Inlägg

Inlägg som Woodlauncher har skrivit i forumet
Av Woodlauncher

Crysis+Warhead för 4.99€

Endast Crysis: 3.74€
Endast Warhead: 2.99€

Gäller till kl. 7 imorgon

Av Woodlauncher
Skrivet av Söderbäck:

Självfallet skiljer det sig en del mellan höger- och vänsterhänta. Men vad har du för grunder eller bevis på att man faktiskt inte kan bli lika bra med ena handenn som med andra? Det är möjligt att det är så i vissa fall, men försök bevisa det. Det kan ju handla om en vedertagen missuppfattning. Oavsett så var min poäng att denna bild av att man måste välja "rätt sida" av kroppen för maximal prestanda överdriven. Blir man intalad av samhället att man är sämre med ena sidan så fungerar detta självfallet som en placeboeffekt. Med detta sagt så vill jag poängtera det jag nämnde i första inlägget. Känns det bättre med vänsterfattning från början, så gå på den känslan. Varför inte?

Men det är ju bara tänka på hur folk blev rappade över händerna med linjaler och skit om de skrev med vänsterhanden i skola (aj) och ändå så skriver de med vänster efter de gått ut skolan. Så det är knappast en placebo-effekt, får ta och söka lite om det senare. Känner inte för det just nu.

Av Woodlauncher
Skrivet av lagergren1:

jag kör allt på högsta utan problem grafik kortet blir knappt varmt.

Du är för rolig lagergren. Hur många inlägg till innan du berättar meningen med tråden?

Av Woodlauncher
Skrivet av Gelantious:

Claudia Black, om nom nom nom

Gillar verkligen stilen på detta spelet så blir till att hålla ögonen på det.

Indeed. Vad jag inte förstår är varför de ska ha den där dryga fonten på all text! Vad är poängen? För en 15-20 år sedan kanske det skulle ha passat bättre men nu.. Litet klagomål men men..

Av Woodlauncher
Skrivet av onYYx:

Black Ops och Wc3... Köpte Bad Company 2 tyvärr, shit vilket tråkigt spel! Hardcore mode är ju inte ens hardcore!!!!

Vad du menar är att BC2 hardcore inte är som BO hardcore.

Själv spelar jag WC3 custom games just nu.. just nu är det Vampirism Fire som gäller. Har spenderat riktigt många timmar på det nu. Har aldrig spelat klart en vanligt WC3 runda (spelade lite campaign).. Custom games är det som gör spelet så bra.

Skrivet av sj6:

Gör mig visare om varför man kör ett så pass gammalt spel? Är det uppdateringar från hardcore fans eller?

AOW: SM kom ut 2003 och Star Wars JK2 kom ut 2002

Din formulering är lite komisk

Av Woodlauncher
Skrivet av TiasE:

Kanske beror på vad man kollar för klipp, har personligen ALDRIG sett någon som använt HyperCam

Om det står HyperCam i hörnet vet man direkt att det kommer vara dåligt och man kan gå vidare. Det enda det är bra för.
EDIT: Ser att HyperCam2 är gratis numer.. Är det inte en vattenstämpel i hörnet på det då? Om inte så undrar jag verkligen hur du kan se på klippet om det är inspelat med HyperCam Red_and_Dead.

CamStudio spelar in i riktigt bra kvalité med dess Lossless-codec, fungerar inte bra för de flesta spel dock. Kanske om du spelar schack eller risk eller något sådant.

Av Woodlauncher
Skrivet av Söderbäck:

Jag vill nog säga tvärt om här. Eller, så enkelt är det inte iaf.
Man är bättre med ena handen än andra just för att man lärt sig detta med ena eller andra handen. Har du borstat tänderna med vänster hand i 30 år så är du såklart bättre på att göra detta med vänster hand. Men hade det verkligen varit någon skillnad mellan hur bra du var i vänster eller höger om du varannan dag hade använt höger och varannan vänster?
Det är ganska svårt att bevisa.

