Inlägg

Inlägg som Tanman har skrivit i forumet
Av Tanman

Brukat snus i 23år och den psykologiska kampen i att bryta en sådan stark vana till belöningssystemet. Är inget annat än ett gigantiskt test av ens karaktär. Hoppa till nikotinfritt är för egen del hur lätt som helst, men klarar då inte av att sluta med nikotinfritt istället.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tanman

Tips är att ta ett namn som är kort och enkelt och inte alltför konstigt att gå ute och ropa högt. Så kör på Bore det var bra.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tanman

@Klubba: Nu är väl fenomenet mer om man väljer att ha en högre laddström. Men ett element sätter du in i uttaget och sen sitter det där, även fast det är bäst att ha dom fast inkopplade. En laddkabel åker ju in och ut på daglig basis. Fast det viktigaste i denna diskussion är ändå att man ser till att laddningen ger skydd från läckströmmar.

Av Tanman

@Allexz: Jag förstår ditt resonemang men uttagen i ditt hem är inte tillverkat för ändamålet.

Av Tanman

Jordfelsbrytare B(även för grannarnas skull) och inte använda vanliga 230v uttag. Dumt att bränna ner kåken bara för egna principer. Schuko uttagens nypor klarar inte en längre belastning på hög effekt. Sen har man många kopplingspunkter mellan uttag och central är det ännu jävligare.

Av Tanman

Låt det sitta över natten och bråka inte med det. Skär mig ofta i händerna och skulle nog säga att man behöver nog bara sy om såret är längre än 2cm och in till benet. Min åsikt iallafall.

Av Tanman

Pratade hon i nattmössan nu eller kommer ps5 2021?

Av Tanman

3 kroners höjning på 5 år för världens mest impopulära råvara känns inte alltför chockerande. Men det hade varit fantastiskt skönt att ersätta förbränningsmotorn och ändå låtit en behålla samma körmönster.

Av Tanman

Bloomingen på denna model går inte obemärkt förbi, inte heller någon toppen model att se på från sidan. Annars väldigt bra.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tanman

@Mizzarrogh: Detta är väl ändå en otroligt farlig väg att gå. Går människor sjuka länge så fungerar dom sämre socialt också. Så länge en person går till ett arbete och är med och finansierar välfärden måste man väl ändå erbjuda nödvändiga prover för att ge svart på vitt. Vem är DU att döma en människa efter ett 15 minuters möte. Tror mycket av problemen i sjukvården idag är att dom glorifierats till Jesus så länge av samhället att dom tappat fotfästet. Har själv en så pass självinsikt att jag förstår att om jag suttit på en piedestal hela livet så skulle jag också tro att jag fiser mirakel. Sen tror jag att anledningen att så många är sjukskrivna i sjukvården är helt enkelt pga att dom har möjligheten att göra det. Lite som en gammal kommunist stat, en Partiet äter sig mätt och folket svälter ihjäl.

Av Tanman

Dom är självgoda och arroganta och att det aldrig har skett en allvarligare incident på en av vår sjukhus/vårdcentraler är helt bortom min förståelse.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tanman

@ToddTheOdd: det var ett pubertalt skämt.

Av Tanman

25000kr har en månadskostnad på 30 kroner om man trycker in det i bostadslånet. Inte illa för att äldre folket ska få en laggfri Pornhub upplevelse:)

Av Tanman

Bara jag som läste rubriken och trodde hjulet hade uppfunnits igen, ett trådlöst 230v schuko uttag:)

Av Tanman

Dubb norr om Gävle och friktion söderut. Kul att se en ung Gösta Ekman:)

Av Tanman

El repratörer finns dom kvar i dagens köp och släng samhälle? Kanske har någon lokal data butik som kan hjälpa dig.

Av Tanman

@Troberg: Härligt att höra. Får spana in dom och väskorna förstår jag är bra om dom är mjuka. Antar det handlar om att inte bryta benet om man drar omkull. Tackar och bockar för hjälpen!

Av Tanman

@Troberg: Det är faktiskt Svenska Trans Euro Trail som ligger som plan:) Var du nöjd över resan? Någon etapp du avrekommenderar?
Någonting man bara måste ha med sig? Din Ktm Sunni har jag sneglat på lite och är riktigt fin. Budget tänket är att det måste vara så nytt så att det håller men inte så dyrt så man blir för rädd om hojen. Så tror söder om 60000kr kan man ha kul utan att gråta om hojen tippar. Kanske är begagnade bmw man får leta efter, men förstår inte varför allting ska vara så tungt. En enduro hoj kan ju ligga ner mot 105kg så hela spektrat borde vara max 150kg.

Av Tanman

@sunnis: Versys-x 300 är den enda jag hittat på 175kg med större bensintank och sitthöjd på 83cm. Hondas 250cc men med 173cm längd kan den bli knepig. V-strom 650 intresserar men med runt 215kg vilket jag är lite rädd för att man kan göra sig riktigt illa om man vurpar lite offroad. Eller tar man sig med en sådan hoj överallt bara man inte har bråttom? Måste kunna packa tält och grejor också.

Av Tanman

Som gammal street förare har jag börjat snegla på adventure delen i mc världen.
Lite nyfiken dock om det är någon som har erfarenhet att kränga runt med 200kg plus på grusvägar och stig liknande miljöer? När man börjar titta efter inte så hög sitthöjd och inte alltför liten tank så ser utbudet relativt begränsat ut.