Inlägg

Inlägg som Ness har skrivit i forumet
Av Ness

förstår din frustration!, skulle verkligen inte vilja ha mina 2x lvl 60s deleteade av nån random, och sedan bli "Bannad"

Dock kan jag (som sagt ovan) absolut inte förstå hur du kunde ge ut dina acc uppgifter till nån som whisprar dig ingame. Jag har en kille på msn som jag träffade i wow för 2 år sedan, vi har varit polare sedan dess, han är moderator på www.worldofwar.se men när han för några månader sedan frågade om han kunde få mitt PW och testa min char så kom jag på nån dålig ursäkt(med andra ord, jag sa nej) för även om jag känner honom väl så tänker jag inte riskera mitt acc till någon jag endast känner över internet.

Så jag kan inte annat säga att du verkligen får skylla dig själv för detta!

Av Ness

Error: could not connect to steam network

Idag när jag skulle starta mitt steam så fick jag följande meddelande.
"Error: could not connect to steam network"

Har förgäves sökt efter lönsningar på andra forum utan att lyckas, de enda man hittar är svar som är 2 - 3 år gamla, (och aldrig nån riktig lösning).

Det första jag gjorde var dock att installera om steam, men samma meddelande fanns kvar då steam skulle söka efter updates.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra eller varför jag får ett sådant Error? Det måste ju vara nått med min dator eftersom det inte bara är mitt acc utan bara att själva steam inte fungerar på datorn.

Någon som vet eller har tips på en lösning!?

Tack på förhand.

Av Ness
Citat:

Ursprungligen inskrivet av _Challe_@600x400
Hej!

Jag tycker synd om folket som fastnat i wow :/
När jag spelade som mest så hadde jag knapps en tid att gå på toa haha! låter löjligt, men ja jagade pvp rank samtidigt som ja va aktiv i en hardcore guild!

Jag spelade från ja vakna tills ja inte kunde vara vaken längre och tvingad ner i säng.
Man hadde inte råd att missa en BG ( wsg, ab, av ) då va de bara glömma en veckas slit för ranken! Tycker deras pvp system är helt galet igentligen!
En vanlig människa med jobb och någorlunda socialt liv kan inte plocka nå bra ranker! Fasten man sitter och spelar under hela din vakna tid är det knappt tillräckligt!

Visserligen har pvp köerna blivit bättre, men systemet e fortfarande helt åt skogen tycker jag!

En dag fick ja nog och sålde datorn!

Jag tycker så himla synd om folket som spelar så mycket! Deras liv kretsar runt spelet! det ända sociala dem har är WOW!
Så många förstörda mäniskor ush :/
( Javisst spelar många för det är kul, men måga gör inte det :/ )

Men sen kan man vända på det hela oxå, för vissa människor kan spelet oxå vara en räddning från annat! många utstötta och självmords benägna osv osv.

Jag tror de flesta som spelar riktigt hardcore flyr undan verkligheten, vilket även jag gjorde! men tänker inte gå in på det!
( Säger inte att alla gör det, men många! )

Jag säger inte att ni ska sluta spela / inte börja spela! Men spela med måtta!

/Mvh C

Tänkte bara säga att det pvp systemet trashades i förra patchen, nu samlar man honor & Marks som man sedan löser ut för vapen/armor.

Väldigt bra med tanke på att man inte alls behöver lägga ner lika mkt tid och inte under samma korta period som tidigare.