Själv är jag vänsterhänt. Jag använder dock inte vänstern blint till allt. Tror det är lite av en mental spärr att om man är vänsterhänt så MÅSTE man stå bakvänt på snowboarden, klippa med vänsterhandssaxar eller ha musen på vänster sida. Så enkelspårig är inte hjärnan. Däremot om det känns bättre med ena eller andra sidan från början så är det ju inte fel att fortsätta på denna känsla.

Så jag tror inte tesen att man bör använda "rätt hand" stämmer. Inte för majoriteten iaf. Är man trasig i hjärnan eller kroppen så ökar väl odden för att det stämmer dock ;).

Jag är inte så inne på snowboard men det är väl ingen som säger att vänsterhänta ska så 'bakvänt'? Det brukar väl vara tex att man ska putta personen och se vilken fot han tar emot sig med.. Jag vet inte hur korrekt just det är men bara för att man är vänsterhänt betyder inte det att man ska stå 'bakvänt'

Iallafall så har det inte alls med vad man är van vid att göra. En vänsterhänt person är inte vänsterhänt för att han är van vid det och vice versa. Man väljer inte att vara vänsterhänt/högerhänt. Har någonting med hjärnhalvorna att göra. Man kan definitivt lära sig använda 'fel' hand men det blir oftast sämre, hur mycket sämre beror dock på vad man gör och hur mycket '-hänt' man är. Det finns ju personer som är tvåhänta så då borde det finnas personer som är endast 'halvt tvåhänt', alltså endast något bättre med en hand än den andra.

Jag kan ha helt fel men detta är vad jag snappat upp, borde vara ganska enkelt att ta reda på.

Av Woodlauncher
Skrivet av Layon:

Vad slår 4 st gtx 580 (i spel) om man har en rigg där man vill ha så många fps som möjligt?; förutsatt att det inte finns något på marknaden som slår gtx 580 (4st) så är 580 det bästa kortet eftersom att det är där man får flest fps.
580 sli var ju bättre än ROG 2 eller vad den heter, och antar att quad 580 också är bättre än två st rog 2.
Visst, ett 6990 är ju bättre än ett 580, men ett 580 är inte dess fulla potential, och eftersom att 4st 580 slår ett 6990, 2 st 6990, 3st 6990, 4 st 6990 etc etc så är 580 bättre.

Eller kort sagt, vad får man flest fps med?
Svar: fyra st 580
Vilket kort är då bäst?
Svar: GTX 580

Gissar att du inte blev godkänd i logiskt tänkande?

Av Woodlauncher
Skrivet av Lessismore:

Det är skrämmande så långsamt utvecklingen går nu för tiden.

*fnitter*

Av Woodlauncher
Skrivet av Zax89:

Det är en smaksak, dock jag skulle tro de flesta föredrar 16:9 vilket också blivigt standard, I en helsvart och ordinär skepnad kommer e2352vz med stöd för 120hz, antar att det är ips panel i den.

Antar att du inte läser tidningar då

Av Woodlauncher
Skrivet av Andreas D:

Svårt att tolka, rekommenderade systemkrav kan vara allt ifrån i minsta laget till fullt acceptabelt. Efter att ha lirat BF3 skulle jag nog ändå säga att Geforce GTX 560/Ti eller Radeon HD 6870/6950 bör vara tillräckligt för 1080p med hyfsade inställningar och ett snitt på ca. 60 fps.

Minimum då? Snitt tycker jag personligen är helt ointressant, gillar verkligen inte fps drops.

Av Woodlauncher
Skrivet av Saya:

Vad tror du? Steam är inte som Sourceforge där vem som helst får ladda upp vilken dynga till "spel" som helst. Alla ingår kontrakt, alla ger Valve pengar på något sätt. Valve har till och med nekat ett flertal indiespel, exempelvis http://www.daedalic.de/ANB/index.php/home-en.html

Det var precis det jag trodde och nej jag visste verkligen inte att spel kunde bli nekade! Detta måste upp som nyhet på sweclockers! OMG

Av Woodlauncher
Skrivet av Asteroid:

Sjukt mycket, tänk om blocket skulle ta 30 %...

