hur bra som helst. Jag hoppas att Space själva väljer att satsa på initiativet även om, som du skriver i ett annat inlägg, det kan tyckas mer lockande att satsa på dom delarna som ger mest klirr i kassan - kontorsuthyrning, konferens, event m.m.

Av =)
Skrivet av siglolmic:

Gymnasiet var strax över tio år sedan för mig, och även om jag förstår att priserna höjts så känns en sån stor prishöjning extrem. Tror jag betalade 10kr eller 15kr i timmen på Skillz/Domehouse (?) eftersom IO var för dyrt då det kostade 20kr och senare 25kr. 50kr är över tre gånger priset och jag tvekar på att ungdomar eller studenter, inflation eller inte, kommer dras dit i större mängder.

Rimligt för en person med ett heltidsjobb ja, men tror dessvärre att den målgruppen är för liten för att fylla 400 platser.

Jag förstår absolut hur du tänker, men detta är inte "bara" ett internetcafé så jag tycker att det är fel att jämföra med aktörer som t.ex IO, som dessutom (oftast) ligger i anslutning till tunnelbaneuppgångar eller lite mer avsides.

Vi måste också ta med alla kids med köpstarka föräldrar som bor i Stockholm med omnejd, om dom kan få sina föräldrar att öppna plånboken för loot boxes så är det nog inga problem att få dom att betala även för detta

Av =)
Skrivet av Pelegrino:

Hahaha, jag känner till det där
Kanske skulle skrivit att det inte är ett "officiellt" prisindex

Av =)
Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

Jo men precis. Och dem lär ju få in en del på alkoholserveringen etc. Kan lätt bli ett par extra kronor där. Särskilt om de säljer "budgetöl" som carlsberg eller andra storsäljare med hög vinstmarginal.
Säger inte att jag tycker det är en dålig satsning alls! Men tror att priserna kan hålla folk borta från datorerna och hänga lite mer i baren, klubben och allt annat kanske med LAN-biten som sidepiece.

Jag tycker att det är spännande att dom har satsat brett och inte målat in sig i ett hörn Jag kan se mig själv gå dit endast för att hänga i baren men också gå dit med en gäng kompisar för att både spela och ta en öl mellan matcherna, eller äta en (förhoppningsvis) bra middag på restaurangen!

Av =)
Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

På vår lokala PC cafe / gaminglokal så tar dem 39kr/h men blir 20kr/h om man köper 20h i ett paket. Detta för PC/nya Xbox / PS5. 100kr/h för VR.
50kr är dyrt och 10k för 30day är svinigt dyrt. Men sure, detta är ju i Stockholm där hyrorna är något högre också antar jag även om vårt också är mitt i centrum.

Inte bara hyrorna som är högre, även lönerna och det lär ju inte vara tomt på personal på ett ställe i denna storlek
Sen så måste ju drift, underhåll och allt annat räknas in.

Av =)
Skrivet av siglolmic:

Om jag minns rätt tog inferno online 25kr/h men det kanske inte gäller längre? Tycker 50kr/h låter lite högt, jag hängde mest på internetcaféer under högstadie/gymnasietiden och då fanns det inte en chans att jag skulle lägga 50kr på en timme internetcafé

Förlåt, men menar du jämför priser idag mot vad som gällde när du gick på högstadiet/gymnasiet? Nu har jag ingen aning om hur gammal du är, men jag gissar att högstadie/gymnasietiden var mer än ett antal år sen. Under min högstadie/gymnasietid kostade en BigMac & c/o 39kr, inte för att en BigMac är ett prisindex, men vi kan leka med tanken att det är det och titta på hur priserna utvecklas över tid.

50kr/h för något så stort och påkostat som detta ställe är, med vad dom vill bygga runt själva gaming upplevelsen där till, tycker jag är väldigt rimligt. Som dessutom ligger i hjärtat av huvudstaden.

Jag hoppas innerligt att detta ställe lyckas, det ligger helt rätt i tiden och jag gillar verkligen att dom vill satsa på ungdomar och skola. En halvgubbe som jag uppskattar även barmöjligheter

Av =)
Skrivet av tBiorrith:

Jag avundas alla PC-spelare som får uppleva detta episka äventyr för första gången - helt klart ett av de bästa spelen jag spelat! Combat-play är en klass för sig.

Kan inte hålla med mer!

Av =)

Detta var en mycket trevlig nyhet!!

Av =)
Skrivet av Cerb:

"Pillion Seat Cover" är ju ett måste på Z900

Ingår i Performance-paketet som jag redan valt till

Av =)
Skrivet av Cerb:

"Connectivity-modul"(gps-nav, telefonbok, musikspelare etc.), värmehandtag, flyscreen, bobbins, tankpad.
Så simpla grejer jag vet att jag kommer nyttja, inget superexotiskt, då det mesta roliga kommer som standard, (quickshift etc.)

Det enda jag funderar på om jag inte skulle ha valt till ytterligare är trycksensorer för båda hjulen. Får fundera på det och säga till vid inkörningsservicen om det verkar behändigt

Trevliga tillval!
Får se om jag "vågar" dyka ner i tillvalslistan

Av =)
Skrivet av Cerb:

Bättre att känna sig riktigt nöjd än att spara ett par kronor.

Hann höja priset på min ordentligt under de 6månader jag fick vänta på leverans genom att läsa ”tillvalskatalogen” ett par gånger

Håller helt och hållet med!

Vad gjorde du för tillval? Jag funderar på om jag ska slänga på USB-kontakt.