Inlägg

Inlägg som Woodlauncher har skrivit i forumet
Av Woodlauncher

Bruset har något med mikrofonen att göra, och det kan man stänga av, om du har xp, öppnar du volymkontrollen och under "Microphone" kryssar du i "ljud av", mikrofonen kommer fortfarande att fungera, fast det brusar inte. Och om du inte har "Microphone" i Volymkontrollen trycker du på
Alternativ > Inställningar sen kryssar du i "Microphone" i listan.

Av Woodlauncher

Steelseries Siberia rekommenderas av mig också, fatal1ty hörlurarna har ju sämst ljud om man jämför med siberia.

Av Woodlauncher

Det är dvd+r skivor, så om du har en dvd-r läsare så fungerar inte det att bränna på dom..

Och dom kanske importerar från t ex Storbritannien i riktigt stora mängder för att pressa priset..

Av Woodlauncher

"Resolve appearing CPU Vcore error during shutdown system if using AMD Phenom 9950 CPU" betyder väl ändå att det kommer ett error när du stänger av datorn (Shutdown system)...

Av Woodlauncher

Okok, tackar.

Av Woodlauncher

bort bort läste fel srry

Av Woodlauncher

Läste att ett ungefär likadant (äldre och utan Intel Atom) blev 60 grader efter idle i 10 min, liggandes på golvet. Så jag måste nog även byta ut kylflänsarna, eller kanske Intel Atom blir lika varm pga mindre energi förbrukning?

Av Woodlauncher

Intel D945GCLF - Ta bort CPU fläkten?

På mini-itx kortet Intel D945GCLF, om man tar bort den lilla CPU fläkten ovanpå kylflänsen, hur mycket, om någon, extra kylning behövs då?

Finns det något bra passivt kylelement som passar? Vill inte ha några fläktar alls i mitt bygge som jag hoppas blir näst intill knäpptyst.

Och finns det någon ersättare till Pico PSU? Och inte dom där från den svenska återförsäljaren som kostar 800 kr. Och borde det inte vara relativt enkelt att bygga kretsen själv? Jag är inte så insatt i just nätaggregat men..

Och en fråga till, om jag skulle köpa ett Pico PSU, är det bäst att satsa på ett 120W direkt? Jag ska nog boota OS från ett CF kort, och ha en minnessticka på 8 gig, eller är en hårddisk bättre? (Ta även hänsyn till ljudnivån)