Men herregud vilken perfekt jämförelse! Inga som helst problem med den!

Skrivet av Saya:

Valves avtal med utgivare är hemliga så antingen sitter du på insiderinformation, gissar eller upprepar någon annans gissning.

Indie då? Tror knappast att man skulle sitta och förhandla med Valve om hur mycket de ska ta på ens första spel.

Av Woodlauncher

Handledsstödet såg riktigt skönt ut! Kanske blir att skaffa ett sådant tangentbord just pga det.

Av Woodlauncher
Skrivet av HugSeal:

*Fast det är ju kunden som är idioten när den tycker att den skall få saker gratis när den gör ett misstag. Och tycker att det är företagets fel att kunden gör fel.
Vet man om att det kostar 15:-/MB(vilket man förhoppningsvis gör om det nu gör det, annars ska man använda burktelefon) och inte tycker att datatrafik är värt det så ser man för fan till att itne använda sig av tjänsten. De tillhandahåller en tjänst med ett givet pris. Det är inget lurendrejeri, det är så världen fungerar.

Om du är på semester och har två vattenkranar bredvid varandra. En där vattnet ingår i hotellhyran och en där vattnet kostar 1500:-/l. Ser du då inte till att vara jävligt noga med att inte dricka från fel kran?

Du är på semester och har en vattenkran i rummet. Vattnet ingår i hotellhyran om du stänger av lamporna annars kostar det 1500:-/l. I de andra rummen på hotellen ingår vattnet även om du har lamporna på.

Av Woodlauncher
Skrivet av Fritjof92:

Så... Det ska bli ännu svårare att spela spel man äger, eller tar dem och ersätter games for windows med det här?

Det är GFWL som inte fungerar och inte GFW.

Får väl hoppas att de inte kommer kalla det Xbox Live..

Av Woodlauncher
Skrivet av El_Raspberry:

Vad är det de förlorar?

En betalande kund? ...

Skrivet av godspeed:

------------------
Tyvärr så är det nog rätt kört där, de lär nog tyvärr precis som jag hävda att man bör själv kolla innan, men jag är inte juridiskt kunnig nog att fixa läsa igenom alla de där tusen paragraferna, men jag tror att det är rätt vattentätt juridiskt.
Orimlighet, det vet jag inte ens om det finns nån laglig grund för..kanske nån här som läser vet mer om det, vore faktiskt ganska intressant att veta om det håller juridiskt emot vad många bolag skriver i avtalen...tar det för ganska osannolikt men ändå intressant

Det finns skydd mot "orimlighet", heter väl något annat dock. Man kan inte skriva in vad som helst i ett kontrakt.

Av Woodlauncher
Skrivet av El_Raspberry:

För man tjänar pengar på idioter, vad annars?

Men de gör de ju inte.. De tjänar 1700 snabbt men förlorar mycket mer på endast ett par månader.

Av Woodlauncher
Skrivet av pumba-kung:

finns det en spärr på 500sek så ska du väl inte kunna surfa för mer då är ju spärren värdelös
sen att sms't kommer 24h senare ska väl ändå inte ha något med saken att göra
tycker telia har gjort fel inte du

tele2

Det kanske är lätt att undvika detta, men det kan även vara lätt att glömma bort det. De förlorar ju mer pengar på det i längden så varför? Varför inte ha ett tak? Varför inte informera kunderna bättre? Varför vara idioter?

Av Woodlauncher
Skrivet av ATRmayo:

hur får ni 266 dollar till 2150kr? jag får det till 1750kr (avrundat)... då dollarn är
6,65 kr (ungefär) just nu medans jag skriver... och inte runt 8 kr som ni verkar tro i SWEC :S

Du skojar va? Man kan inte göra en direkt valutaomvandling som du verkar tro :S