Inlägg

Inlägg som 3rk0 har skrivit i forumet
Av 3rk0

Denna har jag Galen Tryck du kan blåsa av komponenter på mobon om du inte är försktigt o kör i max hastigheten

Länk

Av 3rk0

1Gbit (router från 2012)

Av 3rk0

drar tillbak min bud trode det var 6000 timmar power on såg nu att det är är över 60 000 så nej tack Lycka till mer försäljlningen

Av 3rk0
Nytt bud: 600 kr Kan hämta när som
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av 3rk0
Av 3rk0

16 cores på 5950x galet snabb fortfarande känns inte som man behöver en uppgradering på länge om inte nåt drastiskt händer.

Av 3rk0

Konstig jävla connector som har tendens att brinna upp, kul "inte", ingen displayport 2 löjligt nah väntar på 5 serien

Av 3rk0
Skrivet av Dddlllmmm171:

Tycker du 935 är att föredra framför 805?

svårt att säga har inte sätt de side by side men kan inte tänka mig att det är enorm skillnad

Av 3rk0
Skrivet av Sunray:

Hade en TCL C935 och de inbyggda apparna i Google TV och den inbyggda Chromecasten var helt oanvändbara för mig. Netflix kunde inte visa Dolby Vision korrekt utan massa röda streck, SVTPlay hade buggig bild och YouTube hade en röd nyans på allt (människor såg helt röda ut i ansiktet). Alla problemen försvann med en extern spelare. Vet inte om den var defekt men något att ha i åtanke om man funderar på TCL.

Har 75C935 upplever inga sånna problem alls TV:en är som drömmen ärligt talat ser jag inte så jävla stor skilland mellan OLED och denna i bild har en 42" oled brevid det är jävla liten skilland för att oroa sig över burn in

Av 3rk0
Av 3rk0

Reseta bioset, rör inget gå in i bioset lägg till din sticka som Boot och installera windows 11, då antar jag att du har nyaste bios för din bräda, annars får u updatera till nyaste det går göra utan CPU RAM eller nåt igentligen följ instruktionerna fungerar inte det så är det nåt som inte fungerar tillsammans kanske minnen som bökar. Lycka till

Av 3rk0
Av 3rk0

479:- för 1000/1000 från bahnhof haft de i hmm 9år nu public IP och 0 strul säkert senaste 5 åren.

Av 3rk0
Skrivet av Bakwetu:

Nä, det har inte löst sig ännu, inga svar från affär eller tillverkare om det är fel på moderkortet, så i helgen tröttnade jag på dem och beställde ett nytt moderkort och begärde att de ska häva köpet. Finns en passus i konsumentköplagen om att de ska fixa reklamationer inom skälig tid, jag vet inte om detta är att räkna som skäligt men personligen tycker jag det.

Hur som helst, jag fick det nya moderkortet idag, ska se om jag hinner få ihop datorn imorgon.

vilken jävla mardröm hoppas det fungerar med nya moderkortet håller tummarna.

Av 3rk0

släng in den i datorn funkar den så är det bara köra på annars lämna tillbaka repor på undersidan är inte bra med där uppe spelar nol roll pastan fyller i

Av 3rk0

Bra val du kommer få galet mycket mer prestanda

Av 3rk0
Skrivet av Bakwetu:

Den enda gången datorn har tagit lite tid på sig var första starten, sen dess har den bootat snabbt bra mycket snabbare än mitt gamla system faktiskt. Någon långvarig minnesträning har aldrig funnits med systemet.
Efter problemen så testade att låta den stå på länge och idag fick den stå i säkert 2 timmar utan att den kommer någon vart, så en ev. minnesträning borde inte vara problemet.
Inga usb finns inkopplade förutom mus och tangentbord och bara bootdisk och en m2 disk till är inkopplade, inga sata-diskar . Får jag ingen postning är det väl meningslöst att flasha bios, särskilt som nuvarande bios har fungerat ett tag? Annars finns en äldre som har soc-strömfixen och det kom en ny beta-bios för några dagar sedan.

att man inte får post gör inte mycket ibland skickas inte post signalen ut till skrämen utan hoppar över direkt till windows, men nu kan det vara så att din gör så och det är fel på windows så den bara står o inte gör nåt, Om lamporna på CPU, och minnerna lyser är det inte bra signal, Det jag hade testat är att sätta in nyaste bios versionen på USB flashdrive då den lär uppdatera även utan cpu och minne, så kan du hoppas att biosen varit corrupt på något sätt. (annars ta ut cpu:en vilket jag kan tänka mig kan vara rätt jobbit med vattenkylning) o titta om CPU:en är bränd under. https://www.theverge.com/2023/4/27/23700688/amd-ryzen-7000-x3...

Hittade en snubbe som skrev så här

Hello, i recently bought a Ryzen 7 7800X3D paired with a MSI Pro B650-P Wifi and Corsair Vengeance DDR5 5600MHz 32GB 2x16GB CL36.

I assembled the entire computer, it turned on correctly the first time without any issues, everything was fine. I entered the MSI BIOS and enabled the EXPO profile.

The RAM clock speed went up to 5600MHz, and I entered Windows. I could see in the task manager that it was running at the correct 5600MHz. I restarted, but it didn't start up. The screen remained blank with the PC turned on, and the RAM light on the motherboard was orange/yellow.

I turned it off, cleared the CMOS, and started again at the default 4800MHz. I set it back to 5600MHz, and it started up correctly again. I used the PC for a while and went to sleep.

This morning, the PC wouldn't turn on, and the CPU light was red. I got quite scared. I removed the RAM, turned it off, restarted, cleared the CMOS again, but nothing worked. I removed the heatsink, took out the CPU, and reassembled everything.

It worked, but now every time I set the RAM to 5600MHz, the CPU light comes on, and I have to remove and reinsert the CPU. I know that RAM frequencies can be tricky with the 7000 series, but the CPU light has me worried.

The PC works fine with the RAM at 4800MHz, but I paid for 5600MHz, and I'm completely unable to make it work. I don't know what to change in the MSI BIOS or what to try next.

Av 3rk0

hade 2700x förr byte till 5950x dag o natt skilland i allt typ. Så 7800x3d är ännu snabbare

Av 3rk0

booo

Av 3rk0

De fick mig o byta äntligen från Chrome o jag kan säga, att efter många om så tycker jag Edge är bättre än Chrome.